Ketering za dečiji rođendan – najslađi poklon na svetu!

Zamislite samo koliko će vaši mališani i njihovi drugari biti radosni kada ih na proslavi dočekaju šarene krofne, glazure od bele i crne čokolade, voćno punjenje i njihove omiljene čokoladice? Da, poslastice koje priprema naš krofnasti tim kombinuju sve najlepše ukuse!

Za sve zaljubljenike u slatkiše smo kreirali preko 50 različitih kombinacija ukusa, pa budite sigurni da im nijedno dete neće odoleti.

Slatkoteka koristi samo najkvalitetnije sastojke, poput proverenog recepta za testo, kremova, glazure, nadeva, kao i slatkiša koji su specijalan dodatak svakoj od naših poslastica. Ukoliko izaberete naš ketering za dečije rođendane, možete biti sigurni da birate delikatese koje će oduševiti svakog gosta. Priznajemo, ni roditelji im neće odoleti!

Atraktivan ketering za dečije rođendane koji će animirati sve mališane

Da li vaši mališani često od igre zaborave da naprave pauzu i nešto pojedu? Ne morate da brinete o tome ukoliko se odlučite za naš ketering za dečje rođendane, jer se Slatkoteka poslastice pored neodoljivog ukusa mogu pohvaliti i unikatnim izgledom.

Slatkoteka od samog početka oduševljava slatkim i kreativnim idejama, pa ni dečiji ketering neće biti izuzetak.

Poslastice koje mališani obožavaju

Da li ste čuli za našu Ferdinand krofnu? Prasoroga ili Jednoroga? Šarene Galaxy i Duga krofne, ili krofne specifičnog oblika kao što su Cveta i Zvezda? Ovo su primeri krofni koje deca obožavaju, i koje im uvek izmame osmeh. Pogledajte našu ponudu i izaberite najatraktivnije krofne za proslavu svog dečaka ili devojčice.

Personalizovane krofne

Da li ste znali da na našim personalizovanim krofnama možete ispisati i ime svog deteta, ili možda čak i broj godina koje puni? Naši poslastičari će se potruditi da želje vašeg malog slavljenika sprovedu u delo, sa neprevaziđenim glazurama i ukusima koji bude maštu svakog deteta!

Krofne u skladu sa temom proslave

Ako imate posebnu temu koji biste želeli da ispratite za dečiji rođendan, Slatkoteka je tu da maksimalno izađe u susret i ponudi unikatnu dekoraciju! Dovoljno je da pošaljete upit i konsultujete se sa nama u vezi sa tematikom proslave, a mi ćemo se potruditi da vaše želje sprovedemo u delo.

Specijalni krofnasti aranžman – Zid krofni

Naš krofnasti zid može biti odličan izbor ako želite nesvakidašnji ketering za dečiji rođendan, ali i nešto što će svi gosti dugo pamtiti. Budite zanimljivi i drugačiji – ulepšajte slavlje aranžmanima iz Slatkoteka ponude.

Poručite najslađi ketering za dečije rođendane

Odabirom Slatkoteka keteringa za dečji rođendan, zagarantovano ćete iznenaditi slavljenika, ali i sve male i velike goste. Ne oklevajte da nas kontaktirate i obezbedite najslađe posluženje za rođendan svog deteta, ispunjeno najlepšim ukusima i slatkim željama!