Brauni

Veliki izbor ukusa braunija u našoj ponudi zaslužan je za mnoge slatke nedoumice. Magičnog izgleda i ukusa, naši čokoladni brauni kolači upakovani u unikatno, premium pakovanje, zasladiće svaku važnu priliku. Pogledajte ponudu i odaberite neki od ukusnih braunija koje smo za vas pripremali sa posebnom pažnjom.

Čokoladni brauni kolači u malim zalogajima

Sladokusci, pripremite se za nove ukuse vaših omiljenih poslastica koji će vas oboriti sa nogu! Mini zalogaj nikada nije bio slađi! Zasladite se nekim od sočnih braunija iz naše ponude i pronađite magični ukus po svojoj želji koji može poslužiti i kao poklon vama dragim osobama.

Ako ste odabrali brownie mini bites, odlučite se za preliv od mlečne čokolade ili bele čokolade, a vaš čokoladni brauni može biti posut kakao prahom ili liofilizovanim malinama. Bogat ukus naših braunija, napravljenih od najkvalitetnijih sastojaka, ispuniće svako vaše očekivanje.

Pored neodoljivog ukusa za sve ljubitelje čokolade, pakovanja koja smo vam sa pažnjom pripremili, idealan su poklon za posebne prilike koje možete pokloniti vašim najmilijima. Počastite sebe ili vaše voljene ovom autentičnom poslasticom koja će vam probuditi sva čula.

Brauni kolači će zasladiti svaku priliku 

Ukoliko voljenoj osobi želite da poklonite poseban poklon za dan zaljubljenih ili poklon za rodjendan, onda su naši neodoljivi mini brownie paketi u obliku srca sa posebnim natpisima pravi izbor za vas. Bilo da se odlučite za one upakovane u prelepu metalnu kutiju zlatne boje ili sa printom ili jednostavno za one na štapiću, nema sumnje da će čokoladni brauni  vašu voljenu osobu oboriti sa nogu. 

Ukoliko želite posebno iznenađenje odaberite našu premium kutiju u kojoj se ispod svakog slatkog zalogaja nalazi skrivena ljubavna poruka koji će vaša osoba sa užitkom pronaći. 

U količini od 250, 300 i 500 grama, u zavisnosti od vrste pakovanja koji odaberete, ovi mini bites biće mali znak pažnje za vaše najmilije.

Slatkoteka brownie – cena i prodaja 

Omiljene brownie poslastice poručite online u samo par klikova i to po povoljnim cenama. Težak izbor, ali jedno je sigurno – šta god da odaberete nećete pogrešiti.

Pogledajte našu ponudu, odaberite neku od naših ukusnih poslastica i poručite online ili posetite vama najbližu Slatkoteku. Uživajte u bogatom ukusu Slatkoteka Braunija!