Unikatne ketering ideje za uspešan događaj

Želite da vaš događaj ostane upamćen? Provereni način da u tome budete uspešni jeste da zvanicama priredite raj za nepce i atraktivan ambijent u kome će uživati tokom celog korporativnog događaja, svadbene, rođendanske, ili neke druge važne proslave.

Slatkoteka poslastice i ketering u našoj režiji predstavljaju ugođaj za sva čula. Inspiraciju tražimo u našim jedinstvenim ukusima i na najvećim svetskim događajima. Uvek radimo na novim, kreativnim idejama, a evo koji predlozi za ketering su vam se posebno svideli. 

Krofna zid – provereno fotogenično posluženje

Slatkoteka krofnasti zid osvojio je srca svih ljubitelja dobre fotografije i ukusnih slatkiša. 

Svi prestižni događaji imaju poseban odeljak sa zidom za slikanje, ispred koga nastaju najlepše slike pažljivo biranih outfita za važan događaj. Omogućili smo vam da ovaj momenat realizujete i na svojoj proslavi, i to na još slađi način!

Slatkoteka zid izrađen je od elegantne ili nešto atraktivnije pozadine, u zavisnosti od teme i karaktera vašeg događaja, a ispunjen je najukusnijim krofnama koje ste imali priliku da probate. 

Bilo da preferirate čokoladno ili bogato voćno punjenje, glazuru pastelnih ili jarkih boja, naš krofnasti zid će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja, a ujedno impresionirati sve zvanice. 

Ispred Slatkoteka krofna zida nastaju fotografije koje će se dugo deliti na društvenim mrežima, a koje će zasigurno zauzeti mesto i u porodičnim albumima. Znamo da slikanje ume nekad i da bude naporno, pa će se svaki gost obradovati slatkom zalogaju nakon fotografisanja.

Personalizovane krofne za autentičnu proslavu

Tajni sastojak jedinstvene proslave je lični pečat! Izaberite krofne na čijoj glazuri će biti ispisan povod proslave, značajna poruka ili nešto treće po vašem izboru, a u skladu sa temom slavlja.

Dok gosti budu uživali u slatkim zalogajima sigurno će primetiti vaš trud da se izborom keteringa izdvojite i poslužite ih ukusnim, ali i unikatnim poslasticama.

Šarene poslastice kao nagoveštaj dobrog provoda

Ispunite slatki sto najšarenijim kapkejksima i mekanim krofnama, i pobrinite se za to da gosti od momenta dolaska na slavlje budu svesni dobrog provoda koji ih očekuje. Kreirali smo preko 50 jedinstvenih kombinacija mekanog testa, kvalitetne čokolade i svežeg voća, koje će vas oduševiti i svojim izgledom.

Poslastice možete birati i u skladu sa temom proslave. Ako je za događaj predviđen neki dress code, izaberite kapkejkse i krofne u istim bojama. Odlučite se za pastelne nijanse ako priređujete elegantan događaj, ili jarke boje ukoliko podstičete dobar provod od samog početka proslave.

Ideje za ketering koje odgovaraju svakom događaju

Slatkoteka ketering je dobar izbor bez obzira na to koji povod želite da obeležite. Naše šarene poslastice ulepšaće svaki dečiji rođendan, ali i korporativnu proslavu. Tu smo za vaše najvažnije datume, pa nam se možete obratiti i za unikatni ketering za svadbe, ali i bilo koje druge posebne prilike.

Kontaktirajte nas i podelite sa nama svoje najslađe želje. Čast nam je da zajedno stvaramo najlepše uspomene.