Brauni (Brownie)

Brauni kolač iz Slatkoteka ponude zaslužan je za mnoge slatke nedoumice. Magičnog izgleda i ukusa, naši čokoladni kolači upakovani u unikatno, premium pakovanje, zasladiće svaku važnu priliku. Pogledajte ponudu i odaberite neki od ukusnih braunija (brownie) koje smo za vas pripremali sa posebnom pažnjom.

Čokoladni brauni kolači u malim zalogajima – uživajte u magičnim ukusima čoko braunija

Sladokusci, pripremite se za nove ukuse vaših omiljenih poslastica koji će vas oboriti sa nogu! Mini zalogaj nikada nije bio slađi! Zasladite se nekim od sočnih braunija iz naše ponude i pronađite magični čokoladni ukus po svojoj želji koji može poslužiti i kao originalni poklon vama dragim osobama.

Ako ste odabrali brownie mini bites, odlučite se za preliv od mlečne čokolade ili bele čokolade, a vaš kolač od fenomenalnih čokoladnih sastojaka može biti posut kakao prahom ili liofilizovanim malinama. Bogat ukus naših braunija od čokolade, za koji je zaslužan recept od najkvalitetnijih sastojaka, ispuniće svako vaše očekivanje.

Pored neodoljivog ukusa brauni kolača za sve ljubitelje čokolade, pakovanja koja smo vam sa pažnjom pripremili, idealan su poklon za posebne prilike koje možete pokloniti vašim najmilijima. Počastite sebe ili vaše voljene autentičnim brauni čokoladnim kolačem koja će vam probuditi sva čula.

Čokoladni brownies – kolači koji će zasladiti svaku priliku 

Ukoliko voljenoj osobi želite da poklonite poseban poklon za dan zaljubljenih ili poklon za rodjendan, onda su naši neodoljivi mini brauni paketi u obliku srca sa posebnim natpisima pravi izbor za vas. Bilo da su vaš izbor čokoladni brauni kolači upakovani u prelepu metalnu kutiju zlatne boje ili sa printom ili jednostavno kolači na štapiću, nema sumnje da će čokoladni kolač vašu voljenu osobu oboriti sa nogu. 

Ukoliko želite posebno iznenađenje odaberite našu premium kutiju u kojoj se ispod svakog slatkog zalogaja nalazi skrivena ljubavna poruka koji će vaša osoba sa užitkom pronaći. O ukusu ne morate da brinete, Slatkoteka u svojim receptima koristi najkvalitetnije sastojke, tako da će ovakav poklon, spoj predivnih ukusa i jedinstvenog izgleda obradovati svaku osobu.

U količini od 250, 300 i 500 grama, u zavisnosti od vrste pakovanja koji odaberete, ovi čokoladni mini bites čokoladni kolači biće mali znak pažnje za vaše najmilije.

Slatkoteka brauni kolači od čokolade– najslađi kolač na korak od vas 

Svoj omiljeni čokoladni brauni kolač poručite online u samo par klikova i to po povoljnim cenama. Težak izbor, ali jedno je sigurno – koji god brauni kolač da odaberete nećete pogrešiti.

Pogledajte našu ponudu, odaberite neku od naših ukusnih čokoladnih poslastica i poručite online ili posetite vama najbližu Slatkoteku. Uživajte u bogatom ukusu Slatkoteka Braunija!