Pokloni za porodicu i familiju

Slatkoteka je pripremila najslađa iznenađenja za vaše najmilije! Pogledajte naše predloge originalnih poklona za mamu, tatu, sestru, brata, baku, deku i druge članove rodbine i obradujte članove svoju familiju unikatnim poklonima i poslasticama, kombinacijom najfinijih ukusa i raskošnim aranžmanima.

Unikatni pokloni za mamu – najukusnija iznenađenja

Raskošni pokloni i efektna iznenađenja su najmanje što naše mame zaslužuju! Zbog toga bi trebalo da iskoristimo svaki povod da im stavimo do znanja koliko su nam važne i koliko smo zahvalni zbog svega što čine za nas. A postoji li lepši način da se kaže “Hvala” i “Volim te”, nego slovima ispisanim na finoj čokoladi?

Naši poslastičari svakog dana marljivo rade na kreiranju najsočnijih krofni, kapkejkova, unikatnih poslastica i najlepših čokoladnih aranžmana, zbog čega Slatkoteka nudi najslađe ideje kojima ćete obradovati majku, za svaku priliku i sve važne datume, kao što je rođendan, Nova Godina, poklon za Uskrs i druge važne prilike!

Najslađi poklon za rođendan mami

Postoji li lepše iznenađenje za majku od čokoladnog srca sa personalizovanom porukom? Naše čoko srce sa čekićem u zlatnoj boji krije najukusniju kombinaciju finih kremova, različitih čokoladica i svežih jagoda – proveren recept za efektno iznenađenje i idealan poklon mami!

Rođendanske torte za mamu u obliku srca na kojoj možete ispisati željenu poruku ili dobiti elegantnu dekoraciju koja kombinuje cveće i voće, može biti sjajan poklon za majku kojim ćete da svojoj mami iskažete ljubav u nedoljivom ruhu. 

Slatki pokloni za majku su sjajan izbor poklona za rođendan i odaberite baš onaj poklon za mamu koji najviše zaslužuje!

Čokoladni poklon za mamu za osmi mart

Šta kupiti mami za poklon za osmi mart? I u ovom slučaju rešenje može biti naše čoko srce, kao i druga iznenađenja koja dolaze u luksuznim, premium kutijama i odišu elegancijom. Vaše najslađe želje zabeležićemo na čokoladi i tako obezbediti personalizovani poklon koji će učiniti da se svaka mama oseti posebnom!

Svaka krofna ili kapkejk iz našeg asortimana takođe mogu biti deo rođendanskog iznenađenja. Izaberite omiljenu poslasticu svoje mame i obradujte je za važne događaje i prilike. Slatkoteka pokloni za mamu su dobra ideja i bez povoda – tako će efekat iznenađenja biti još veći i slađi!

Evo i nekoliko dodatnih ideja za poklon za mamu

#1 Cveće – Ukoliko ste se odlučili da mamu obradujete nesvakidašnjim Slatkoteka slatkišima, dodajte uz to buket obiljenog cveća i pronašli ste najbolj poklon za mamu.

#2 Zajednički dan ili putovanje, album sa slikama i uspomenama – Šta god odabrali kao poklon za mamu, zajedničko vreme, priče, zagrljaji ne mogu ništa da nadomeste. Najbolji predlog kada je u pitanju poklon za mamu može biti upravo vaš zajednički dan, ili čak zajedničko putovanje prepuno novih uspomena. Upakujte zajedničke fotografije u jedan album, sigurno ćete joj izmamiti osmeh na lice.

#3 Tretman – Naše mame često ne stavljaju sebe na prvo mesto, hajde da ih podsetimo na to koliko su lepe i sebi važne, poklonite joj neki tretman, na kom će se opustiti, ili još bolje povedite je na zajednički tretman.

#4 Nakit ili garderoba – Sa praktičnim poklonom nema greške, ukoliko znate da planira da kupi sebi novi komad garderobe, torbu, cipele, ili sa druge strane neki novi komad nakita – preduhitritet je i obradujte ovim poklonom.

#5 Vaučer ili set za njen hobi – Ukoliko vaša mama ima hobi, skrivene talente ili želje da nauči neku novu veštinu, vaučer za kurs, knjiga u toj oblasti biće odlična ideja za poklon mami, ili ukoliko se već bavi određenim hobijem novi set će joj dobro doći, na primer set za baštovanstvo, za kuvanje, za slikanje ili nešto slično.

#6 Mali kućni aparati mogu biti odlična ideja za poklon mami, aparat za kafu ili neki novi, moderniji pomoćnik u kući nešto je sa čim ćete sigurno reći “volim te mama”.

Slatki poklon za tatu sa ličnim pečatom

Poklon za tatu treba da oslikava svu ljubav i pažnju koju nam oni pružaju od malih nogu. Tate su naši uzori od detinjstva, zbog čega zaslužuju da im se zahvalimo personalizovanim poklonima koji su iskaz ljubavi, poštovanja, ali i najslađih želja!

