Pokloni za familiju i rodbinu

Unikatni pokloni za mamu – najukusnija iznenađenja

Raskošni pokloni i efektna iznenađenja su najmanje što naše mame zaslužuju! Zbog toga bi trebalo da iskoristimo svaki povod da im stavimo do znanja koliko su nam važne i koliko smo zahvalni zbog svega što čine za nas. A postoji li lepši način da se kaže “Hvala” i “Volim te”, nego slovima ispisanim na finoj čokoladi?

Naši poslastičari svakog dana marljivo rade na kreiranju najsočnijih krofni, kapkejkova, unikatnih poslastica i najlepših čokoladnih aranžmana, zbog čega Slatkoteka nudi najslađe ideje kojima ćete obradovati majku, za svaku priliku i sve važne datume!

Najslađi poklon za rođendan mami

Postoji li lepše iznenađenje za majku od čokoladnog srca sa personalizovanom porukom? Naše čoko srce sa čekićem u zlatnoj boji krije najukusniju kombinaciju finih kremova, različitih čokoladica i svežih jagoda – proveren recept za efektno iznenađenje i idealan poklon mami!

Rođendanske torte za mamu u obliku srca na kojoj možete ispisati željenu poruku ili dobiti elegantnu dekoraciju koja kombinuje cveće i voće, može biti sjajan poklon za majku kojim ćete da svojoj mami iskažete ljubav u nedoljivom ruhu. 

Slatki pokloni za majku su sjajan izbor poklona za rođendan i odaberite baš onaj poklon za mamu koji najviše zaslužuje!

Čokoladni poklon za mamu za osmi mart

Šta kupiti mami za poklon za osmi mart? I u ovom slučaju rešenje može biti naše čoko srce, kao i druga iznenađenja koja dolaze u luksuznim, premium kutijama i odišu elegancijom. Vaše najslađe želje zabeležićemo na čokoladi i tako obezbediti personalizovani poklon koji će učiniti da se svaka mama oseti posebnom!

Svaka krofna ili kapkejk iz našeg asortimana takođe mogu biti deo rođendanskog iznenađenja. Izaberite omiljenu poslasticu svoje mame i obradujte je za važne događaje i prilike. Slatkoteka pokloni za mamu su dobra ideja i bez povoda – tako će efekat iznenađenja biti još veći i slađi!

Slatki poklon za tatu sa ličnim pečatom

Poklon za tatu treba da oslikava svu ljubav i pažnju koju nam oni pružaju od malih nogu. Tate su naši uzori od detinjstva, zbog čega zaslužuju da im se zahvalimo personalizovanim poklonima koji su iskaz ljubavi, poštovanja, ali i najslađih želja!

Iako je popularno mišljenje da postoji više opcija za poklone pripadnicama ženskog pola, pa da je zbog toga i lakše naći poklon za mamu, nego poklon za oca, Slatkoteka ima proveren recept i za poklone za tate. 

Slatkoteka pokloni za tatu kombinuju posvećenost naših poslastičara, najkvalitetnije sastojke, kreativne oblike poslastica i efekat iznenađenja. Budite sigurni da će vaš tata biti oduševljen darom koji ste mu pripremili.

Poseban efekat poklona za tatu postiže i poruka koju možemo ispisati na vazdušastim krofnama ili čokoladnim iznenađenjima koje smo pripremili za vaše najdraže osobe

Poklon za sestru – pokažite joj ljubav i pažnju slatkim zalogajima

Kako joj se odužiti za svu tu bezuslovnu ljubav i pažnju? Slatkoteka smatra da svaki svečani povod i datum koji je vašoj sestri važan treba ulepšati slatkim zalogajima koje ćete podeliti. Nijedan poklon za sestru nije bolji od onoga u kojem možete zajedno da uživate, uz smeh i deljenje slatkih tajni.

Naše ideje za iznenađenja mogu biti idealan rođendanski poklon za sestru ili neki bitan trenutak vezan za njen posao ili školu, ali je možete i iznenaditi bez razloga – punom kutijom slatkog užitka, ili samo jednim, unikatnim dezertom kojim ćete joj nešto poručiti.

Originalni i personalizovani pokloni za sestru su uvek dobar izbor, pa možete osmisliti i posebne poruke i čestitke koje ćemo ispisati na našim slatkih zalogajima!

