Poklon za godišnjicu

Poklon za godišnjicu iz Slatkoteka carstva je najslađi način da dragim osobama šapnete reči ljubavi i pokažete koliko vam znači što su deo vašeg života. Pripremili smo najukusnije načine da obradujete važnu osobu za godišnjicu i zahvalite joj se za slatke godine koje ste proveli zajedno.

Pogledajte našu ponudu iznenađenja i izaberite poklon za godišnjicu braka, veze, ali i druge jubileje.

Poseban pristup poklonima za godišnjicu

Kako je nastala ljubav (za pojesti)?

Samo neko ko sa puno ljubavi i posvećenosti stvara najukusnije zalogaje za sve sladokusce, može da razume težinu zadatka kada se biraju originalni pokloni za godišnjicu.

Naše poslastice imaju jedinstveni potencijal da iskažu ono po čemu su godišnjice poznate. Darovi iz Slatkoteka carstva mogu umesto vas da poruče koliko vam je drago što zajedno provodite najlepše trenutke, otkrivate nove ukuse i pomerate granice.

Poklon za godišnjicu braka ili veze uz Slatkoteka tim

Ukoliko tražite savršen poklon za godišnjicu braka ili vam se približila godišnjica veze, Slatkoteka dezerti će svaki jubilej učiniti još slađim. Najlepši pokloni za godišnjicu su oni upotpunjeni slatkim zalogajima!

Savršeni ljubavni zalogaji oličeni u tradicionalnom testu napravljenom po bakinom receptu, obučeni su u moderno ruho delikatesnih preliva i ručno rađenih kremova. Upozoravamo vas – neće vam biti lako da izaberete najbolji dokaz ljubavi, jer se u našem izlogu krije više od 50  pufnastih poslastica i čokoladnih iznenađenja!

Personalizovane krofne za najslađi znak pažnje

Znamo da svi parovi imaju svoje tajne, koje pažljivo čuvaju i vole. Zato Slatkoteka nudi i opciju custom made krofni sa natpisom. Naručite krofnu na koju ćemo dodati neku slatku poruku ili jednostavno (ali vrlo efektno) “Volim te” – dovoljno da razoruža svakoga.

Čokoladno srce i dva kilograma razloga za sreću

Sakrijte svoju ljubavnu poruku u čokoladno srce nafilovano najfinijim kremom, ukrašeno svežim jagodama i omiljenim čokoladicama. Mnogi rođendani, prosidbe, prvi dejtovi i krštenja proslavljeni su uz tri srca – vaših i našeg čokoladnog.

Upečatljivi pokloni za obeležavanje godišnjice poslovne saradnje

Kako se odnosite prema svojim zaposlenima i poslovnim partnerima može u velikoj meri da odredi vaš put ka uspehu. Razmišljajte izvan okvira i umesto standardnih poklona odaberite Slatkoteka poslastice koje će svakom vašem poslovnom susretu dati notu kreativnosti i prisnosti.

U zavisnosti od povoda, sa Slatkoteka timom moguće je dogovoriti i kreirati personalizovane poklone – posebne poklone sa natpisom, čime ćete iskazati svoje poštovanje i sreću koju delite sa kolegama!

Proslavite godišnjicu uz najslađe poklone

Originalni pokloni za godišnjicu vas čekaju u svim Slatkoteka lokalima, a prve krofne u Beogradu i druge najukusnije poslastice možete poručiti i pozivom na telefon ili slanjem online upita.

Istražite ukuse, dekoraciju i naručite krofnasti užitak kao najoriginalniji poklon za godišnjicu!