Torte Beograd

Torte Beograd iz Slatkoteka ponude su sinonim su za najukusnije gotove torte. Unikatnog izgleda, sačinjene od najkvalitetnih sastojaka, idealan su izbor za svaku važnu priliku. Pogledajte kreativne gotove torte iz naše ponude i poručite online!

Najbolje gotove torte koje ćete probati – poručite torte online

Slatkoteka kupovne torte namenjene su slatkoljupcima koji žele da probaju nesvakidašnje kombinacije ukusa. Obiluju šarenolikim miksom voća i čokoladnih, kremastih preliva koje čine sjajnu sinergiju.

Trudimo se da konstatno širimo i bogatimo našu ponudu torti, pa smo tako dobro poznatom ukusu cheesecake-a dodali smo beli kinder fil, seckane pistaće i macarons kolačiće. Kombinaciju mascarpone sira i nugat fila dopunili smo karamelizovanim kikirikijem i raskošnim rocher kuglicama. 

Ljubiteljima raw torti nudimo najukusniju kombinaciju urmi, badema, kokosa, lešnika, sojinog mleka i čokolade od stevije, sa posebnim dodatkom jestivog cveća i sezonskog voća. 

Za proslave rođendana imamo specijalnu ponudu rođendanskih torti, a tek kad budete probali Slatkoteka torte iznenađenja znaćete da se radi o tortama na koje do sad niste navikli i koje prevazilaze sve druge obične kolače i torte. Daleko više od uobičajenih torti, naša ponuda je utoliko drugačija jer pored sjajnih ukusa i dobrog izleda, samo tortu možete personalizovati na način da napišete neku poruku poput “srećan rodjendan”, “volim te” i slično. Tako, na neki način dobijate “svečanu tortu” sa posvetom koja će sasvim sigurno predstavljati sjajan izbor.

Ono što takođe volimo da istaknemo da su prilagođene za sve važne povode. Pa bilo da se radi o proslavi rođendana, godišnjice, diplomiranju, torte iz Slatkoteka ponude će svakako upotpuniti događaj tako da apetiti svih gostiju budu zadovoljeni. Bilo da tražite voćne torte ili čokoladne torte, u našoj ponudi ćete pronaći ukuse za svačija nepca.

Uverićete se da su Slatkoteka gotove torte Beograd pravi izbor za Vas i Vaše prijatelje ili rodbinu koju želite da iznenadite!

Originalne gotove torte iznenađenja u premium pakovanju – kupovne torte za sve prilike

Zašto kažemo da su naše torte kreativne? Iako nemamo klasične svadbene torte, u našoj ponudi ćete pronaći širok izbor kupovnih torti različitih oblika i motiva. Da li birate klasičan oblik, kao što je oblik kruga, ili želite da drage osobe obradujete tortama koje najbolje komuniciraju ljubav – tortama u obliku srca?

Nudimo vam izbor kada je u pitanju oblik torte, ali i boja torte – odlučite se za čokoladne torte sa nijansama crne mlečne čokolade, ili nežniju varijantu u znaku bele mlečne čokolade upotpunjene dodatkom crvenog voća.

I pakovanje u kome dolaze doprinosi tome da izgledaju kao pravi poklon. Upakovane su u premium papir u kutiji zlatne boje! Ukoliko izaberete torte sa čekićem u kutiji se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje najfinije čokolade.

Gotove torte Beograd iz Slatkoteka ponude upotpuniće svaki događaj

Bilo da tražite mini kupovne torte ili one veće gotove torte, iz Slatkoteka kuhinje idealne su za svaki važan povod

Želite elegantnu kupovnu tortu za proslavu svog rođendana? Ili kids tortu iznenađenja koja će svakog mališana oboriti s nogu? Tortu koja će oduševiti vaše kolege i poslovne partnere, ili tortu koja će biti romantičan poklon za vašu voljenu osobu?

Bez obzira na to koja posebna prilika je u pitanju, i kojoj posebnoj osobi želite da poklonite slatki dar – naše mini torte iznenađenja su pravi izbor! Ono što je najbolje od svega je to što su idealne za sve prilike i možete ih personalizovati! Istražite ponudu i uverite se i sami zašto kažemo da su Slatkoteka torte unikatne i originalne.

Slatkoteka torte dostava Beograd – povoljne cene torti

Osim što smo pripremili najukusnije kupovne torte, potrudili smo se da i poručivanje torti online bude izuzetno jednostavan proces. Pogledajte našu ponudu, izaberite i poručite željenu tortu online. Poručivanje torti možete obaviti na veoma jednostavan način, dok torte dostavljamo u dogovorenom roku. 

Naše cene torti prilagodili smo tako da daju maksimalan balans kvaliteta i cene. Biće nam zadovoljstvo da budemo deo vašeg iznenađenja, ili važne prilike!