Ketering za sve poslovne prilike

Slatkoteka ketering je idealan izbor za sve važne datume vaše firme. Bilo da je u pitanju novogodišnja proslava i da svoje zaposlene želite da obradujete ukusnim poslasticama, ili proslava godišnjice kompanije na kojoj želite da impresionirate i poslovne partnere unikatnim posluženjem – sa krofnama nećete pogrešiti.

Ukoliko je vaša firma ugovorila važan posao, dobila značajnu nagradu ili priznanje – to takođe predstavlja sjajan povod da se uspeh obeleži i zasladi kako dolikuje.

Pripremili smo mnoštvo raznovrsnih ukusa za vašu posebnu priliku, a na vama je samo da izaberete idealnu kombinaciju krofni i oduševite svoje poslovne partnere, kolege i prijatelje.

Ketering za slatku i unikatnu proslavu firme

Poslastice iz Slatkoteka carstva će ulepšati svaki važan povod vaše kompanije. Jedinstvene kombinacije mekanog testa, fila od najkvalitetnije čokolade i slasnog voćnog punjenja oduševiće sve vaše zaposlene i poslovne saradnike, jer će sigurno naći slatkiš po svom ukusu.

Osim što će vaša proslava ostati upamćena po nezaboravnim ukusima, sve zvanice će je se sećati i po unikatnom ambijentu. Naše posluženje poznato je i po fantastičnom izgledu, pa bilo da izaberete atraktivne krofne u kutiji ili naš zid sa krofnama, vaša proslava firme će biti autentična!

Spoj posla i čistog zadovoljstva – krofne za logotipom vaše firme

Našu ponudu čine i personalizovane krofne sa kratkim porukama ispisanim na njihovoj glazuri, kao i krofne sa istaknutim specifičnim motivom, po vašoj želji. Važno nam je da izađemo u susret vašim bitnim trenucima na najbolji mogući način, pa vam pružamo mogućnost da najveći deo izgleda krofni osmislite sami.

Ukoliko želite da svaki aspekt vaše korporativne proslave bude posvećen glavnom nosiocu uspeha, odlučite se za krofne na kojima će biti istaknut logo vaše firme, ili neki drugi specifičan simbol.

Poručite jedinstveni ketering za korporativne proslave

Ketering za proslave uvek zahteva notu originalnosti i šarma, a to naročito dolazi do izražaja kada je u pitanju ketering za firme. Ukoliko ste odlučili da ulepšate svoju korporativnu proslavu jedinstvenim posluženjem, ne oklevajte da nas kontaktirate i poručite najslađi ketering u gradu!