Ketering

Učinićemo vaše proslave rođendana, poslovne događaje i važne trenutke slađim i nezaboravnim.
KONTAKTIRAJ NAS

Krofne za tvoj događaj

Poruči krofne za proslavu rođendana, kako za najmlađe tako i za odrasle sladokusce. Kombinacija slatkih i slanih krofni su odličan izbor za ketering za firme i proslave. Da li ti krofna torta zvuči zanimljivo? I nama isto. Zato je poruči!

Pošalji nam poruku ili pozovi direktnu liniju za specijalne porudžbine, ketering i dostavu:

 • za pravna lica, krofna zid, kao i za fizička lica za porudžbine preko 40 krofni: 065 33 00 509 (od 09h do 17h)
 • za ostale porudžbine za Beograd:  OVDE ŽIVE KROFNE

  Slatkoteka

  Pon – Ned: 13:30 – 21:00h
  (Višnjićeva 5)
  Pon – Sub: 09:00 – 21:00h
  Nedelja: 10:00 – 21:00h
  (Bulevar kralja Aleksandra 52)

  Višnjićeva 5: 065 33 00 508

  Bulevar kralja Aleksandra 52: 065 33 00 512

  slatkoteka@slatkoteka.rs

  Višnjićeva 5

  Bulevar kralja Aleksandra 52


  NA KUPLJENIH 5 KROFNI, POKLANJAMO TI 1 GRATIS!

  USUDI SE DA PROBAŠ SLATKOTEKA IZAZOV

  PORUČI KROFNE U BEOGRADU

  Najbolje ketering ideje

  Koji god tip događaja da organizujete, niko ne može odoleti slatkišima. Najbliži članovi porodice na rođendanu, veliki broj zaposlenih i zvanica koji uvek očekuju nešto zanimljivo na poslovnim događajima, društvo koje je odraslo uz Simpsonove i Homer krofnu, ali i pravi sladokusci koje će bakine krofne podsetiti na divna sećanja iz detinjstva – svi će biti oduševljeni posluženjem u vidu krofni. Slatkoteka krofne su savršen izbor ako želite unikatne ketering ideje!

  Unikatna dekoracija krofni

  Zanimljive ketering ideje nam nisu strane, pa pored brojnih dekoracija krofni koje možete izabrati iz naše slatke ponude, dekorišemo krofne prema vašim željama.

  Krofna u obliku jednoroga, sneška, deda mraza ili krofna sa imenom slavljenika / firme su samo neke od ideja koje nudimo. Popunite formular ili nas pozovite, i rado ćemo se odazvati zadatku!

  Najkvalitetniji sastojci i ukusi za sve sladokusce

  Slatkoteka krofne koriste samo najkvalitetnije sastojke, počevši od proverenog recepta za testo koje se topi u ustima pri prvom zalogaju, preko kvalitetnih kremova, nadeva i omiljenih slatkiša koje krase naše super i specijal krofne, pa sve do zdravog voća i orašastih plodova.

  Nugat, čokolada, vanila, kinder krem, Oreo komadići, najukusniji džemovi i drugi sastojci čine da naše krofne imaju tako neodoljiv ukus.

  “Krofna torta” – budite unikatni!

  Iako volimo torte, mi ipak imamo nešto drugačiju ideju! Šta kažete na 100 krofni dekorisanih tako da izgledaju baš kao velika, lepa i pre svega ukusna svečana torta na tri sprata? Mi nudimo baš to! Upoznajte krofna tortu i učinite vaš svečani događaj potpuno drugačijim!

  Proslava rođendana

  Proslave rođendana su sinonim za druženje, dobru atmosferu, ali i sjajnu klopu! Naše krofne su odličan izbor posluženja za rođendansku proslavu, jer će im se radovati baš svi gosti! Ukoliko želite posebno da se istaknete, možete napaviti i tematsku proslavu rođendana uz najukusnije krofne u Beogradu! Mi ćemo sa zadovoljstvom pripremiti krofne sa motivima po želji slavljenika.

  Slatkoteka može biti zaslužna i za originalan i ukusan rođendanski poklon! Izaberite krofne za osobu koju želite da obradujete, a mi ćemo na njima ispisati vaše najslađe želje.

  Ketering za firme

  Krofne postaju sastavni deo poslovnih događaja i proslava u okviru firmi. Ne zaboravite da pravimo ukusne slane krofne, pored slatkih specijaliteta. Krofne su novi ketering hit u Beogradu!

  Porudžbine preko 30 krofni najmanje 1 dan unapred

  Ukoliko poručujete više od 30 krofni potrebno je da nas kontaktirate pozivom na broj telefona: 065 33 00 509 ili popunjavanjem formulara na ovoj stranici najmanje jedan dan unapred. Sve što je potrebno da nam kažete je sledeće:

  • Izbor krofni / lični predlog dekoracije;
  • Broj krofni;
  • Vrsta događaja;
  • Ukoliko niste sigurni koliko vam krofni treba, opišite nam događaj i broj gostiju, a mi ćemo ponuditi najbolje rešenje.
  • Vreme održavanja događaja / željeno vreme dostave krofne u Beogradu;
  • Lokacija događaja (tačna adresa, sprat / stan i druge specifikacije).

  Ketering Beograd

  Na već dobro poznatoj lokaciji u samom centru prestonice, krofne su postale nova omiljena opcija kada je u pitanju ketering u Beogradu. Neka vam naše krofne zaslade bilo kakvu vrstu proslave ili događaja koji želite da organizujete, a ipak želite da se razlikujete od ostalih.

  Krofne dostava Beograd – nikad lakše uz Slatkoteka carstvo krofni!