Poklon za 30. rođendan

Neka poklon za 30. rođendan bude sladak i neuobičajen! Slatkoteka je tu za početak najboljih godina života, kako mnogi nazivaju ulazak u tridesete. Naši maštoviti pokloni – krofne, kapkejkovi i druga iznenađenja najfinijih ukusa su sjajan način da nekoga iznenadite i poželite najslađe godine koje dolaze. Upoznajte se sa našom slatkom ponudom poklona za 30ti rođendan.

Poklon za trideseti rođendan po svačijem ukusu

Neko ih se plaši, neko ih jedva čeka, ali jedno je sigurno – tridesete predstavljaju novu životnu etapu koja mora biti obeležena kreativnim poklonom i snažnom porukom! Slatkoteka pokloni su namenjeni i onima koji odbijaju da odrastu, ali i onima koji smatraju da su ušli u zrele godine.

Vašeg partnera, prijatelja, ili člana porodice najbolje poznajete upravo vi, pa ćete najbolje znati koji je poklon iz našeg asortimana pravi izbor!

Pokloni za tridesete koji će izmamiti osmeh

Šta kupiti za 30. rođendan nekome ko je dete u duši? Sa slatkišima sigurno ne možete da pogrešite, a pogotovo ako izaberete gift box sa našim Prasorogom, Hippo krofnom ili drugom veselom krofnom iz našeg asortimana. Za večite devojčice tu je i preslatko jednorog jaje, ispunjeno najfinijim kremom i čokoladicama.

Naši krofnoslastičari svakodnevno osmišljavaju originalne krofne, kapkejkove, premium box-ove i druge slatke specijalitete koje su idealan način da nekome izmamite osmeh i podstaknete ih da neguju svoju dečiju stranu i u tridesetima!

Elegantan poklon za ulazak u četvrtu deceniju

Ukoliko je Slatkoteka iznenađenje dopuna poklonu poput nakita, knjiga ili elegantnih odevnih komada, budite sigurni da će naše luksuzne premium kutije dodatno pojačati utisak i da će ova kombinacija biti najotmeniji poklon za trideseti rođendan koji ste mogli da izaberete!

Dame možete obradovati buketom njihovog omiljenog cveća i dodatkom u vidu naših premium kutija u pastelnim nijansama, u kojima se kriju omiljene krofne, srce ili jaje iznenađenja, ili možda i jagode u čokoladi – izbor je na vama.

Podjednako elegantan poklon možete nameniti i muškarcima – slatko iznenađenje u luksuznoj zlatnoj kutiji i flaša omiljeng pića su najbolji način da počne proslava 30. rođendana!

Slatka poruka uz rođendanski poklon za 30. rođendan

Slatkoteka vam pruža mogućnost da dragim osobama poželite sve najbolje – na najslađi način! Na vama je da odlučite šta želite da poručite, a naši poslastičari će pažljivo ispisati čestitke na srcu iznenađenja, čokoladnoj pločici pored jaja, ili na omiljenim krofnama vašeg rođendanca!

Ima li boljeg poklona za rođendan od onog koji je personalizovan, sladak, a uz to i fotogeničan? Pažljivo birajte poruku jer će slavljenik ili slavljenica sigurno želeti da se fotografiše sa vašim iznenađenjem!

Poručite najslađi poklon dragoj osobi za 30. rođendan!

Upoznali ste se sa našim asortimanom i izabrali poklon za devojku, dečka, drugaricu ili dragu osobu? Pozovite nas i poručite svoje iznenađenje, pošaljite nam online upit, ili posetite neki od naših lokala i ugovorite porudžbinu sa našim ljupkim radnicama.

Obratite nam se i ukoliko imate neku nedoumicu oko toga šta koji box obuhvata i koliko je vremena potrebno da pokon bude spreman. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i zajedno pripremiti najbolji poklon za trideseti rođendan, koji će svi pamtiti!