Pokloni za Dan zaljubljenih

Kreativni slatki pokloni za Dan zaljubljenih – Ideje

Iako je iskazivanje ljubavi čin koji je potrebno praktikovati svaki dan, dan ljubavi je ipak poseban datum za sve parove. Potpuno smo sigurni da kako se bude približavao taj Dan zaljubljenih, da ćete sebi postavljati jedno od sledeća dva pitanja sve češće:

  •  Koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih dečku?
  •  Koji je najbolji poklon za Dan zaljubljenih devojci?

Iako u ponudi imamo brojne poklone za devojku i poklone za njega, Slatkoteka je upotpunila svoju ponudu novim poklonima, a pokloni za Dan zaljubljenih će sasvim sigurno na pravi način iskazati pažnju koju želite da poklonite voljenoj osobi. Stoga pogledajte neverovatne brojne ukuse našeg krofna carstva, kao i kreativnih torti koje možete personalizovati baš za ovu priliku, a u nastavku vam dajemo nekoliko ideja za poklon za Dan zalljubljenih.

“Volim te” u svim bajkovitim ukusima Slatkoteka poslastica

Kako zvuče najlepše emocije kada se kažu na drugi način? Mi ih izražavamo spajanjem najlepših čokoladnih ukusa u jedno čokoladno srce. Istu poruku prenosimo i sočnim zalogajima krofni, a za Dan zaljubljenih biramo i da jagode u čokoladi same “govore” umesto vas.

Sve to posipamo šarenim mrvicama i ukusnim prelivima, koji dar za praznik ljubavi čine savršenim. Otkrili smo šta on voli, a znamo da ukusne poslastice i nju usrećuju. Zato smo pripremili bogate slatke aranžmane kojim ćete vašu lepšu/jaču polovinu oboriti s nogu! 

Topla preporuka za poklon za Dan zaljubljenih jesu naše magične ljubavne praline sa motivima u 5 ukusa. 

Miks beli kinder krem, plazma-malina, plazma nugat i lešnik krem koji se pakuju je kombinacija za sve slatkoljupce, a sve to upakovano u premium kutiju crvene boje daje osećaj koji ostavlja bez daha. Ukoliko ni taj poklon nije dovoljan, u ponudi imamo i šarene ljubavne praline u obliku srca u pakovanju koje je takođe moguće personalizovati.

Pokloni za zaljubljene – originalna iznenađenja za praznik ljubavi

Dan zaljubljenih je prilika da svoju voljenu osobu učinite posebnom i pokažete joj koliko je važna za vas. Ujedno, ovo su situacije kada treba zaobići sve one očekivane, mnogo puta viđene poklone. Slatkoteka carstvo nudi veliki izbor najlepših, originalnih poklona za Dan zaljubljenih koji vam pomažu da zablistate u njegovim/njenim očima, zahvaljujući kombinaciji najlepših ukusa, romantičnih aranžmana, ali i sjajnih pakovanja. 

„Upakujte“ ljubav  i kažite Volim te na drugačiji način pomoću naših premium pakovanja koja će lepe i tople emocije verodostojno preneti. Iz ponude izdvajamo, uvek siguran poklon, naše čoko srce – kilogram kremastih sastojaka u obliku srca od crne čokolade i to sve upakovano u premium kutiju zlatne boje!

Romantični pokloni – ideje poklona za dan zaljubljenih

Ukoliko volite posebno da se potrudite oko izbora savršenog poklona svom partneru, izaberite praktičan i koristan poklon, nešto što vaša voljena osoba dugo želi, i na taj način pokažite koliko je dobro poznajete.

Delimo sa vama ideju kako da ovakav dar personalizujete i učite jednom drugom izbor poklona posebnim. Iznenađenje upotpunite sa iskrenom i jedinstvenom ljubavnom porukom, a neki od mnogobrojnih slatkih zalogaja iz Slatkoteka ponude će celu ideju učiniti kompletnom. 

Sa ovom kombinacijom sigurno nećete pogrešiti, i pokazaćete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.  

Pokloni za dan zaljubljenih dečku ili devojci u premium pakovanju

Kako bi doživljaj bio potpun, poklon koji izaberete iz naše ponude 14. februara može biti dostavljen u premium pakovanju. Za praznik ljubavi izabrali smo pakovanja u najlepšim bojama, pa se možete odlučiti za čak tri zanimljive nijanse: mint, roze i zlatnu! 

Kreativna nota naših slatkih aranžmana, uz elegantne nijanse pakovanja u kojima dolaze, je ono što Slatkoteka poklon za posebne prilike čini raskošnim i nezaboravnim. 

Osim toga, zahvaljujući visokim estetskim kriterijumima koje ispunjavaju naši aranžmani za Dan zaljubljenih, nema sumnje da će ovi lepo upakovani, slatki zalogaji upotpuniti i fotografije koje zajedno napravite!

