Krofne Beograd

Krofne Beograd – Najlepše krofne koje možete probati nalaze se u prvoj specijalizovanoj prodavnici krofni u Srbiji! Ukus koji osvaja na prvi zalogaj, kao i unikatni izgled naših poslastica čine Slatkoteka krofne najslađim izborom dezerta, ili poklona za drage osobe. Upoznajte se sa našim širokim asortimanom i izaberite krofne po svom ukusu.

Zašto su Slatkoteka krofne najukusniji izbor?

Svaka krofna iz naše ponude zaslužila je titulu “Najbolje krofne u gradu”. Vodili smo računa o svakom detalju recepta! 

Najkvalitetniji sastojci i tradicionalni recepti naših baka su bili osnova od koje smo počeli i koje se držimo i dan danas. Prvo smo kreirali najvazdušastije, najmekanije testo za krofne koje možete probati, i koje se topi u ustima pri svakom zalogaju. 

Zatim smo posebnu pažnju posvetili punjenju! Mislili smo na svakog ljubitelja krofni, pa smo pripremili sveže voće i domaće džemove za one koji preferiraju voćna punjenja, kao i više vrsta čokoladnih kremova za one koji ne mogu da zamisle slatkiš bez čokolade.

Zna se šta dolazi na kraju – neodoljiva glazura! Najkvalitetnija bela i crna, kao i čokolada voćnih ukusa, zajedno sa čokoladicama koje najviše volite zaduženi su za to da naše krofne imaju najslađi finiš!

Ukusne krofne neodoljivog izgleda

Naše krofne osim neodoljivog ukusa odlikuje i izgled koji osvaja na prvi pogled! Slatkoteka ponudu čini veliki broj unikatnih krofni, prilagođenih različitim uzrastima i prilikama.

Za decu, ali i one koji čuvaju dete u sebi, tu su naše Prasorog, Jednorog, Duga, Galaxy, Hippo, kao i brojne druge krofne koje će vam izmamiti osmeh na lice i razvedriti vam dan svojim bojama.  

Ljubitelji elegantnih aranžmana će sigurno želeti da probaju naše krofne sa dodatkom u vidu Mocart kugle, Rafaela, malina i  komadića jestivog zlata… Probajte specijalne Slatkoteka krofne i pružite svojim čulima potpuno zadovoljstvo!

Oni koji ne mogu da zamisle slatkiš bez svoje omiljene čokoladice će rado izabrati Tviksolinu, Kinder, Beli kinder ili Zvezdu – naše krofne sa specijalnom glazurom u znaku poznatih čokoladica, i samom čokoladicom kao posebnim dodatkom!

Ljubiteljima klasike smo obezbedili i provereno dobre bakine krofne sa džemom, ili recimo našu krofnu Bandži, punjenu kombinacijom sa kojom nema greške – kremom i bananom. 

Za one koji bi probali nešto drugačije tu su Nutelona, Bademina ili Krofnaelo – krofne čiji naziv odaje njihove slatke sastojke, kao i jedinstveni izgled!

Slatkoteka krofne prodaja – Poručite najbolje krofne u Beogradu

Osim što smo za vas pripremili preko 50 različitih krofnastih ukusa i aranžmana, potrudili smo se da vaša omiljena krofna stigne na vašu adresu na najlakši mogući način!

Izberite i poručite željene krofne online, ili nas posetite u jednom od naših krofnastih carstva – u Bulevaru kralja Aleksandra ili na našoj prvoj adresi na Dorćolu.