Pokloni za godišnjicu braka ili veze

Pokloni za godišnjicu braka, veze, ili bilo koje druge vama značajne godišnjice, iz Slatkoteka carstva je najslađi način da dragim osobama šapnete reči ljubavi i pokažete koliko vam znači što su deo vašeg života. 

Pogledajte našu ponudu iznenađenja za godišnjicu i izaberite idealan poklon za godišnjicu braka, veze, ali i druge jubileje.

Proslavite godišnjicu braka ili veze uz originalne poslastice

Kako je nastala ljubav (za pojesti)?

Samo neko ko sa puno ljubavi i posvećenosti stvara najukusnije zalogaje za sve sladokusce, može da razume težinu zadatka kada se biraju originalni pokloni za godišnjicu.

Naše poslastice imaju jedinstveni potencijal da iskažu ono po čemu su godišnjice braka poznate. Pokloni iz Slatkoteka carstva mogu umesto vas da poruče koliko vam je drago što zajedno provodite najlepše trenutke, otkrivate nove ukuse i pomerate granice

Raznovrsna Slatkoteka ponuda pruža vam ogroman izbor originalnih poklona za godišnjicu, pa tako partnera/ku iznenadite prepoznatljivim Slatkoteka krofnama u svim ukusima, kao i najnovijim tortama za sve važne prilike, koje za ovu priliku možete personalizovati posebnim natpisom za proslavu godišnjice.

Ideje za poklon za godišnjicu braka ili veze 

Personalizovane krofne za najslađi znak pažnje

Znamo da svi parovi imaju svoje tajne, koje pažljivo čuvaju i vole. Zato Slatkoteka nudi i opciju custom made krofni, tačnije personalizovanih poklona sa natpisom. Naručite krofnu na koju ćemo dodati neku slatku poruku ili jednostavno (ali vrlo efektno) “Volim te” – dovoljno da razoruža svakoga.

Čokoladno srce i dva kilograma razloga za sreću

Sakrijte svoju ljubavnu poruku u čokoladno srce nafilovano najfinijim kremom, ukrašeno svežim jagodama i omiljenim čokoladicama. Mnogi rođendani, prosidbe, prvi dejtovi i krštenja proslavljeni su uz tri srca – vaših i našeg čokoladnog.

Unikatne torte za godišnjicu

Torta za godišnjicu braka ili veze koju imamo u ponudi uveliko je prevazišla standardne forme i uobičajne slatke ukuse. Mi smo odlučili da tradicionalnoj poslastici damo sasvim novo i unikatno ruho, te su naše torte za godišnjicu braka i veze ništa drugo do jedinstveno slatko putovanje na koje možete povesti voljenu osobu. 

Šarenoliku ponudu torti upotpunili smo novim ukusima, pa tako za svrhe proslave vaše godišnjice braka mogu poslužiti i fenomenalne torte za rođendane, kao i uvek zanimljive torte sa čekićem.

Začinite proslavu uz upečatljive Slakoteka poklone za godišnjicu

Poklon za godišnjicu mora da bude originalan, da na najbolji način opisuje karakter para i to kako njihova ljubav utiče na njima najbliže. Slatkoteka je pripremila najukusniji način da iznenadite zaljubljene i pokažete im koliko vas njihova ljubav inspiriše.

Slatkoteka pokoni su posebno slatki ukoliko im date i lični pečat! Vašu čestitku ili drugu poruku ćemo ispisati na najfinijoj čokoladi i tako personalizovati vaš dar zaljubljenima.

Poručite originalni poklon za godišnjicu i oduševite partnera/ku

Kako se odnosite prema svojim zaposlenima i poslovnim partnerima može u velikoj meri da odredi vaš put ka uspehu. Razmišljajte izvan okvira i umesto standardnih poklona odaberite Slatkoteka korporativne poklone poslastice koje će svakom vašem poslovnom susretu dati notu kreativnosti i prisnosti.

Istražite ukuse, dekoraciju i naručite krofnasti užitak kao najoriginalniji poklon za godišnjicu!