Torte za rođendan

Cheesecake iznenađenje nugat

4.290,00 RSD

Cheesecake iznenađenja u obliku kruga od crne mlečne čokolade sa ivicama od karamelizovanog kikirikaje ispunjeno je kremastim nugat filom i mascarpone sirom, korom od plazme, a ukrašena seckanim lešnikom, rocher kuglicama i čokoladnim macarons kolačićima. Prečnik torte je 20cm, težina 1,5kg, moguće je iseći tortu na 5-7 porcija nakon razbijanja torte. Upakovana je u premium papir u kutiji crvene boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje.

Alergeni: Kikiriki, lešnik
Izaberi kutiju:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na torti – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“ .

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

crna čokolada, mascarpone sir, nugat krem, rocher, čokoladni macarons, lešnik, plazma, puter, sojino mleko, kit-kat, karamelizovani kikiriki