Pokloni za familiju i rodbinu

Pokloni za najužu familiju, ali i rodbinu ne moraju biti standardni. Odvažite se na interesantan poklon jer je Slatkoteka pripremila najslađa iznenađenja za vaše najmilije!  Pogledajte naše predloge originalnih poklona i obradujte članove svoje porodice unikatnim poslasticama, kombinacijom najfinijih ukusa i raskošnim aranžmanima.

Slatki pokloni za svakog člana porodice

Povoda za porodična slavlja uvek ima napretek, pogotovo kada su u pitanju velike familije. Rođendani, slave, krštenja, veridbe, diplome, godišnjice… sve su ovo divni povodi za okupljanje i idealna prilika da izmamite osmeh dragim osobama.

Poslastičari našeg slatkog carstva svakog dana osmišljavaju nove kombinacije ukusa i kreativnu dekoraciju, zbog čega možemo da vam ponudimo ideje za originalne poklone za svakog člana vaše porodice.

Unikatan poklon za baku

Osoba koja vas je čuvala od malih nogu i napravila vam prve rođendanske torte sigurno zaslužuje najslađe iznenađenje! Naše ideje za poklon za baku kombinuju poštovanje i neizmernu ljubav, pa je naša prva preporuka premium kutija sa jagodama u čokoladi.

Elegantno pakovanje u roze, mint ili zlatnoj boji učiniće da se vaša baka oseća kao prava kraljica, a slatke jagode u najfinijoj čokoladi ulepšaće joj rođendan, odlazak u penziju ili drugi važan povod.

Odlična ideja mogu biti i personalizovani pokloni za bake – naše čokoladno jaje pored koga će stajati pločica od čokolade sa zabeleženim najlepšim željama, ili čoko srce na kome će naši poslastičari ispisati poruku po vašoj želji.

Bilo koja poslastica iz našeg asortimana može biti divno iznenađenje! Podelite sa nama svoju želju i ideju, i zajedno ćemo osmisliti najbolji poklon za baku koji će joj ulepšati dan!

Poklon za dedu u Slatkoteka režiji

Deke su obično veliki ljubitelji poslastica i često se udružuju sa unucima u nameri da podstaknu baku da spremi neki slatkiš. Zbog toga je idealan rođendanski poklon za deku upravo slatko iznenađenje!

Izaberite najluđe krofne iz naše ponude i izmamite deki osmeh! Na naše krofne brojeve možete zabosti i svećice i na taj način vratiti deku u detinjstvo. Ako je vaš deka pravi gospodin, bilo koje čoko iznenađenje u našoj elegantnoj premium kutiji može biti idealan poklon za dedu, bilo da je u pitanju rođendan ili drugi važan povod!

Poklon za roditelje s ukusom čokolade

Pokloni za mamu su iskaz ljubavi i poštovanja, dok poklon koji je namenjen tati obično nosi i šaljivu notu. Asortiman Slatkoteka carstva nudi veliki izbor poslastica koje mogu biti savršeni pokloni roditeljima, bez obzira na to koji ukus preferiraju – nudimo različite čokoladne varijante.

Crna ili bela čokolada, karamel preliv ili voćno punjenje? Pufnaste i šaljive krofne i kapkejkovi, ili čokoladna iznenađenja u elegantnoj kutiji? Izaberite idealan poklon za roditelje u skladu sa njihovim omiljenim ukusima!

Slatkoteka pokloni roditeljima su najslađi izbor iznenađenja za bilo koju priliku – rođendane, slave, poslovne i privatne uspehe. Naše čokoladno srce punjeno najfinijim kremom, čokoladicama i svežim jagodama može biti posebno dobar poklon za godišnjicu, koji će vašim roditeljima poželeti sve najslađe u daljem bračnom životu.

Pokloni za braću i sestre koji vraćaju u detinjstvo

Zna se sa kime ste od malih nogu delili slatkiše! Svog brata ili sestru možete podsetiti na detinjstvo upravo slatkim iznenađenjem u našoj režiji. Postoji li bolji poklon za brata od šaljivih krofni po njegovom ukusu? Ili lepši poklon za sestru od fotogeničnih i ukusnih kapkejkova?

Izaberite bilo koju poslasticu iz naše ponude i obradujte svoje večite saučesnike u nestašlucima, ali ujedno i osobe s kojima delite najslađe tajne!

Slatki poklon za tetku, ujnu ili strinu

Tetka je često “druga mama” od rođenja, a podjednako važne osobe od poverenja postaju i naše ujne i strine. Zbog toga je važno da, kad nam se ukaže prilika, obradujemo ove dame slatkim iznenađenjem!

Šta kupiti tetki za rođendan? Kako iznenaditi ujnu ili strinu? Slatkoteka rešava svaku vašu nedoumicu! Izaberite naše sočne kap kejkove, vazdušaste krofne ili drugi čokoladni poklon za tetku, ujnu ili strinu iz našeg slatkog carstva!

Ukusno iznenađenje – poklon za strica, ujaka i teču

Baš kao što dame padaju na čokoladne poklone, ni njihove “jače polovine” nisu imune na delikatese koje kreiraju naši poslastičari! Bilo koji slatkiš iz naše ponude može biti i odličan poklon za strica koji je vaš drug od malih nogu, ujaka koji vam je uvek bio podrška, ili teču koji vas je uvek vadio iz problema!

Čokoladni poklon za zeta i snajku

Najbolji način da nekome poželite dobrodošlicu u vašu porodicu jeste slovima ispisanim na najfinijoj čokoladi! Čokoladno srce sa čekićem u zlatnoj boji može biti idealan poklon za zeta, kao i sjajan poklon za snajku. Naši poslastičari će ispuniti srce ukusnim kremom, slatkim čokoladicama i svežim jagodama, a na njemu ispisati poruku dobrodošlice.

Ukoliko su zet i snajka već duže vreme deo vaše porodice, svakako ih možete obradovati bilo kojim delikatesom iz Slatkoteka asortimana, i tako im ulepšati svaki važan datum i događaj.

Poklon za svekrvu ili taštu koji će ih kupiti

Veliki broj devojaka se susreće sa nedoumicom – šta kupiti svekrvi za rođendan? Dilema je utoliko veća ukoliko se kraće poznaju, pa nisu sigurne šta kupiti svekrvi, a da joj se provereno sviđa.

Slatki aranžman iz Slatkoteka carstva je pokon za svekrvu koji će je provereno osvojiti. Raspitajte se koji ukus preferira i izaberite poslastice sa tamnom ili belom čokoladom, ili možda nešto u kombinaciji sa svežim voćem.

Slatkoteka ideje za originalne poklone mogu biti rešenje i za momke koji traže idealan poklon za svoju taštu, a sigurni smo da ni svekar ni tast neće ostati ravnodušni na delikatese iz našeg izloga.

Poručite slatko iznenađenje za članove porodice!

Izabrali ste idealan poklon za posebnog člana vaše porodice? U tom slučaju nas kontaktirajte putem telefona ili slanjem online upita i poručite poslasticu koju ste namenili dragoj osobi. Poružbinu možete izvršiti i na licu mesta, u našim lokalima.