Poklon za 18. rođendan

Slatkoteka pokloni za 18. rođendan su najslađa iznenađenja koja možete prirediti! Još niko nije odoleo izvrsnom testu ispunjenom kremastim užitkom, neobičnim oblicima i ukusnoj dekoraciji od kremova, orašastog voća, keksa i omiljenih slatkiša.

Upoznajte se sa bogatom ponudom Slatkoteka slatkog carstva i obradujte drugare, braću i sestre savršenim spojem ukusa koji za vas pripremaju naši krofnoslastičari.

Upotpunite poklon za 18. rođendan fenomenalnim Slatkoteka krofnama i tortama

Slatkoteka vam pomaže da jedan od najuzbudljivijih dana u životu svakog tinejdžera učinite još slađim. Idealni pokloni za 18. rođendan moraju sadržati i slatki deo, inače su nepotpuni!

Izaberite poslastice koje svi vole – najslađe zapakovane Slatkoteka krofne!

Ranije su pokloni za punoletstvo poklanjani uz čokolade ili torte, ali danas je potrebno biti kreativniji u iskazivanju ljubavi. Najbolji način da u tome uspete jeste različitim ukusima, manjim i većim oblicima i raznim bojama – sočnim krofnama koje vole i najmlađi, ali i oni stariji.

Tradicionalni recepti naših baka, najkvalitetniji sastojci i prelivi, uz moderno pakovanje i dekoraciju osvajaju na prvi pogled. Omiljeni ukusi krofni sa unikatnom dekoracijom i nadevima, oduševiće svakog slavljenika i zasladiti proslavu punoletstva!

Pored vaših omiljenih krofni, slatku ponudu smo upotpunili i kreativnim tortama, idealnim za svaki važan povod. Sigurni smo da će poklon za 18.rođendan biti sjajno uklopljen sa našim rođendanskim tortama na koje smo posebno ponosni! 

Poklon za punoletstvo sakriven u Slatkoteka srcu sa porukom

Jedan od najlepših načina da pokloni za 18 rođendan budu pun pogodak jeste da stignu prvi! Iznenadite slavljenika u ponoć kreativnim Slatkoteka srcem u koje ćemo sakriti rođendansku poruku (ili poklon) i postanite omiljena osoba prijatelju ili rođaku.

Za svakog tinejdžera proslava 18. rođendana zauzima posebno mesto u životu i to je događaj koji će se pamtiti celog života. Zato je potrebno da bude ispraćen i kreativnim iznenađenjima kako bi ostalo zapamćeno. To upravo mogu biti Slatkoteka iznenađenja u vidu slatkih poklona za 18. rođendan koje vam predstavljamo u nastavku.

Ideje za poklon za 18. rođendan

Poklon za punoletstvo sa posvetom? Izaberite dve, tri specijalne reči kojima ćete poželeti srećno punoletstvo, a Slatkoteka će se potruditi da iznenađenje u srcu koje odaberete bude nezaboravno. U ponudi su srca mlečne i bele čokolade, ukrašena mrvljenim omotačem i filovana kremom, slatkišima i voćem. 

Slavljenik više preferira voćne ukuse? Nema problema! U Slatkoteka srce kao poklon za punoletstvo stavićemo jagode umočene u čokoladu i ispisati poruku po želji.

Za poseban efekat i doživljaj proslave punoletstva, upotpunite žurku kreativnim šampanjcem iznenađenja napravljenim od crne mlečne čokolade upakovanim u premium papir i kutiju zlatne boje. Specifičnost ovog šampanjca jeste čekić zlatne boje koji služi za rabijanje šampanjca i rocher bombonjera sa vašom čestitkom za potpuniji poklon za 18. Rođendan.

Svakako jedna od kreativniijh poslastica u našoj ponudi jesu originalne torte sa čekićem, prve smash cake torte kod nas! Poručite tortu koja se razbija i krije najukusnije poslastice i predstavlja pravi početak zabave! 

Poručite poklon za najslađe punoletstvo i proslavite 18. rođendan sa stilom!

Prošetajte do najbližeg Slatkoteka lokala, kontaktirajte sa nama putem telefona ili se sa našom slatkom ponudom upoznajte na sajtu. Priznajemo – odluka će biti teška ali će ishod biti još slađi! Sigurni smo da će slavljenik uživati u ukusima slatkog poklona za punoletsvo!

Cilj Slatkoteka carstva je da širi radost i mami osmehe. Dakle, odaberite najlepši slatki aranžman kao poklon za 18. rođendan svom durgaru, bratu ili sestri i kreativnom poslasticom izađite iz okvira uobičajenih rođendanskih poklona.

Postoji bezbroj situacija u kojima će Slatkoteka delikatesi biti najbolji izbor da poklon oplemenite posebnom pažnjom. Neka kreativni pokloni za 18. rođendan bude prvi u nizu!