Iako je popularno mišljenje da postoji više opcija za poklone pripadnicama ženskog pola, pa da je zbog toga i lakše naći poklon za mamu, nego poklon za oca, Slatkoteka ima proveren recept i za poklone za tate. 

Slatkoteka pokloni za tatu kombinuju posvećenost naših poslastičara, najkvalitetnije sastojke, kreativne oblike poslastica i efekat iznenađenja. Budite sigurni da će vaš tata biti oduševljen darom koji ste mu pripremili.

Poseban efekat poklona za tatu postiže i poruka koju možemo ispisati na vazdušastim krofnama ili čokoladnim iznenađenjima koje smo pripremili za vaše najdraže osobe

Delimo sa vama nekoliko dodatnih ideja za poklon za tatu

#1 Gedžeti – Muškarci vole elektronske inovacije, odaberite kao poklon za tatu neki novi gedžet koji će mu biti zabava ili olakšati svakodnevicu.

#2 Putovanje na utakmicu – Zajedničko vreme sa tatom je dragoceno. Ukoliko zajedno pratite određeni sport, organizujte putovanje gde igra vaš omiljeni klub, pored toga što ćete pratiti utakmicu, provešćete zajedničko vreme zajedno, koje će vam sigurno značiti.

#3 Roštilj, kotlić, štap za pecanje – Ukoliko je tata obožavalac prirode, obradujte ga nekim od ovih predloga, sigurno će jedva čekati da vas sve okupi i da isproba nove “igračke”.

#4 Ranac ili garderoba – Ako ne znate šta da izaberete najbolji poklon za tatu je uvek onaj praktičan, torba za laptop, ranac za putovanja ili garderoba će sigurno biti sjajan izbor poklona tati u zavisnosti od životnog stila i potreba. 

#5 Alat – Na prvu možda ne zvuči kao najbolji poklon za tatu, ali zar ne traži svaki tata po kući uvek baš taj određeni deo alata koji se uvek izgubi baš kad je najpotrebniji. Poklonite mu set finog alata, ili osnovnog alata u zavisnosti od potreba, i uvek će sve imati na jednom mestu.

Poklon za sestru – pokažite joj ljubav i pažnju slatkim zalogajima

Kako joj se odužiti za svu tu bezuslovnu ljubav i pažnju? Slatkoteka smatra da svaki svečani povod i datum koji je vašoj sestri važan treba ulepšati slatkim zalogajima koje ćete podeliti. Nijedan poklon za sestru nije bolji od onoga u kojem možete zajedno da uživate, uz smeh i deljenje slatkih tajni, jer ipak je sestra jedna od najvoljenijih osoba.

Naše ideje za iznenađenja mogu biti idealan rođendanski poklon za sestru ili neki bitan trenutak vezan za njen posao ili školu, ali je možete i iznenaditi bez razloga – punom kutijom slatkog užitka, ili samo jednim, unikatnim dezertom kojim ćete joj nešto poručiti.

Originalni i personalizovani pokloni za sestru su uvek dobar izbor, pa možete osmisliti i posebne poruke i čestitke koje ćemo ispisati na našim slatkih zalogajima koje ćete pokloniti sestri!

TOP 5 ideja za poklon za sestru

#1 Kofer ili ranac za putovanja – ukoliko često putuje kvalitetan kofer u koji će znati da uvek može da spakuje sve sitnice potrebne za putovanja biće najbolji poklon za sestru.

#2 Parfem – Postoji dve vrste devojaka, one koje stalno vole da isprobaju neki novi miris parfema, i one koje su verne uvek istom – u oba slučaja sa izborom parfema kao poklona za sestru nećete omašiti. 

#3 Kurs plivanja, skijanja ili drugog hobija – Kurs ili još bolje zajedničko putovanje da naučite neku novu veštinu, koju u detinjstvu niste.

#4 Ručni sat ili naočare za sunce – Aksesoari kojih damama nikada nije dosta odlična su ideja za poklon za sestru.

#5 Torba ili garderoba – Praktično i klasično, ali bez greške. Nova torba za devojke nikad nije višak, a ukolik poznajete njen ukus i komad garderobe može biti dobar poklon.

Poklon za brata – kutija sa slatkim blagom

Da li i je i vaš brat večito dete? Podstaknite ga da neguje svoju detinjastu stranu i poklonite svom bratu kutiju sa slatkišima i nadoknadite mu sve slatke zalogaje koje ste “krali” od njega kada ste bili klinci. 

Naši poslastičari će s puno ljubavi napraviti, a potom i zapakovati najsočnije krofne i iznenađenja od najfinije čokolade i pripremiti poklon vašem bratu koji će ga oduševiti! Slatke paketiće ste delili i kao deca, pa ne brinite – sigurno će vas poslužiti nekom Slatkoteka poslasticom!

