Krofne Beograd

Najbolje krofne u Beogradu koje možete probati nalaze se u prvoj specijalizovanoj prodavnici krofni u Srbiji! Ukus koji osvaja na prvi zalogaj, kao i unikatni izgled naših poslastica čine Slatkoteka krofne najslađim izborom dezerta, ili poklona za drage osobe. Upoznajte se sa našim širokim asortimanom i izaberite slane i/ili slatke krofne po svom ukusu, kao i neodoljive mini krofnice.

Slatkoteka carstvo krofni – najbolje krofne i krofnice u gradu

Svaka krofna iz naše ponude zaslužila je titulu “Najbolje krofne u gradu”. Vodili smo računa o svakom detalju recepta! U našoj ponudi možete naći mix slatkih i slanih krofni, različitih kombinacija ukusa i pakovanja shodno prilici. 

Kad kažemo prilici, tu pre svega mislimo na izbor u zavisnosti od toga da li se radi o rođendanskom poklonu, poklonu za kolegu ili koleginicu, poklonu za diplomski ili master, kao i redovnih iznenađenja za vaše najbliže – brata, sestru, tatu ili mamu

Zašto su Slatkoteka krofne najukusniji izbor?

Najkvalitetniji sastojci i tradicionalni recepti naših baka su bili osnova od koje smo počeli i koje se držimo i dan danas. Prvo smo kreirali najvazdušastije, najmekanije testo za krofne koje možete probati, i koje se topi u ustima pri svakom zalogaju. 

Zatim smo posebnu pažnju posvetili punjenju! Mislili smo na svakog ljubitelja krofni, pa smo pripremili sveže voće i domaće džemove za one koji preferiraju voćna punjenja, kao i više vrsta čokoladnih kremova za one koji ne mogu da zamisle slatkiš bez čokolade.

Zna se šta dolazi na kraju – neodoljiva glazura! Najkvalitetnija bela i crna, kao i čokolada voćnih ukusa, zajedno sa čokoladicama koje najviše volite zaduženi su za to da naše krofne imaju najslađi finiš!

Ukusne slane i slatke krofne neodoljivog izgleda

Naše krofne osim neodoljivog ukusa odlikuje i izgled koji osvaja na prvi pogled! Slatkoteka ponudu čini veliki broj jedinstvenih krofni i krofnica, prilagođenih različitim uzrastima i prilikama. 

Pored slatkih, čokoladnih ukusa, u našoj ponudi možete pronaći i mix slanih krofni gde kombinujemo ukuse i sastojke poput pršute, sira, rukole, kačkavalja i drugi. A posle slanih, uvek može i jedna slatka krofna – ili više nijh!

Za decu, ali i one koji čuvaju dete u sebi, tu su naše Prasorog, Jednorog, Duga, Galaxy, Hippo, kao i brojne druge krofne koje će vam izmamiti osmeh na lice i razvedriti vam dan svojim bojama.  

Ljubitelji elegantnih aranžmana će sigurno želeti da probaju naše krofne sa dodatkom u vidu Mocart kugle, Rafaela, malina i  komadića jestivog zlata… Probajte specijalne Slatkoteka krofne i pružite svojim čulima potpuno zadovoljstvo!

Mini krofnice, slane i/ili slatke krofne – koji je vaš izbor?

Izbor je suviše lak – nakon slanih krofni uvek možete da se zasladite nedoljivim slatkim krofnama raznoraznih ukusa. Ukoliko se ipak dvoumite, predlažemo klasik mix – metal box – pakovanje od 13 tradicionalnih bakinih krofni sa domaćim džemom od malina i modernim kinder kremom, pistaćima, lešnicima, nutagom i drugim sastojcima. 

Oni koji ne mogu da zamisle slatkiš bez svoje omiljene čokoladice će rado izabrati Tviksolinu, Kinder, Beli kinder ili Zvezdu – naše krofne sa specijalnom glazurom u znaku poznatih čokoladica, i samom čokoladicom kao posebnim dodatkom!

Ljubiteljima klasike smo obezbedili i provereno dobre bakine krofne sa džemom, ili recimo našu krofnu Bandži, punjenu kombinacijom sa kojom nema greške – kremom i bananom. 

Za one koji bi probali nešto drugačije tu su Nutelona, Bademina ili Krofnaelo – krofne čiji naziv odaje njihove slatke sastojke, kao i jedinstveni izgled!

Online prodaja i poručivanje krofni 

Osim što smo za vas pripremili preko 50 različitih krofnastih ukusa, mikseva slatkih i slanih krofni i aranžmana, potrudili smo se da poručivanje krofni bude maksimalno moguće jednostavno! Dostava krofni na vašu adresu u najkraćem roku!

Izberite i poručite željene krofne online, ili nas posetite u jednom od naših krofnastih carstva – u Bulevaru kralja Aleksandra ili na našoj prvoj adresi na Dorćolu.