Pokloni za godišnjicu braka ili veze

Pokloni za godišnjicu braka, veze, ili bilo koje druge vama značajne godišnjice, iz Slatkoteka carstva je najslađi način da dragim osobama šapnete reči ljubavi i pokažete koliko vam znači što su deo vašeg života. 

Pogledajte našu ponudu iznenađenja za važne povode kao što je godišnjica i izaberite idealan poklon za godišnjicu braka, veze, ali i druge jubileje.

Proslava godišnjice braka ili veze uz originalan poklon

Kako je nastala ljubav (za pojesti)?

Samo neko ko sa puno ljubavi i posvećenosti stvara najukusnije zalogaje za sve sladokusce, može da razume težinu zadatka kada se biraju originalni pokloni za godišnjicu.

Naše poslastice imaju jedinstveni potencijal da iskažu ono po čemu su godišnjice braka poznate. Poklon za godišnjicu braka iz Slatkoteka carstva može umesto vas da poruči koliko vam je drago što zajedno provodite najlepše trenutke, otkrivate nove ukuse i pomerate granice

Raznovrsna Slatkoteka ponuda pruža vam ogroman izbor originalnih poklona za godišnjicu, pa tako partnera/ku iznenadite prepoznatljivim Slatkoteka krofnama u svim ukusima, kao i najnovijim tortama za sve važne prilike, koje za ovu priliku možete personalizovati posebnim natpisom za proslavu braka ili veze.

Ideje za poklon za godišnjicu braka ili veze

Želite vašoj drugoj polovini da darujete poklon koji će biti unikatan i poseban i da na najbolji način iskaže vaša osećanja? Preko su vam potrebne poklon ideje za godišnjicu veze ili braka?

Donosimo vam kreativne ideje za poklon za godišnjicu braka, koji su toliko slatki da će se vaša voljena osoba istopiti na prvi zalogaj.

Personalizovani poklon krofne za najslađi znak pažnje

Kako su naše krofne već godinama sastavni deo svake vaše posebne prilike, zašto ih ne bi uvrstili i u svoj poklon za godišnjicu braka?

Krofne iz Slatkoteka ponude, idealan su način da svojoj drugoj polovini čestitate još jednu godinu u nizu provedenu zajedno. Pored savršene kombinacije ukusa, Slatkoteka je vodila računa i o poruci koju one nose.

 A poruku koja vam je potrebna za godišnjicu braka ili veze, najbolje će preneti poklon krofne u obliku srca. Zato smo kreirali krofne za zaljubljene po svačijem ukusu. Odlučite se između Laver krofne od najlepše mlečne čokolade i krofne Laverka sa malinom, koja je čak i u boji ljubavi!

Znamo da svi parovi imaju svoje tajne, koje pažljivo čuvaju i vole. Zato Slatkoteka nudi i opciju custom made krofni, tačnije personalizovanih poklona sa natpisom. Naručite vašu poklon krofnu na koju ćemo dodati neku slatku poruku ili jednostavno (ali vrlo efektno) “Volim te” – dovoljno da razoruža svakoga.

Čokoladno srce i dva kilograma razloga za sreću

Da li postoji poklon koji ima veću simboliku od poklona u obliku srca?

Sakrijte svoju ljubavnu poruku u čokoladno srce nafilovano najfinijim kremom, ukrašeno svežim jagodama i omiljenim čokoladicama. Kako želimo da vaš poklon za godišnjicu bude zaista poseban i unikatan, ništa manje važno nije ni pakovanje u kojima dostavljamo naše proizvode. Čoko srce upakovano je u premium kutiju zlatne boje, jer vaša osoba zaslužuje samo najbolje!

 Mnogi rođendani, prosidbe, prvi dejtovi i krštenja proslavljeni su uz tri srca – vaših i našeg čokoladnog.

Unikatne torte za godišnjicu kao idealan slatki poklon

Torta za godišnjicu braka ili veze koju imamo u ponudi uveliko je prevazišla standardne forme i uobičajne slatke ukuse, te je idealan poklon za vašu voljenu osobu. Mi smo odlučili da tradicionalnoj poslastici damo sasvim novo i unikatno ruho, te su naše torte za proslavu braka i veze ništa drugo do jedinstveno slatko putovanje na koje možete povesti voljenu osobu. 

Šarenoliku ponudu torti upotpunili smo novim ukusima, pa tako kao poklon za  proslavu vaše godišnjice braka mogu poslužiti i fenomenalne torte za rođendane, kao i uvek zanimljive torte sa čekićem.

Proslavite ljubav uz neodoljive mini braunije

Dokaz da su mali znaci pažnje najbolji način da se pokaže ljubav su naši mini brownie paketi u obliku srca. Možete odabrati one na štapiću, ili se odlučiti za one pažljivo upakovane u posebno dizajniranu kutiju koja je podjednako lepa i posebna kao i sadržaj sakriven u njoj. 

A ukoliko želite vaš poklon za godišnjicu pored slatkih užitaka sadrži i još jedno iznenađenje, idealan izbor je naša premium kutija. U njoj se ispod svakog mini braunija nalazi najslađa poruka ljubavi namenjena vašoj voljenoj osobi, koja će svaki mini zalogaj učiniti još slađim.

Godišnjica braka uz Slatkoteka originale

Koji je bolji način da pokažete voljenoj osobi da je vaša ljubav posebna i jedinstvena nego uz Slatkoteka originalne proizvode?

U našem asortimanu uvrstili smo i poslastice namenjene zaljubljenima – praline u obliku srca! Odlučite se za praline različitog ukusa upakovane u premijum kutiju u zlatnoj, crvenoj, zelenoj ili plavoj boji i obradujte vašu voljenu osobu ovim nestvarnim mini zalogajima!

Za one koji žele da budu još kreativniji prilikom odabira poklona za godišnjicu, tu su ljubavne praline sa različitim slatkim motivima koji će na najslađi način pokazati vašu ljubav. I ljubavne praline upakovane su u specijalno pakovanje sa čestitkom na kojoj možete ispisati vaše reči ljubavi. 

Začinite proslavu uz upečatljive Slakoteka poklone za godišnjicu

Poklon za godišnjicu mora da bude originalan, da na najbolji način opisuje karakter para i to kako njihova ljubav utiče na njima najbliže. Slatkoteka je pripremila najukusniji poklon kojim možete da iznenadite zaljubljene i pokažete im koliko vas njihova ljubav inspiriše.

Slatkoteka pokoni su posebno slatki ukoliko im date i lični pečat! Vašu čestitku ili drugu poruku ćemo ispisati na najfinijoj čokoladi i tako personalizovati vaš poklon zaljubljenima.

Poručite originalni poklon za godišnjicu i oduševite partnera/ku

Kako se odnosite prema svojim zaposlenima i poslovnim partnerima može u velikoj meri da odredi vaš put ka uspehu. Razmišljajte izvan okvira i umesto vaš izbor bude standardni poklon, odaberite Slatkoteka korporativne poklone poslastice koje će svakom vašem poslovnom susretu dati notu kreativnosti i prisnosti.

Pogledajte Slatkoteka ponudu, posetite naše lokale, pošaljite upit ili nas kontaktirajte, a mi ćemo vam dati savete i ideje i pomoći da odaberete najlepši poklon za godišnjicu veze ili braka kojim će se vaša voljena osoba oduševiti!

Istražite ukuse, dekoraciju i naručite slatki užitak kao najoriginalniji poklon za godišnjicu!