Personalizovane poslastice kao idealan poklon za brata

Postoji li voljenija osoba od brata u porodici? Kreativne ideje za poklon bratu ne moraju da čekaju rođendane ili neke druge, svečanije povode. Učinite jedan običan trenutak posebnim i obradujte brata personalizovanim slatkišima koji kombinuju sve njegove omiljene ukuse. 

Slatki poklon za brata upotpunite porukom! Prenesite nam svoju poruku bratu u dve ili tri reči, a mi ćemo je ispisati na slatkom iznenađenju koje odaberete. 

Neka vaš odabir za poklon bratu zato padne na čokoladno srce iznenađenja sa mnogo kremastih ukusa, ili sveže jagode u čokoladi na koje niko nije ravnodušan. Uvek se možete odlučiti i na neke od 50 ukusa krofni, koje po vašoj želji pravimo u obliku broja, ali i u svim njihovim izdanjima koja uključuju šarene čoko mrvice, ukusne filove i druge slatke dodatke.

TOP 5 ideja za poklon za brata

#1 Dobar ručni sat ili kaiš – sat je za muškarce omiljeni aksesoar, pa ovo može biti najbolji poklon za brata koji možete izabrati.

#2 Gedževi ili nova igra za konzole – detinjstvo kod naše braće nikada ne prolazi, ukoliko voli igrice, nova u kolekciji će biti put pogodak. Ili neki novi gedžet, koji do sada nije stigao da isproba.

#3 Karte za omiljeni koncert ili utakmicu – Možete otići i zajedno, ukoliko postoji klub ili sport koji ste zajedno pratili još od malena.

#4 Kvalitetan duks ili patike – Praktičan, ali savršen poklon, sa kojim ne možete omašiti, ali poznajete bar malo ukus svog brata.

#5 Oprema za teretatu ili hobi – Dodatna oprema za teretatanu ili hobi koji voli, ili želi da nauči može ga podstaći da se ponovo aktivira ili dodatno motiviše za vežbanje i učenje.

Ukusno iznenađenje – poklon za strica, ujaka i teču

Baš kao što dame padaju na čokoladne poklone, ni njihove “jače polovine” nisu imune na delikatese koje kreiraju naši poslastičari! Bilo koji slatkiš iz naše ponude može biti i odličan poklon za strica koji je vaš drug od malih nogu, poklon za ujaka koji vam je uvek bio podrška, ili teču koji vas je uvek vadio iz problema!

Čokoladni poklon za snajku i zeta

Najbolji način da nekome poželite dobrodošlicu u vašu porodicu jeste slovima ispisanim na najfinijoj čokoladi! Čokoladno srce sa čekićem u zlatnoj boji može biti idealan poklon za zeta, kao i sjajan poklon za snajku. Naši poslastičari će ispuniti srce ukusnim kremom, slatkim čokoladicama i svežim jagodama, a na njemu ispisati poruku dobrodošlice.

Ukoliko su zet i snajka već duže vreme deo vaše porodice, svakako ih možete obradovati bilo kojim delikatesom iz Slatkoteka asortimana, i tako im ulepšati svaki važan datum i događaj.

Poklon za svekrvu ili taštu koji će ih kupiti

Veliki broj devojaka se susreće sa nedoumicom – šta kupiti svekrvi za rođendan? Dilema je utoliko veća ukoliko se kraće poznaju, pa nisu sigurne šta kupiti svekrvi, a da joj se provereno sviđa. 

Slatki aranžman iz Slatkoteka carstva je poklon za svekrvu koji će je provereno osvojiti. Raspitajte se koji ukus preferira i izaberite poslastice sa tamnom ili belom čokoladom, ili možda nešto u kombinaciji sa svežim voćem. 

Slatkoteka ideje za originalne poklone mogu biti rešenje i za momke koji traže idealan poklon za taštu, a sigurni smo da ni svekar ni tast neće ostati ravnodušni na delikatese iz našeg izloga.

Slatki poklon za baku i dedu

Baka i deka su često neizostavni deo odrastanja svakoga od nas. Idealan način da im pokažete zahvalnost i ljubav jesu Slatkoteka poslastice. Ukusan poklon za dedu može biti mix slanih krofni. Slatkoteka je spremila veliki izbor slatkiša i kad je u pitanju poklon za baku, bilo da imate povod ili želite da priredite iznenađenje.

Pokloni za baku i deku jesu najbolji ako uključuju vreme koje ćete provesti zajedno, zato predlažemo, da izvedete baku i deku u šetnju, odvedete ih na omiljeno mesto, odvojite nekoliko sati da provedete sa njima, uz to se zasladite našim posebnim poslasticama i eto najboljeg poklona za baku i dedu.

Poručite slatko iznenađenje za članove porodice!

Izabrali ste idealan poklon za posebnog člana vaše porodice? U tom slučaju nas kontaktirajte putem telefona ili slanjem online upita i poručite poslasticu koju ste namenili dragoj osobi. Poružbinu možete izvršiti i na licu mesta, u našim lokalima.