Torte

Gift Cake – Jagoda i beli kinder

4.590,00 RSD4.890,00 RSD

Lagana i voćno osvežavajuća torta sa duplim kremom unutra i spolja. Unutra je obogaćena ukusom belog kinder krema uz dodatak jagoda nadeva, a spolja ukrašena vanila filom, svežim jagodama, giotto kuglicama i pečenim bademima i upakovana u metalnu kutiju sa mašnom koja traje večno (ZA SLATKE USPOMENE) na zlatnoj tacni. Celu tortu možete izvaditi iz kutije tako što ćete uhvatiti obe strane ukrasnog papira. U cenu NIJE uključena pločica sa vašom porukom (do 2 reči) i zlatne duguljaste svećice, doplata za njih je 300 rsd i možete izabrati tu opciju, a poruku do 2 reči nam napišite u polje INSTRUKCIJE. Težina torte je 1400gr i moguće je iseći tortu na 10-14 porcija u zavisnosti od veličine željenog parčeta (100-130g po parčetu). Prečnik kutije je 26cm. Poručuje se dan unapred. Za dodatne informacije pročitajte NAPOMENE.

Alergeni: Badem, jagode, lešnik
Kutija:
Personalizovana poruka i svećice:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na torti – dve reči koju nam možete napisati u polje INSTRUKCIJE, ukoliko ste izabrali DOPLATU za personalizovanu poruku i svećice.

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam takođe u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona u tortu ili pored nje. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja, možete izabrati boju kutije.

vanila kora, vanila krem, jagoda nadev, beli kinder krem, sveže jagode, badem, giotto kuglice, puter