Brauni

Brauni kolač (brownie) iz Slatkoteka ponude zaslužan je za mnoge slatke nedoumice. Magičnog izgleda i ukusa, naši čokoladni kolači upakovani u unikatno, premium pakovanje, zasladiće svaku važnu priliku. Pogledajte ponudu i odaberite neki od ukusnih braunija koje smo za vas pripremali sa posebnom pažnjom.

Čokoladni brauni kolači u malim zalogajima – uživajte u magičnim ukusima čoko braunija

Sladokusci, pripremite se za nove ukuse vaših omiljenih poslastica koji će vas oboriti sa nogu! Mini zalogaj nikada nije bio slađi! Zasladite se nekim od sočnih braunija iz naše ponude i pronađite magični čokoladni ukus po svojoj želji koji može poslužiti i kao originalni poklon vama dragim osobama, u pakovanjima koje smo posebno spremili.

Iako ime Brauni uglavnom ne prevodimo sa engleskog jezika, oni jesu u stvari čokoladni kolačići, odnosno pečena poslastica od čokolade. Brauni može biti u različitim oblicima, a ono što ih sve krasi jeste posebna mekoća i sladak čokoladni ukus.

Recepti za brauni deluju veoma lako za pripremu, jednostavni sastojci, kratka priprema od nekoliko minuta, međutim ukus i mekoća često ne budu onakvi kakvim ste ih zamislili, dok uživate u svom vrelom čokoladnom brownies-u. Mi u Slatkoteka carstvu smo dugo isprobavali različite recepte, dok nismo pronašli onaj jedan, naš, jedinstveni recept za brauni, koji pruža posebno zadovoljstvo svim ljubiteljima čokolade, u nesvakidašnjim mekanim, slatkim zalogajima. 

Ako ste odabrali brownie mini bites, odlučite se za preliv od mlečne čokolade ili bele čokolade, a vaš kolač od fenomenalnih čokoladnih sastojaka može biti posut kakao prahom ili liofilizovanim malinama. Bogat ukus naših braunija od čokolade, za koji je zaslužan recept od najkvalitetnijih sastojaka, ispuniće svako vaše očekivanje.

Počastite sebe ili vaše voljene autentičnim brauni čokoladnim kolačem koja će vam probuditi sva čula.

Čokoladni brownies – kolači koji će zasladiti svaku priliku 

Ukoliko voljenoj osobi želite da poklonite poseban poklon za dan zaljubljenih ili poklon za rodjendan, onda su naši neodoljivi mini brauni paketi u obliku srca sa posebnim natpisima pravi izbor za vas. Bilo da su vaš izbor čokoladni brauni kolači upakovani u prelepu metalnu kutiju zlatne boje ili sa printom ili jednostavno kolači na štapiću, nema sumnje da će čokoladni brownies vašu voljenu osobu oboriti sa nogu. 

Ukoliko želite posebno iznenađenje odaberite našu premium kutiju u kojoj se ispod svakog slatkog zalogaja nalazi skrivena ljubavna poruka koji će vaša osoba sa užitkom pronaći. O ukusu ne morate da brinete, Slatkoteka u svojim receptima koristi najkvalitetnije sastojke, tako da će ovakav poklon, spoj predivnih ukusa i jedinstvenog izgleda obradovati svaku osobu.

U količini od 250, 300 i 500 grama, u zavisnosti od vrste pakovanja koji odaberete, ovi čokoladni mini bites čokoladni kolači biće mali znak pažnje za vaše najmilije.

Slatkoteka brauni kolači od čokolade– najslađi kolač na korak od vas 

Svoj omiljeni čokoladni brauni kolač poručite online u samo par klikova i to po povoljnim cenama. Težak izbor, ali jedno je sigurno – koji god brauni kolač da odaberete nećete pogrešiti.

U Slatkoteka ponudi možete izabrati braunije različitih oblika, mini brownie bites u premium pakovanju idealni kao poklon da obradujete dragu osobu, mini brauni u obliku srca za poklon devojci ili dečku, a tu su i posebni brauni na štapiću u obliku srca, nesvakidašnjeg izgleda i još boljeg kremastog i čokoladnog ukusa.

Pogledajte našu ponudu, odaberite neku od naših ukusnih čokoladnih poslastica i poručite online ili posetite vama najbližu Slatkoteku. Uživajte u bogatom ukusu Slatkoteka Braunija!