Poklon za 18. rođendan

Slatkoteka pokloni za 18. rođendan su najslađa iznenađenja koja možete prirediti! Još niko nije odoleo izvrsnom testu ispunjenom kremastim užitkom, neobičnim oblicima i ukusnoj dekoraciji od kremova, orašastog voća, keksa i omiljenih slatkiša.

Upoznajte se sa bogatom ponudom Slatkoteka slatkog carstva i obradujte drugare, braću i sestre savršenim spojem ukusa koji za vas pripremaju naši krofnoslastičari.

Upotpunite poklon za 18. rođendan Slatkoteka krofnama

Slatkoteka vam pomaže da jedan od najuzbudljivijih dana u životu svakog tinejdžera učinite još slađim. Idealni pokloni za 18. rođendan moraju sadržati i slatki deo, inače su nepotpuni!

Izaberite poslastice koje svi vole – najslađe zapakovane Slatkoteka krofne!

Ranije su pokloni za punoletstvo poklanjani uz čokolade ili torte, ali danas je potrebno biti kreativniji u iskazivanju ljubavi. Najbolji način da u tome uspete jeste različitim ukusima, manjim i većim oblicima i raznim bojama – sočnim krofnama koje vole i najmlađi, ali i oni stariji.

Tradicionalni recepti naših baka, najkvalitetniji sastojci i prelivi, uz moderno pakovanje i dekoraciju osvajaju na prvi pogled. Omiljeni ukusi krofni sa unikatnom dekoracijom i nadevima, oduševiće svakog slavljenika i zasladiti proslavu punoletstva!

Poklon za punoletstvo sakriven u Slatkoteka srcu sa porukom

Jedan od najlepših načina da pokloni za 18 rođendan budu pun pogodak jeste da stignu prvi! Iznenadite slavljenika u ponoć kreativnim Slatkoteka srcem u koje ćemo sakriti rođendansku poruku (ili poklon) i postanite omiljena osoba prijatelju ili rođaku.

Izaberite dve, tri specijalne reči kojima ćete poželeti srećno punoletstvo, a Slatkoteka će se potruditi da iznenađenje u srcu koje odaberete bude nezaboravno. U ponudi su srca mlečne i bele čokolade, ukrašena mrvljenim omotačem i filovana kremom, slatkišima i voćem.

Slavljenik više preferira voćne ukuse? Nema problema! U Slatkoteka srce kao poklon za punoletstvo stavićemo jagode umočene u čokoladu i ispisati poruku po želji.

Poručite poklon za najslađe punoletstvo!

Prošetajte do najbližeg Slatkoteka lokala, kontaktirajte sa nama putem telefona ili se sa našom slatkom ponudom upoznajte na sajtu. Priznajemo – odluka će biti teška ali će ishod biti još slađi!

Cilj Slatkoteka carstva je da širi radost i mami osmehe. Dakle, odaberite najlepši slatki aranžman kao poklon za 18. rođendan svom durgaru, bratu ili sestri i kreativnom poslasticom izađite iz okvira uobičajenih rođendanskih poklona.

Postoji bezbroj situacija u kojima će Slatkoteka delikatesi biti najbolji izbor da poklon oplemenite posebnom pažnjom. Neka kreativni poklon za 18ti rođendan bude prvi u nizu!