Poklon za brata – kutija sa slatkim blagom

Da li i je i vaš brat večito dete? Podstaknite ga da neguje svoju detinjastu stranu i poklonite svom bratu kutiju sa slatkišima i nadoknadite mu sve slatke zalogaje koje ste “krali” od njega kada ste bili klinci. 

Naši poslastičari će s puno ljubavi napraviti, a potom i zapakovati najsočnije krofne i iznenađenja od najfinije čokolade i pripremiti poklon vašem bratu koji će ga oduševiti! Slatke paketiće ste delili i kao deca, pa ne brinite – sigurno će vas poslužiti nekom Slatkoteka poslasticom!

Personalizovane poslastice kao idealan poklon za brata

Kreativne ideje za poklon bratu ne moraju da čekaju rođendane ili neke druge, svečanije povode. Učinite jedan običan trenutak posebnim i obradujte ga personalizovanim slatkišima koji kombinuju sve njegove omiljene ukuse. 

Slatki poklon za brata upotpunite porukom! Prenesite nam svoju poruku bratu u dve ili tri reči, a mi ćemo je ispisati na slatkom iznenađenju koje odaberete. 

Neka vaš odabir za poklon bratu zato padne na čokoladno srce iznenađenja sa mnogo kremastih ukusa, ili sveže jagode u čokoladi na koje niko nije ravnodušan. Uvek se možete odlučiti i na neke od 50 ukusa krofni, koje po vašoj želji pravimo u obliku broja, ali i u svim njihovim izdanjima koja uključuju šarene čoko mrvice, ukusne filove i druge slatke dodatke.

Ukusno iznenađenje – poklon za strica, ujaka i teču

Baš kao što dame padaju na čokoladne poklone, ni njihove “jače polovine” nisu imune na delikatese koje kreiraju naši poslastičari! Bilo koji slatkiš iz naše ponude može biti i odličan poklon za strica koji je vaš drug od malih nogu, poklon za ujaka koji vam je uvek bio podrška, ili teču koji vas je uvek vadio iz problema!

Čokoladni poklon za snajku i zeta

Najbolji način da nekome poželite dobrodošlicu u vašu porodicu jeste slovima ispisanim na najfinijoj čokoladi! Čokoladno srce sa čekićem u zlatnoj boji može biti idealan poklon za zeta, kao i sjajan poklon za snajku. Naši poslastičari će ispuniti srce ukusnim kremom, slatkim čokoladicama i svežim jagodama, a na njemu ispisati poruku dobrodošlice.

Ukoliko su zet i snajka već duže vreme deo vaše porodice, svakako ih možete obradovati bilo kojim delikatesom iz Slatkoteka asortimana, i tako im ulepšati svaki važan datum i događaj.

Poklon za svekrvu ili taštu koji će ih kupiti

Veliki broj devojaka se susreće sa nedoumicom – šta kupiti svekrvi za rođendan? Dilema je utoliko veća ukoliko se kraće poznaju, pa nisu sigurne šta kupiti svekrvi, a da joj se provereno sviđa. 

Slatki aranžman iz Slatkoteka carstva je poklon za svekrvu koji će je provereno osvojiti. Raspitajte se koji ukus preferira i izaberite poslastice sa tamnom ili belom čokoladom, ili možda nešto u kombinaciji sa svežim voćem. 

Slatkoteka ideje za originalne poklone mogu biti rešenje i za momke koji traže idealan poklon za taštu, a sigurni smo da ni svekar ni tast neće ostati ravnodušni na delikatese iz našeg izloga.

Slatki poklon za baku i dedu

Baka i deka su često neizostavni deo odrastanja svakoga od nas. Idealan način da im pokažete zahvalnost i ljubav jesu Slatkoteka poslastice. Ukusan poklon za dedu može biti mix slanih krofni. Slatkoteka je spremila veliki izbor slatkiša i kad je u pitanju poklon za baku, bilo da imate povod ili želite da priredite iznenađenje.

Poručite slatko iznenađenje za članove porodice!

Izabrali ste idealan poklon za posebnog člana vaše porodice? U tom slučaju nas kontaktirajte putem telefona ili slanjem online upita i poručite poslasticu koju ste namenili dragoj osobi. Poružbinu možete izvršiti i na licu mesta, u našim lokalima.