Ideje za poklon za Dan zaljubljenih devojci 

Želite da obradujete simpatiju, devojku, verenicu ili ženu?

Koju god tačno ulogu da ova posebna dama zauzima u vašem životu, u carstvu krofni pronaći ćete savršen način da je obradujete za Dan zaljubljenih. 

Evo nekoliko ideja za odličan poklon za Dan zaljubljenih za suprugu ili devojku.

ROMANTIČAN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH DEVOJCI 

Medu, kao vanvremenski simbol nežnosti, dame su oduvek volele da dobiju kao poklon za Dan zaljubljenih. Nekad u formi plišane igračke, a danas u najslađim ukusima. Naš Čokoladni meda u sebi krije iznenađenja koja ga čine još efektnijim poklonom, savršenim za Dan zaljubljenih! P.S. Dolazi sa čokoladnom  “Volim te” porukom.

POKLON ZA ZA DAN ZALJUBLJENIH DEVOJCI ILI SUPRUZI KOJA ĆE CENITI KLASIKU

Bombonjere nisu slučajno stekle status klasike kada je reč o poklonima za drugu polovinu! Mi smo klasičnu eleganciju pralina interpretirali na autentičan i moderan način, pa su naše Šarene ljubavne praline idealan poklon u svim trenucima koji će joj izmamiti osmeh na lice, a naročito devojci ili supruzi koja ceni klasične darove i originalan pristup.

ZAINTRIGIRAJ JE ZA DAN ZALJBULJENIH SLATKIM LJUBAVNIM ZALOGAJIMA 

Još si u procesu udvaranja? Možda je umesto “Volim te” u ovom trenutku bolje poručiti “Voleo bih da izađeš sa mnom”? Ljubavni zalogaji kombinuju omiljene krofne i posebne slatkiše, upakovane u kutiji tako da predstavljaju raskošan, a idealan poklon u ovoj situaciji. On će poručiti da si zaljubljen, na sasvim decentan način. Sigurni smo da će uslediti nezaboravan dejt!

Ideje za poklon za Dan zaljubljenih dečku

Naši muževi i momci se čine tako komplikovanim za pronalazak idealnog poklona, a posle se ispostavi da se oduševe šta god im kupile! No, olakšaćemo vam i ovog puta, dajemo vam nekoliko idealnih ideja za poklon za 14. februar za njega

POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH ZA PRAKTIČNE MUŠKARCE 

Mnogi muškarci više cene praktičnu stranu života od estetske. Tako je i sa stvarima. Naš giftbox sa dva slatka krema je upravo takav tip poklona – praktičan i dugotrajan, a istovremeno besprekorno romantičan. Naše Slatkolade služiće mu odlično tokom pripreme raznovrsnih slatkih užitaka!

BOGATO I SLATKO IZNENAĐENJE ZA MOMKE/MUŽEVE

Za momke i muževe koji vole iznenađenja, pripremili smo najukusniji poklon za Dan zaljubljenih – nugat Cheesecake iznenađenja u obliku čokoladnog kruga. Nećemo ni početi da nabrajamo šta se sve krije ispod kvalitetne čokoladne korice… Poželećete da ga nabavite i sebi!

 

POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH DEČKU KOJI CENI TRADICIJU

Ako smatrate da su vašem dečku ili mužu uspomene na posebno važnom mestu u životu, a da je sklon i nostalgiji o prošlim vremenima i najviše voli “ona domaća bakina jela sa kojima nema greške” – Cake Truffles u retro pakovanju, a modernom ukusu, biće idealan poklon za 14. februar za njega! 

Personalizovani slatki poklon za Dan zaljubljenih 

Darovi dobijaju posebnu težinu kada im dodate nešto svoje, pa smo ostavili prostora i za vašu poruku u okviru Slatkoteka iznenađenja za ovu posebnu priliku. Nekoliko magičnih reči učiniće vaš personalizovani paketić za nju/njega potpuno unikatnim. 

Uz naše bogate kombinacije ukusa i vaše reči ispisane čokoladom, priredićete vašoj voljenoj osobi iznenađenje za pamćenje. Neka poklon za Dan zaljubljenih bude više od običnog dara!

Pokloni za zaljubljene – poručite najslađe poklone za simpatiju ili partnera za Dan zaljubljenih!

Pogledajte našu ponudu i poručite poklon za Dan zaljubljenih – 14. februar na brz i lak način! Posetite naše lokale ukoliko ste u potrazi za idealnim poklonom dečku ili devojci za dan zaljubljenih u  Beogradu, pošaljite online upit ili nas pozovite, a Slatkoteka tim će se pobrinuti da za ovaj poseban praznik pripremi slatka iznenađenja koja obaraju s nogu! Proslavite ljubav uz originalne i bajkovite ukuse!