Pokloni za rođendan

Pokloni za rođendan iz Slatkoteka ponude su siguran put do najiskrenijeg slavljeničkog osmeha. Sočni, elegantno upakovani zalogaji na najlepši način komuniciraju tople rođendanske želje, a naša misija je da ih slavljeniku prenesemo u kreativnim slatkim oblicima i premium pakovanjima i tako upotpunimo sjajan poklon za rođendan. Pogledajte Slatkoteka ideje za rođendanski poklon i ulepšajte dragim ljudima njihov dan uz krofne i torte za rođendan!

Rođendanski pokloni – odaberite neodoljive Slatkoteka ukuse

Auntentični i neodoljivi slatkiši za rođendan u Slatkoteka režiji ne poznaju ograničenja! Naša ponuda uključuje niz slatkih ukusa i aranžmana koje smo prilagodili svim uzrastima, pa kod nas možete izabrati neodoljive krofne za rođendan (poput sjajnog party mix-a) , kao i rođendanske torte i ostale unikatne poslastice, koje će biti prikladan poklon za 10. 30. ali i 50. i bilo koji drugi rođendan vama drage osobe. 

Kada se spoje lepo, originalno i ukusno, nastaje magija bogatih zalogaja u kojima uživamo svi bez izuzetka, pa ovakav rođendanski poklon možete nameniti mami, mlađem bratu, drugarici, dečku/devojci, profesorki, ali i baki ili deki. Slatkoteka je pronašla rođendansku formulu koja odgovara svima, a na vama je samo da dođete do savršenog zbira omiljenih slatkih ukusa!

Pokloni za rođendan – ideje za sve uzraste

Pored dobro poznate ponude krofni, Slatkoteka asortiman upotpunili smo i bogatim ukusima kreativnih torti, od kojih se svakako izdvajaju torte sa čekićem koje svakako svojom specifičnošću i ugođajem razbijanja same torte pružaju nesvakidašnje iskustvo za slavljenika.   

Ukoliko ne možete da se odlučite i želite da “igrate na sigurno”, preporučujemo da pogledate našu ponudu brauni poslastica ili se odlučite za neodoljive praline i sigurni smo da slavljenik/ca neće ostatiti ravnodušan.

Poklon za 18. rođendan

Poklon za punoletstvo je definitivno nešto što se pamti, a Slatkoteka je za ovu priliku pripremila raskošna slatka iznenađenja koja dolaze u premium pakovanjima, kreiranim posebno za ovakve prilike.

Poklon za 30. rođendan

Za najbolje godine Slatkoteka je pripremila i najbolje poklone. Iznenadite slavljenika unikatnim čoko iznenađenjima, krofnama ili drugim poslasticama iz naše ponude, a mi smo se pobrinuli da one obiluju najfinijim ukusima koji se pamte.

Poklon za 40. rođendan

Jubilarni, 40. rođendan uvek znači i mnogo lepih poklona i iznenađenja, ali i dalje postoji način da kreativnim izborom poklona potpuno oduševite slavljenika. Slatkoteka je kreirala ponudu slatkih aranžmana za specijalne prilike poput ove, a na vama je samo da izaberete vama najlepše poslastice.

Poklon za 50. rođendan

Poklon za 50. rođendan treba da odgovori ovako posebnoj prilici u svakom smislu. Zato smo pipremili poslastice najlepših slatkih ukusa koje dolaze u posebno osmišljenim, elegantnim pakovanjima. Iznenadite slavljenika na najlepši način!

Poklon za 60. rođendan

Slatko iznenađenje za 60. rođendan može ujedno da bude i najlepša čestitka koju ćete pokloniti slavljeniku. Izaberite neki od Slatkoteka aranžmana osmišljenih posebno za ovu priliku i personalizujte ga posebnom, rođendanskom porukom.

Poklon za 70. rođendan

Poklon za 70ti rođendan stiže u najfinijim slatkim aranžmanima koje smo osmislili posebno za ovu priliku. Obradujte slavljenika na originalan način, kombinujući najslađe zalogaje iz Slatkoteka ponude.

Poklon za 80. rođendan

Slatkoteka pruža priliku da iznenadite i obradujete slavljenika za njegov 80. rođendan, na originalan i definitivno neočekivan način. Izaberite neki od naših rođendanskih aranžmana sa mnogo slatkih ukusa i poželite posebnoj osobi divan dan uz najukusniji Slatkoteka faktor iznenađenja.

Kreativni pokloni za rođendan – sjajan način da iznenadite slavljenika/cu

Rođendanske poklone delimo isključivo na čokoladne, krofnaste i voćne. Pred vama je veliki izbor slatkih rođendanskih aranžmana, koji (moramo to naglasiti) klasične torte i već viđene poslastice definitivno šalju u drugi plan.

Ako preferirate ukusni krem sa čokoladicama i voćkicama, onda su bogato čoko srce sa porukom ili čoko jaje sa čak kilogramom čokolade pravi izbor. Takođe, tu su i naše torte za rođendan, koje vešto kombinuju spoj tradicije i neočekivane autentičnosti. 

Ipak, najveći faktor iznenađenja krije se u istoimenom srcu iznenađenja sa natpisom, uz koje dolazi čekić u zlatnoj boji. Srce krije najfinije čokoladice, jagode, bombone, a opciono i poklon po vašoj želji. Međutim, da bi slavljenik došao do svih iznenađenja, moraće da upotrebi čekić kojim će razbiti čokoladu i otvoriti srce.

Za poklon za rođendan možete izabrati i svima omiljene, sočne krofne za rođendan u više od 50 ukusa, a posebno za ove prilike one se prave i u obliku rođendanskih brojeva! Za one koji biraju sofisticirane varijante, namenili smo romantične jagode u čokoladi koje, baš kao i ostali proizvodi, stižu u elegantnom, premium pakovanju idealnom za rođendane.

Poručite orginalni rođendanski poklon i upotpunite proslavu na pravi način

Odaberite koji će se originalni pokloni naći u rukama vama drage osobe. Poručite što pre neki od bogatih Slatkoteka rođendanskih aranžmana. Pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale. Neka lepe želje budu izrečene na poseban način, jer samo takvi pokloni ostaju u pamćenju! Kontaktirajte nas za sve informacije!