Pokloni za rođendan

Poklon za rođendan iz Slatkoteka ponude je siguran put do najiskrenijeg slavljeničkog osmeha. Sočni, elegantno upakovani zalogaji na najlepši način komuniciraju tople rođendanske želje, a naša misija je da ih slavljeniku prenesemo u kreativnim slatkim oblicima i premium pakovanjima i tako upotpunimo sjajan rođendanski poklon. 

Pogledajte Slatkoteka ideje za rođendanski poklon i ulepšajte dragim ljudima njihov dan uz krofne i torte za rođendan!

Rođendanski pokloni – odaberite prepoznatljive Slatkoteka poslastice

Autentični i neodoljivi slatkiši su sjajan izbor rođendanskih poklona, a ideje za originalne slatkiše u Slatkoteka režiji ne poznaju ograničenja! Naša ponuda uključuje niz slatkih ukusa i aranžmana koje smo prilagodili svim uzrastima, pa kod nas možete izabrati neodoljive krofne (poput sjajnog party mix-a), kao i rođendanske torte i ostale unikatne poslastice, koje će biti prikladan poklon za 10. 30. 40. rođendan ali i 50. i bilo koji drugi jubilej vama drage osobe. 

Kada se spoje lepo, originalno i ukusno, nastaje magija bogatih zalogaja u kojima uživamo svi bez izuzetka, pa ovakav rođendanski poklon možete nameniti mami, mlađem bratu, drugarici,  profesorki, odabrati poklon za devojku/dečka, poklon za decu, ali i baku ili deku. Slatkoteka je pronašla rođendansku formulu koja odgovara svima, a na vama je samo da dođete do savršenog zbira omiljenih slatkih ukusa!

Pokloni za rođendan – kreativni i originalni neodoljivi ukusi u premium pakovanju

Pored dobro poznate ponude krofni, Slatkoteka asortiman upotpunili smo i bogatim ukusima kreativnih torti, od kojih se svakako izdvajaju torte sa čekićem koje svakako svojom specifičnošću i ugođajem razbijanja same torte pružaju nesvakidašnje iskustvo za slavljenika.

Ukoliko ne možete da se odlučite i želite da “igrate na sigurno”, preporučujemo da pogledate našu ponudu brauni kolača ili se odlučite za neodoljive praline i sigurni smo da slavljenik/ca neće ostatiti ravnodušan.

Originalni pokloni za rođendan drugarici, devojci, dečku i drugim dragim osobama

Slatkoteka pruža priliku da iznenadite i obradujete slavljenika na originalan i definitivno neočekivan način. Izaberite neki od naših rođendanskih aranžmana sa mnogo slatkih ukusa i poželite posebnoj osobi divan dan uz najukusniji Slatkoteka poklon i faktor iznenađenja.

Znamo da je težak izazov nadmašiti prošlogodišnji rođendanski poklon za dragu osobu, i tako iz godine u godinu, i zato se trudimo da konstantno uvodimo nove ukuse i poslastice. Zato smo sigurni da ćete u našoj ponudi pronaći ideju za idealan poklon za rođendan drugarici, dečku ili poklon za devojku koji ih neće ostaviti ravnodušnim. Ženski rođendanski pokloni su malo specifični, ali uz unikatne torte za rođendane, koje možete personalizovati, sigurni smo da će rođendanska proslava biti unapređena verzija prošlogodišnje žurke.

Slatko rođendansko iznenađenje može ujedno da bude i najlepša čestitka koju ćete pokloniti slavljeniku. Izaberite neki od Slatkoteka poklon aranžmana osmišljenih posebno za ovu priliku i personalizujte ga posebnom, rođendanskom porukom. Tako na sjajan način možete kompletirati poklon devojci za rođendan i oboriti je s nogu, ili odabrati poklon za muškarca koji je uvek izazov za izbor!

Poklon za rođendan – ideje za sve uzraste

Bilo da se radi o nekom jubilarnom rođendanu ili ne, Slatkoteka je kreirala specijalnu ponudu slatkih aranžmana, a na vama je samo da izaberete vama najlepše poslastice. Pogledajte ideje kako da Iznenadite slavljenika na najlepši način!

Poklon za 18. rođendan

Poklon za punoletstvo je definitivno nešto što se pamti, a Slatkoteka je za ovu priliku pripremila raskošna slatka iznenađenja koja dolaze u premium pakovanjima, kreiranim posebno za ovakve prilike.

Poklon za 30. rođendan

Za najbolje godine Slatkoteka je pripremila i najbolje poklone. Posebno je teško izabrati poklon za muškarca, ali verujemo da će odabir originalnog slatkiša iz naše ponude biti pun pogodak.  Iznenadite slavljenika unikatnim čoko iznenađenjima, krofnama ili drugim poslasticama iz naše ponude, a mi smo se pobrinuli da one obiluju najfinijim ukusima koji se pamte. Slatkoteka slatki zalogaji mogu biti i sjajan dodatak poklonu, ukoliko birate poklon za muškarca, dobra ideja je izbor neke zanimljive društvene igre, koju ćete upotpuniti našim slatkim iznenađenjem, i sigurno ste pronašli jedan idealan poklon za dečka.

Poklon za 50. rođendan

Pokloni za 50. rođendan, ali i poklon za 40. rođendan ili neki drugi jubilej, trebaju da odgovore ovako posebnim prilikama u svakom smislu. Zato smo pipremili poslastice najlepših slatkih ukusa koje dolaze u posebno osmišljenim, elegantnim pakovanjima. Iznenadite slavljenika na najlepši način!

Poklon koji će oduševiti slavljenika/cu 

Rođendanski pokloni se u Slatkoteci dele malo drugačije – na čokoladne, krofnaste i voćne. Pred vama je veliki izbor slatkih rođendanskih poklona, koji (moramo to naglasiti) klasične torte i već viđene poslastice definitivno šalju u drugi plan.

Ako preferirate ukusni krem sa čokoladicama i voćkicama, onda su bogato čoko srce sa porukom, čoko jaje sa čak kilogramom čokolade, ili neka od naših poklon kutija slatkiša pravi izbor za poklon za rođendane. Takođe, tu su i naše voćne torte, kao i čokoladne torte koje vešto kombinuju spoj tradicije i neočekivane autentičnosti. Odabrali ste poklon devojci po njenoj želji, upotpunite ga našom unikatnom čokoladom, koju možete izabrati prema horoskopskom znaku.

Za rođendanski poklon možete izabrati i svima omiljene, sočne krofne u više od 50 ukusa, a posebno za ove prilike one se prave i u obliku rođendanskih brojeva! Za one koji biraju sofisticirane varijante, namenili smo romantičnejagode u čokoladi koje, baš kao i ostali proizvodi, stižu u elegantnom, premium pakovanju koji su idealni pokloni za rođendan.

Poručite orginalan poklon za rođendan i upotpunite proslavu na pravi način

Odaberite koji će se originalni poklon naći u rukama vama drage osobe i poručite što pre neki od bogatih Slatkoteka rođendanskih poklona. Poručite online, pozovite nas ili nas posetite na nekoj od naših lokacija. Neka lepe želje budu izrečene na poseban način, jer samo takav poklon ostaje u pamćenju! Kontaktirajte nas za sve informacije!