Želite dostavu odmah ili danas? Izračunajte cenu Slatkoteka dostave od izabrane Slatkoteka lokacije do vaše adrese. Pozovite Slatkoteka prodavnicu telefonskim putem i poručite dostavu krofni na željenu adresu. Dostava se realizuje u saradnji sa partnerskom kurirskom službom. Ako želite dostavu za sutra ili neki drugi dan, izaberite opciju naše internet prodavnice PORUČIVANJE.

Slatkoteka Banovo Brdo

*obavezno poručivanje unapred

SLATKOTEKA 3

*obavezno poručivanje unapred

Slatkoteka Novi Beograd

*obavezno poručivanje unapred

SLATKOTEKA DORĆOL (CENTAR)

*obavezno poručivanje unapred
USKORO nova lokacija: Beograd na vodi

NEDOSTAJE SLATKOTEKA U VAŠEM GRADU?

Želite da pokrenete sopstveni posao? Saznajte više o Slatkoteka franšizi i prijavite se ovde.

Slatkoteka dostava – efikasna i pouzdana dostava krofni u Beogradu

Prijela vam se sočna čokoladna krofna iz Slatkoteka carstva? Ili ste možda za krofnu sa svojom omiljenom čokoladicom ili voćnim punjenjem? Mi smo tu da ispunimo svaku vašu slatku želju, a zahvaljujući našim kuririma to činimo na vrlo efikasan način.

Slatkoteka dostava podrazumeva angažovanje pouzdanih i spretnih kurira, pa nema potrebe da brinete o tome u kom stanju će stići krofne koje ste poručili – izgledaće baš kao na slici! Idealna prilika da zabeležite fotografijom uživanje u ukusnoj krofni u ambijentu svog doma.

Saznajte kako izgleda dostava krofni po vašem izboru

Omogućili smo vam da uz samo nekoliko klikova otkrijete putanju kojom će vaša omiljena poslastica stići do željene adrese, kao i da odmah saznate sve informacije o ceni dostave.

Prvi korak je da izaberete lokal iz koga želite dostavu – prvo Slatkoteka carstvo, ušuškano na Dorćolu, ili naš novi lokal Slatkoteka 3, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Nakon toga unesite adresu za dostavu i kliknite na dugme “Pretraži”. Moći ćete da vidite prikaz putanje kojom krofne stižu do vaše adrese i udaljenost od lokala, kao i preciznu cenu isporuke.

Uz sve ove informacije ćete lako moći da procenite za koliko možete da očekujete najlepše Slatkoteka ukuse na svojoj adresi.

Finalni korak jeste upravo odabir omiljenih poslastica. Na ovoj stranici možete videti sve poslastice koji su dostupne za poručivanje, kao i njihove pojedinačne cene. Na vama je samo da odaberete najdraže i najukusnije krofne, a dostava krofni je naša dužnost!

Krofne dostava – Uz samo nekoliko klikova do ukusnog zalogaja

Slatkoteka se pobrinula da dostava krofni u Beogradu bude izuzetno efikasna i jednostavna! Potrebno je samo da pratite navedene korake i uz svega nekoliko klikova možete na svojoj adresi očekivati najmekanije testo, preliveno kvalitetnom čokoladnom, punjeno bogatim voćnim filom i posuto slatkim dodacima…

Nećemo dozvoliti da ostanete bez svog omiljenog slatkiša! Izaberite željene krofne i očekujte naše kurire koji ispunjavaju vaše najslađe želje.