Dobro došli. Ovo je Slatkoteka priča. Ugasite svetlo i  ušuškajte se, jer ulazite u čarobni svet krofni, slatkiša i iznenađenja.

Slatkoteka je ljubavna priča. U toj priči, princeza se zaljubila u krofne i tako je nastala Slatkoteka. Dok princeza čeka svog princa, ona vredno radi i otkriva nove ukuse, oblike i dekoracije koje čine Slatkoteka krofne jedinstvenim.

Krofne koje nastaju iz ljubavi princeze imaju tu moć da spoje krajnosti u savršeno zadovoljstvo, gde tradicionalni recepti naših baka i najkvalitetniji sastojci i prelivi, uz moderno pakovanje i dekoraciju osvajaju na prvi pogled.

Slatkoteka krofne osvajaju i naše bake, čije smo tradicionalne recepte pretvorili u poslasticu koja sve vraća u detinjstvo. Sada ovde žive krofne, slatke i slane, svih ukusa i oblika: dostupne svima za degustaciju ili preterivanje, u svakom slučaju za uživanje.

Slatkoteka ideja se rodila kraj leta 2016. godine. Nakon skoro godinu dana priprema i planiranja, 1. jula 2017. godine Višnjićeva 5 je ponosno otvorila svoja vrata, kao prva specijalizovana prodavnica krofni u Srbiji i šire. Slatkoteka je osvojila srca Beograđana i tu je da ostane. To je uspela uz malo sreće i mnogo ljubavi iz koje su nastale Slatkoteka zvezde koje danas svi znaju i vole: Bakina, Lenja, Bandži, Jagodinka, Kapri, Kinder krofna, Mamma Mia, Snikerka, Slatkoteka 3…

Već sledeće godine, sredinom leta 2018. godine, počela je sa radom Slatkoteka prodavnica u centru Novog Sada. Nažalost, samo godinu danas kasnije, ta priča se završila prerano. Novosađani često pitaju kada se Slatkoteka vraća u njihov grad. Očekujemo da Slatkoteka franšiza donese krofne nazad u Novi Sad.

Kao u svakoj dobroj priči, kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Slatkoteka 3 je istog tog leta počela sa radom i donela mnogo instagramičnih trenutaka i uspomena. Tako ste upoznali i zavoleli Slatkoteka kapkejks i Slatkoteka kronate.

Slatkolade su nastale jer ste to vi želeli. Inspiracija su bili upravo ukusi po kojima su poznate Slatkoteka krofne. Sada su Slatkolade dostupne u nekoliko uzbudljivih ukusa svim ljubiteljima poslastica i slatkiša.

Poverenje koje nam vi, kupci, ukazujete svakodnevno je istovremeno velika čast i ogromna odgovornost. Motivisani da zadržimo lidersku poziciju na tržištu i u vašim srcima, napravili smo Slatkoteka iznenađenja. Slatkoteka iznenađenja su originalni Slatkoteka proizvodi osmišljeni sa mnogo pažnje prema detaljima: specijalne kutije, čekić zlatne boje, poseban papir za uvijanje, mašne, čestitke, personalizovane poruke i mogućnost skrivanja poklona unutar proizvoda. Slatkozeke, Slatkomede, Unicorn torte iznenađenja su samo neki od ukusa i oblika po kojima smo sada poznati.

Ovo nije kraj Slatkoteka priče, ovo je tek početak. Spremamo nova iznenađenja i proizvode. Zato, budite uz nas…