Ketering za dečije rođendan – zajedno ćemo napraviti idealan paket

Slatkoteka nema klasičnu ponudu kada su u pitanju paketi keteringa za dečije rođendane, međutim uvek smo voljni da u dogovoru sa vama napravimo idealan paket za dečiji rođendan. Važno je da nam dostavite informacije kao što su, broj gostiju, okvirno vreme trajanja proslave, lokaciju, kako bismo vam dali što bolju ponudu i izašli u susret svim vašim željama kada je ketering za dečiji rođendan u pitanju.

Ketering za igraonice

Jedno od omiljenih mesta mališana za proslavu rođendana jesu upravo igraonice. Ako su vam dosadili klasični meniji, odlučite se za nešto drugačije. Slatkoteka nudi i slano i slatko posluženje.

Naše slane krofne zadovoljće ukuse svih velikih gurmana, ali i mališana, koji će se oduševiti kada vide ovakvo posluženje.

Kada su slatkiši u pitanju, oni su najslađi deo svakog rođendana, a barem toga u Slatkoteci ne manjka, u nastavku upoznajte našu čitavu ponudu kada je u pitanju ketering za dečiji rođendan. 

Javite nam temu proslave, broj gostiju, i mi ćemo vam preporučiti izgled i broj krofni za vaš savršen dan. Rođendani u igraonici najčešće traju oko 2,5h stoga je potrebno planirati hranu za čitavo vreme trajanja rođendana.

Ketering za dečije rođendane napolju

Posebno popularni u poslednje vreme jesu dečiji rođendani u prirodi. Slatkoteka je vaš idealan saveznik upravo za ove događaje. Bez preko potrebnog escajga, tanjira, samo razne vrste slatkih i slanih krofni zadovoljiće i najzahtevnije ukuse, o dekorativnom izgledu ne morate ni da brinete.

Možete odabrati krofne u skladu sa temom, personalizovati ih, ispisati ime ili broj godina vašeg mališana. Kontaktirajte nas, dostavite nam broj gostiju, datum, planirano vreme trajanja rođendana, lokaciju, temu ili posebne želje za dekoraciju i javićemo vam se sa idealnim paketom prema vašim potrebama.

Ketering za dečije rođendan – cenovnik

Ukoliko iz naše ponude odabere varijantu Krofna zida kada je slatki ketering u pitanju postoje dve varijante:

Varijanta 1 – Drveni zid sa krofnama – koji sadrži pored drvenog zida za iznajmljivanje, 42 krofne koje mogu biti:

  • Prelivene čokoladom i bez punjenja – Ukupna cena 6.300 RSD (cena po krofni 150 RSD)
  • Prelivene čokoladom i punjene kremom (voćnim ili čokoladnim) – Ukupna cena 8.400 RSD (cena po krofni 200 RSD)
  • Personalizovane krofne – sa ispisivanjem ili jednorog krofne (220RSD po krofni, mogu biti sa ili bez punjenja)

Cena iznajmljivanja zida je 2.000 RSD sa uračunatom dostavom, koja podrazumeva donošenje zida i krofni, kao i odnošenje zida. Područje za isporuku je Beograd.

Varijanta 2 Jednorog zid sa krofnama – koji sadrži jednorog zid sa 36 krofni koje mogu biti:

  • Prelivene čokoladom i bez punjenja – Ukupna cena 4.340 RSD (cena po krofni 120 RSD)
  • Prelivene čokoladom i punjene kremom (voćnim ili čokoladnim) – Ukupna cena 5.400 RSD (cena po krofni 150 RSD)
  • Personalizovane krofne – sa ispisivanjem ili jednorog krofne (170RSD po krofni, mogu biti sa ili bez punjenja)

Cena iznajmljivanja zida je 2.000 RSD sa uračunatom dostavom, koja podrazumeva donošenje zida i krofni, kao i odnošenje zida. Područje za isporuku je Beograd.

Ukoliko se, sa druge strane, odlučite za kombinaciju naših proizvoda najbolje je da nas kontaktirate kako bismo vam dali ponudu i cenu, u skladu sa količinom, ali i preferencijama kada su u pitanju ukusi, personalizacija, tema proslave i svi drugi potrebni detalji.

