Pokloni za Dan zaljubljenih

Pokloni za Dan zaljubljenih stižu u najlepšim, pažljivo odabranim ukusima koji su stvoreni za dan ljubavi! Slatka iznenađenja oblikovali smo tako da jasno poručuju dve najlepše reči, a svi romantični pokloni iz naše ponude mogu biti i personalizovani po vašoj želji! Iznenadite posebnu osobu na unikatan, kreativan i doslovno sladak način!

Kreativni slatki pokloni za Dan zaljubljenih

Iako je iskazivanje ljubavi čin koji je potrebno praktikovati svaki dan, 14. februar je ipak poseban datum za sve parove. Potpuno smo sigurni da kako se bude približavao taj Dan zaljubljenih, da ćete sebi postavljati jedno od sledeća dva pitanja sve češće:

  • Koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih dečku?
  • Koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih devojci?

Iako u ponudi imamo brojne poklone za devojku i poklone za njega, Slatkoteka je upotpunila svoju ponudu novim poklonima, a pokloni za Dan zaljubljenih će sasvim sigurno na pravi način iskazati pažnju koju želite da poklonite voljenoj osobi. Stoga pogledajte neverovatne brojne ukuse našeg krofna carstva, kao i kreativnih torti koje možete pers bonalizovati baš za ovu priliku, a u nastavku vam dajemo nekoliko ideja za poklon za Dan zalljubljenih.

“Volim te” u svim bajkovitim ukusima Slatkoteka poslastica

Kako zvuče najlepše emocije kada se kažu na drugi način? Mi ih izražavamo spajanjem najlepših čokoladnih ukusa u jedno čokoladno srce. Istu poruku prenosimo i sočnim zalogajima krofni, a za Dan zaljubljenih biramo i da jagode u čokoladi same “govore” umesto vas.

Sve to posipamo šarenim mrvicama i ukusnim prelivima, koji dar za praznik ljubavi čine savršenim. Otkrili smo šta on voli, a znamo da ukusne poslastice i nju usrećuju. Zato smo pripremili bogate slatke aranžmane kojim ćete vašu lepšu/jaču polovinu oboriti s nogu! 

Topla preporuka za sve zaljubljene jesu naše magične ljubavne praline sa motivima u 5 ukusa. 

Miks beli kinder krem, plazma-malina, plazma nugat i lešnik krem koji se pakuju je kombinacija za sve slatkoljupce, a sve to upakovano u premium kutiju crvene boje daje osećaj koji ostavlja bez daha. Ukoliko ni to nije dovoljno, u ponudi imamo i šarene ljubavne praline u obliku srca u pakovanju koje je takođe moguće personalizovati.

Pokloni za zaljubljene – Originalni iznenađenja za praznik ljubavi

Dan zaljubljenih je prilika da voljenoj osobi pokažete koliko je posebna i važna za vas. Ujedno, ovo su situacije kada treba zaobići sve one očekivane, mnogo puta viđene poklone. Originalni pokloni za Dan zaljubljenih iz Slatkoteka carstva vam pomažu da zablistate u njegovim/njenim očima, zahvaljujući kombinaciji najlepših ukusa, romantičnih aranžmana, ali i sjajnih pakovanja. 

„Upakujte“ ljubav na drugačiji način pomoću naših premium pakovanja koja će lepe i tople emocije verodostojno preneti. Iz ponude izdvajamo, uvek sigurnog “keca iz rukava”, naše čoko srce – kilogram kremastih sastojaka u srcu od crne čokolade i to sve upakovano u premium kutiju zlatne boje!

Pokloni za dan zaljubljenih dečku ili devojci u premium pakovanju

Kako bi doživljaj bio potpun, darovi koji izaberete iz naše ponude za Dan zaljubljenih može biti dostavljen u premium pakovanju. Za praznik ljubavi izabrali smo pakovanja u najlepšim bojama, pa se možete odlučiti za čak tri zanimljive nijanse: mint, roze i zlatnu! 

Kreativna nota naših slatkih aranžmana, uz elegantne nijanse pakovanja u kojima dolaze, je ono što Slatkoteka poklone za posebne prilike čini raskošnim i nezaboravnim. 

Osim toga, zahvaljujući visokim estetskim kriterijumima koje ispunjavaju naši aranžmani za Dan zaljubljenih, nema sumnje da će ovi lepo upakovani, slatki zalogaji upotpuniti i fotografije koje zajedno napravite!

