Ketering za dečiji rođendan – najslađi poklon na svetu!

Zamislite samo koliko će vaši mališani i njihovi drugari biti radosni kada ih na proslavi dočekaju šarene krofne, glazure od bele i crne čokolade, voćno punjenje i njihove omiljene čokoladice? Da, dečiji ketering za rođendan koji priprema naš krofnasti tim predstavlja kombinaciju svih najlepših ukusa!

Za sve zaljubljenike u slatkiše smo kreirali preko 50 različitih kombinacija ukusa, pa budite sigurni da im nijedno dete neće odoleti.

Slatkoteka koristi samo najkvalitetnije sastojke, poput proverenog recepta za testo, kremova, glazure, nadeva, kao i slatkiša koji su specijalan dodatak svakoj od naših poslastica. Ukoliko za dečiji rođendan izaberete naš ketering u Beogradu, možete biti sigurni da birate delikatese koje će oduševiti svakog gosta. Priznajemo, ni roditelji im neće odoleti!

Atraktivan ketering za rođendane koji će animirati sve mališane

Da li vaši mališani često od igre zaborave da naprave pauzu i nešto pojedu? Ne morate da brinete o tome ukoliko se odlučite za naš ketering za dečije rođendane, jer se Slatkoteka poslastice pored neodoljivog ukusa mogu pohvaliti i unikatnim izgledom.

Slatkoteka od samog početka oduševljava slatkim i kreativnim idejama, pa ni dečiji ketering za rođendan, kao ni ketering za svadbe neće biti izuzetak.

Ketering za rođendane koje mališani obožavaju

Da li ste čuli za našu Ferdinand krofnu? Prasoroga ili Jednoroga? Šarene Galaxy i Duga krofne, ili krofne specifičnog oblika kao što su Cveta i Zvezda? Ovo su primeri krofni koje deca obožavaju, i koje im uvek izmame osmeh, pa su gotovo uvek izbor za ketering za dečije rođendane. Pogledajte našu ponudu i izaberite najatraktivnije krofne za proslavu svog dečaka ili devojčice.

Personalizovane krofne

Da li ste znali da na našim personalizovanim krofnama možete ispisati i ime svog deteta, ili možda čak i broj godina koje puni? Naši poslastičari će se potruditi da želje vašeg malog slavljenika sprovedu u delo, sa neprevaziđenim glazurama i ukusima koji bude maštu svakog deteta!

Krofne u skladu sa temom proslave

Ako imate posebnu temu koji biste želeli da ispratite za dečiji rođendan, Slatkoteka je tu da maksimalno izađe u susret i ponudi unikatnu dekoraciju! Dovoljno je da pošaljete upit i konsultujete se sa nama u vezi sa tematikom proslave, a mi ćemo se potruditi da vaše želje sprovedemo u delo i ponudimo vam najbolji ketering za dečije rođendane.

Specijalni krofnasti ketering za rođendan – Zid krofni

Naš krofnasti zid može biti odličan izbor ako želite nesvakidašnji ketering za dečiji rođendan, ali i nešto što će svi gosti dugo pamtiti. Budite zanimljivi i drugačiji – ulepšajte slavlje aranžmanima iz Slatkoteka ponude.

Ketering za dečije rođendane Beograd – poručite najšađe posluženje za dečiji rođendan

Odabirom Slatkoteka dečijeg keteringa, zagarantovano ćete iznenaditi slavljenika, ali i sve male i velike goste. Ne oklevajte da nas kontaktirate i obezbedite najslađe posluženje za dečiji rođendan, ispunjeno najlepšim ukusima i slatkim željama!