Ako se odlučite za Slatkoteka ketering možete za vašeg mališana kod nas poručiti i tortu za rođendan, prelepog kremastog ukusa i nesvakidašnjeg dizajna. Na raspolaganju su vam i torte sa čekićem koje će posebno oduševiti kako slavljenika, tako i druge mališane na rođendanu.

Ketering za dečiji rođendan – najslađi poklon na svetu!

Zamislite samo koliko će vaši mališani i njihovi drugari biti radosni kada ih na proslavi dočekaju šarene krofne, glazure od bele i crne čokolade, voćno punjenje i njihove omiljene čokoladice? Da, dečiji ketering za rođendan koji priprema naš krofnasti tim predstavlja kombinaciju svih najlepših ukusa!

Za sve zaljubljenike u slatkiše smo kreirali preko 50 različitih kombinacija ukusa, pa budite sigurni da im nijedno dete neće odoleti.

Slatkoteka koristi samo najkvalitetnije sastojke, poput proverenog recepta za testo, kremova, glazure, nadeva, kao i slatkiša koji su specijalan dodatak svakoj od naših poslastica. Ukoliko za dečiji rođendan izaberete naš ketering u Beogradu, možete biti sigurni da birate delikatese koje će oduševiti svakog gosta. Priznajemo, ni roditelji im neće odoleti!

Atraktivan ketering za rođendane koji će animirati sve mališane

Da li vaši mališani često od igre zaborave da naprave pauzu i nešto pojedu? Ne morate da brinete o tome ukoliko se odlučite za naš ketering za dečije rođendane, jer se Slatkoteka poslastice pored neodoljivog ukusa mogu pohvaliti i unikatnim izgledom..

Ketering za rođendane koje mališani obožavaju

Da li ste čuli za našu Ferdinand krofnu? Prasoroga ili Jednoroga? Šarene Galaxy i Duga krofne, ili krofne specifičnog oblika kao što su Cveta i Zvezda? Ovo su primeri krofni koje deca obožavaju, i koje im uvek izmame osmeh, pa su gotovo uvek izbor za ketering za dečije rođendane. Pogledajte našu ponudu i izaberite najatraktivnije krofne za proslavu svog dečaka ili devojčice.

Personalizovane krofne

Da li ste znali da na našim personalizovanim krofnama možete ispisati i ime svog deteta, ili možda čak i broj godina koje puni? Naši poslastičari će se potruditi da želje vašeg malog slavljenika sprovedu u delo, sa neprevaziđenim glazurama i ukusima koji bude maštu svakog deteta!

Krofne u skladu sa temom proslave

Ako imate posebnu temu koji biste želeli da ispratite za dečiji rođendan, Slatkoteka je tu da maksimalno izađe u susret i ponudi unikatnu dekoraciju! Dovoljno je da pošaljete upit i konsultujete se sa nama u vezi sa tematikom proslave, a mi ćemo se potruditi da vaše želje sprovedemo u delo i ponudimo vam najbolji ketering za dečije rođendane.

Specijalni krofnasti ketering za rođendan – Zid krofni

Naš krofnasti zid može biti odličan izbor ako želite nesvakidašnji ketering za dečiji rođendan, ali i nešto što će svi gosti dugo pamtiti. Budite zanimljivi i drugačiji – ulepšajte slavlje aranžmanima iz Slatkoteka ponude.

Ketering za dečije rođendane Beograd – poručite najšađe posluženje za dečiji rođendan

Slatkoteka od samog početka oduševljava slatkim i kreativnim idejama, pa ni dečiji ketering za rođendan, kao ni ketering za svadbe neće biti izuzetak, ili ketering za korporativne proslave u Slatkoteka režiji neže biti izuzetak.

Odabirom Slatkoteka dečijeg keteringa, zagarantovano ćete iznenaditi slavljenika, ali i sve male i velike goste. Ne oklevajte da nas kontaktirate i obezbedite najslađe posluženje za dečiji rođendan, ispunjeno najlepšim ukusima i slatkim željama! Pozovite nas i rezervišti ketering za dečije rođendane Beograd. Obrada rezervacija se vrši svakog dana od 9-17h, ali je najbolje da nas kontaktirate dovoljno ranije kako bismo uspeli sve vaše zamisli da realizujemo u nezaboravno dečije iskustvo!