Ideje za poklon za Dan zaljubljenih devojci 

Želita da obradujete simpariju, devojku, verenicu ili suprugu?

Koju god tačno ulogu da ova posebna dama zauzima u vašem životu, u carstvu krofni pronaći ćete savršen način da je obradujete za Dan zaljubljenih. 

Evo nekoliko ideja za poklone za 14. februar za suprugu ili devojku.

Poklon za Dan zaljubljenih devojci koja je romantična

Medu, kao vanvremenski simbol nežnosti, dame su oduvek volele da dobiju na poklon. Nekad u formi plišane igračke, a danas u najslađim ukusima. Naš Čokoladni meda u sebi krije iznenađenja koja ga čine još efektnijim poklonom, savršenim za Dan zaljubljenih! P.S. Dolazi sa čokoladnom  “Volim te” porukom.

Poklon za devojku ili suprugu koja će ceniti klasiku

Bombonjere nisu slučajno stekle status klasike kada je reč o poklonima za drugu polovinu! Mi smo klasičnu eleganciju pralina interpretirali na autentičan i moderan način, pa su naše Šarene ljubavne praline idealne za darivanje u svim trenucima, a naročito devojci ili supruzi koja ceni klasične darove i originalan pristup.

14. februara je zaintrigiraj slatkim ljubavnim zalogajima 

Još si u procesu udvaranja? Možda je umesto “Volim te” u ovom trenutku bolje poručiti “Voleo bih da izađeš sa mnom”? Ljubavni zalogaji kombinuju omiljene krofne i posebne slatkiše, upakovane u kutiji tako da predstavljaju raskošan, a primeren poklon. On će poručiti da si zaljubljen, na sasvim decentan način. Sigurni smo da će uslediti nezaboravan dejt!

Ideje za poklon za Dan zaljubljenih dečku

Naši supruzi i momci se čine tako komplikovanim za pronalazak idealnog poklona, a posle se ispostavi da se oduševe šta god im kupile! No, olakšaćemo vam i ovog puta, dajemo vam nekoliko idealnih ideja za poklon za 14. februar za njega

Poklon za Dan zaljubljenih za praktične muškarce 

Mnogi muškarci više cene praktičnu stranu života od estetske. Tako je i sa stvarima. Naš giftbox sa dva slatka krema je upravo takav tip poklona – praktičan i dugotrajan, a istovremeno besprekorno romantičan. Naše Slatkolade služiće mu odlično tokom pripreme raznovrsnih slatkih užitaka!

Iznenadi svojim slatkim poklonom

Za momke i muževe koji vole iznenađenja, pripremili smo najukusniji nugat Cheesecake iznenađenja u obliku čokoladnog kruga. Nećemo ni početi da nabrajamo šta se sve krije ispod kvalitetne čokoladne korice… Poželećete da ga nabavite i sebi!

Poklon za Dan zaljubljenih dečku koji ceni tradiciju

Ako smatrate da su vašem dečku ili mužu uspomene na posebno važnom mestu u životu, a da je sklon i nostalgiji o prošlim vremenima i najviše voli “ona domaća bakina jela sa kojima nema greške” – Cake Truffles u retro pakovanju, a modernom ukusu, biće idealan poklon za 14. februar za njega! 

Personalizovani slatki pokloni za Dan zaljubljenih 

Darovi dobijaju posebnu težinu kada im dodate nešto svoje, pa smo ostavili prostora i za vašu poruku u okviru Slatkoteka iznenađenja za ovu posebnu priliku. Nekoliko magičnih reči učiniće vaš personalizovani paketić za nju/njega potpuno unikatnim. 

Uz naše bogate kombinacije ukusa i vaše reči ispisane čokoladom, priredićete voljenoj osobi iznenađenje za pamćenje. Neka poklon za Dan zaljubljenih bude više od običnog dara!

Pokloni za zaljubljene – poručite najslađe poklone za simpatiju ili partnera!

Pogledajte našu ponudu i poručite poklon za Dan zaljubljenih na brz i lak način! Posetite naše lokale, pošaljite online upit ili nas pozovite, a Slatkoteka tim će se pobrinuti da za ovaj poseban praznik pripremi slatka iznenađenja koja obaraju s nogu! Proslavite ljubav uz originalne i bajkovite ukuse!