Zašto da izaberete Slatkoteka ketering za svadbe?

Ukoliko želite da vaš najvažniji dan parira najlepšim svetskim događajima kada je ketering u pitanju, Slatkoteka je prava adresa za vas.

Naše kreativne ideje za posluženje i najkvalitetniji ukusi na koje smo ponosni, kao rezultat daju potpuno inovativan ketering za svadbe kome ne odolevaju ni gosti, a ni foto objektivi.

Pobrinuli smo se za to da na naše poslastice koje čine ketering za venčanje nijedan gost ne ostane ravnodušan, pa smo kreirali preko 50 unikatnih kombinacija ukusa. Mekano i vazdušasto testo, preliveno najkvalitetnijom čokoladom i ukombinovano sa svežim voćem i omiljenim čokoladicama, osvojiće srca svih zvanica i učiniti vaše venčanje nezaboravnim!

Naš ketering može biti deo svakog važnog povoda za slavlje, pa ukoliko vam je potreban slatki ketering za rođendane i ketering za proslave firmi, naša ketering ponuda neće razočarati. Kako smo mislili i na najmlađe, u našoj ponudi nalazi se i ketering za dečije rođendane koji se sastoji iz omiljenih dečijih poslastica, a kada se na to doda posebna dekoracija i različiti motivi koje mališani obožavaju, proslava dečijeg rođendana biće posebna.   

Kreativan i autentičan ketering za svadbe

Želja svih mladenaca je da njihova svadba bude mesto dobrog provoda za sve goste i događaj koji će se dugo prepričavati i pamtiti. Značajnu ulogu u tome igra posluženje na proslavi, kao i dekoracija sale. Slatkoteka poslastice su provereni način da svojim gostima priredite zadovoljstvo za sva čula – nezaboravnim ukusima i unikatnim enterijerom.

Pored toga što će vaša svadba biti obeležena unikatnim dezertom, naš ketering će oplemeniti i ambijent sale za venčanje. Osim Slatkoteka poslastica koje će ulepšati slatki sto, možete se odlučiti i za naš zid krofni, na koji izlažemo najlepše primerke ovih delikatesa, u kombinacijama ukusa i nijansama koje sami izaberete.

To znači da ćete pored ukusnih slatkiša. svojim gostima obezbediti i originalnu pozadinu za slikanje. Nema sumnje da će svi želeti da podele fotografiju svoje toalete izabrane za ovako važan dan, ispred slatkog krofnastog zida.

Personalizovane poslastice kao slatki ketering za venčanje

Da li ste znali da vaš ketering za svadbu mogu činiti krofne koje na glazuri imaju natpis po vašoj želji? Odlučite se za elegantne krofne sa natpisima “Mr.”, “Mrs.”, imenima mladenaca ili nekim drugim motivima venčanja. Personalizovane poslastice će ostaviti jak utisak na zvanice, a vama izmamiti osmeh svaki put kada budete gledali slike sa proslave.

Ketering za svadbe Beograd – poručite najslađi ketering

Vaš poseban dan zaslužuje jednako posebne zalogaje koji će se pamtiti i prepričavati mesecima, pa i godinama. Probudite najlepše emocije na svom venčanju, obradujte drage ljude i aktivirajte sva čula. Ukoliko niste sigurni kako želite da vaš ketering za svadbe izgleda, Slatkoteka je tu da vam pomogne da pronađete inspiraciju za ketering.

Odlučite se za elegantne nijanse, specifične motive i poruke na krofnama koje će se odlično uklopiti u vaš ambijent i atmosferu kojoj težite. Slatkoteka je tu za sve vaše želje, pa budite slobodni da nas pozovete, iznesete svoje zamisli, i poručite najslađi ketering za svadbu.