Poklon za Dan zaljubljenih

Slatkoteka poklon za Dan zaljubljenih stiže u najlepšim, pažljivo odabranim ukusima koji su stvoreni za dan ljubavi! Slatka iznenađenja oblikovali smo tako da jasno poručuju dve najlepše reči, a svi romantični pokloni iz naše ponude mogu biti i personalizovani po vašoj želji! Iznenadite posebnu osobu na unikatan, kreativan i doslovno sladak način!

“Volim te” u svim bajkovitim ukusima Slatkoteka poslastica

Kako zvuče najlepše emocije kada se kažu na drugi način? Mi ih izražavamo spajanjem najlepših čokoladnih ukusa u jedno čokoladno srce. Istu poruku prenosimo i sočnim zalogajima krofni, a za Dan zaljubljenih biramo i da jagode u čokoladi same “govore” umesto vas.

Sve to posipamo šarenim mrvicama i ukusnim prelivima, koji dar za praznik ljubavi čine savršenim. Otkrili smo šta on voli, a znamo da ukusne poslastice i nju usrećuju. Zato smo pripremili bogate slatke aranžmane kojim ćete vašu lepšu/jaču polovinu oboriti s nogu!

Originalna iznenađenja za praznik ljubavi

Dan zaljubljenih je prilika da voljenoj osobi pokažete koliko je posebna i važna za vas. Ujedno, ovo su situacije kada treba zaobići sve one očekivane, mnogo puta viđene poklone. Originalni pokloni za Dan zaljubljenih iz Slatkoteka carstva vam pomažu da zablistate u njegovim/njenim očima, zahvaljujući kombinaciji najlepših ukusa, romantičnih aranžmana, ali i sjajnih pakovanja. 

„Upakujte“ ljubav na drugačiji način pomoću naših premium pakovanja koja će lepe i tople emocije verodostojno preneti.

Romantični pokloni u premium pakovanju

Kako bi doživljaj bio potpun, darovi koji izaberete iz naše ponude za Dan zaljubljenih može biti dostavljen u premium pakovanju. Za praznik ljubavi izabrali smo pakovanja u najlepšim bojama, pa se možete odlučiti za čak tri zanimljive nijanse: mint, roze i zlatnu! 

Kreativna nota naših slatkih aranžmana, uz elegantne nijanse pakovanja u kojima dolaze, je ono što Slatkoteka poklone za posebne prilike čini raskošnim i nezaboravnim. 

Osim toga, zahvaljujući visokim estetskim kriterijumima koje ispunjavaju naši aranžmani za Dan zaljubljenih, nema sumnje da će ovi lepo upakovani, slatki zalogaji upotpuniti i fotografije koje zajedno napravite!

Personalizovani slatki pokloni za Dan zaljubljenih 

Darovi dobijaju posebnu težinu kada im dodate nešto svoje, pa smo ostavili prostora i za vašu poruku u okviru Slatkoteka iznenađenja za ovu posebnu priliku. Nekoliko magičnih reči učiniće vaš personalizovani paketić za nju/njega potpuno unikatnim. 

Uz naše bogate kombinacije ukusa i vaše reči ispisane čokoladom, priredićete voljenoj osobi iznenađenje za pamćenje. Neka poklon za Dan zaljubljenih bude više od običnog dara!

Poručite najslađi poklon za simpatiju ili partnera!

Pogledajte našu ponudu i poručite poklon za Dan zaljubljenih na brz i lak način! Posetite naše lokale, pošaljite online upit ili nas pozovite, a Slatkoteka tim će se pobrinuti da za ovaj poseban praznik pripremi slatka iznenađenja koja obaraju s nogu! Proslavite ljubav uz originalne i bajkovite ukuse!