Poklon za godišnjicu

Pokloni za godišnjicu braka, veze, ili bilo koje druge vama značajne godišnjice, iz Slatkoteka carstva je najslađi način da dragim osobama šapnete reči ljubavi i pokažete koliko vam znači što su deo vašeg života. Pripremili smo najukusnije načine da obradujete važnu osobu za godišnjicu i zahvalite joj se za slatke godine koje ste proveli zajedno. 

Pogledajte našu ponudu iznenađenja za godišnjicu i izaberite idealan poklon za godišnjicu braka, veze, ali i druge jubileje.

Iznenađenje za godišnjicu – originalni pokloni za godišnjicu 

Kako je nastala ljubav (za pojesti)?

Samo neko ko sa puno ljubavi i posvećenosti stvara najukusnije zalogaje za sve sladokusce, može da razume težinu zadatka kada se biraju originalni pokloni za godišnjicu.

Naše poslastice imaju jedinstveni potencijal da iskažu ono po čemu su godišnjice braka poznate. Pokloni iz Slatkoteka carstva mogu umesto vas da poruče koliko vam je drago što zajedno provodite najlepše trenutke, otkrivate nove ukuse i pomerate granice

Ideje za poklon – poklon za godišnjicu braka ili veze uz Slatkoteku

Ukoliko tražite idealan poklon za godišnjicu braka ili vam se približila godišnjica veze, Slatkoteka dezerti će svaki jubilej učiniti još slađim. Najlepši pokloni za godišnjicu su oni upotpunjeni slatkim zalogajima!

Savršeni ljubavni zalogaji oličeni u tradicionalnom testu napravljenom po bakinom receptu, obučeni su u moderno ruho delikatesnih preliva i ručno rađenih kremova. Upozoravamo vas – neće vam biti lako da izaberete najbolji dokaz ljubavi, jer se u našem izlogu krije više od 50 pufnastih poslastica i čokoladnih iznenađenja!

Personalizovane krofne za najslađi znak pažnje

Znamo da svi parovi imaju svoje tajne, koje pažljivo čuvaju i vole. Zato Slatkoteka nudi i opciju custom made krofni sa natpisom. Naručite krofnu na koju ćemo dodati neku slatku poruku ili jednostavno (ali vrlo efektno) “Volim te” – dovoljno da razoruža svakoga.

Čokoladno srce i dva kilograma razloga za sreću

Sakrijte svoju ljubavnu poruku u čokoladno srce nafilovano najfinijim kremom, ukrašeno svežim jagodama i omiljenim čokoladicama. Mnogi rođendani, prosidbe, prvi dejtovi i krštenja proslavljeni su uz tri srca – vaših i našeg čokoladnog.

Unikatne torte za godišnjicu braka i veze 

Torta za godišnjicu koju imamo u ponudi uveliko je prevazišla standardne forme i uobičajne slatke ukuse. Mi smo odlučili da tradicionalnoj poslastici damo sasvim novo i unikatno ruho, te su naše torte za godišnjicu braka i veze ništa drugo do jedinstveno slatko putovanje na koje možete povesti voljenu osobu. 

Šarenoliku ponudu torti upotpunili smo novim ukusima, pa tako za svrhe proslave vaše godišnjice braka mogu poslužiti i fenomenalne torte za rođendane, kao i uvek zanimljive torte sa čekićem.

Upečatljivi pokloni za obeležavanje godišnjice poslovne saradnje

Kako se odnosite prema svojim zaposlenima i poslovnim partnerima može u velikoj meri da odredi vaš put ka uspehu. Razmišljajte izvan okvira i umesto standardnih poklona odaberite Slatkoteka poslastice koje će svakom vašem poslovnom susretu dati notu kreativnosti i prisnosti.

U zavisnosti od povoda, sa Slatkoteka timom moguće je dogovoriti i kreirati personalizovane poklone – posebne poklone sa natpisom, čime ćete iskazati svoje poštovanje i sreću koju delite sa kolegama.

Istražite ukuse, dekoraciju i naručite krofnasti užitak kao najoriginalniji poklon za godišnjicu!