Najslađi ketering u Beogradu uz Slatkoteka carstvo

Slatki ketering iz naše ponude je provereno najslađi ketering u gradu! Kombinacije mekanog testa, slatkih kremova, svežeg voća i najfinije čokolade oduševiće svakog gosta vašeg događaja i zasladiti važne datume za vas, vaše prijatelje i porodicu ili vašu kompaniju.

Pored neodoljivih ukusa, naš zaštitni znak je i unikatni izgled poslastica. Pored velikog broja šarenih i originalnih krofni iz naše ponude, možete se odlučiti i za personalizovane slatkiše.

Da li će to biti krofne sa vašim imenom ili krofne na kojima je ispisana tema proslave ili važna poruka?

Izbor je na vama, a mi smo tu da ispunimo svaku vašu želju, kako bi proslava vaše posebne prilike izgledala baš onako kako ste vi zamislili.

Slatki sto ili zid – za originalan i autentičan ambijent

Slatkoteka ketering je provereni recept za ukusno posluženje, ali i autentičan ambijent. Dobro je poznato da najbolje fotografije nastaju baš u kombinaciji sa vašim idejama i našim slatkišima, a kada se tome još doda i pažljivo birani stajling za važan događaj – nema greške!

Slatki ketering ispunjen najsočnijim krofnama privući će pažnju svakog gosta, a prostoriju u kojoj se nalazi učiniti još šarenijom ili elegantnijom – izbor je na vama.

Ukoliko se odlučite za raznobojne krofne, one će biti u skladu sa veselim enterijerom i atmosferom. Ako je prilika elegantnija, izaberite krofne pastelnih nijansi i jednobojne glazure. Ne brinite, njihov svedeni izgled nikako ne znači i manje intenzivan ukus!

Slatki sto je najčešća opcija na proslavama, a ukoliko želite jedinstveni enterijer budite odvažni i izaberite naš slatki zid od krofni.

Naš krofnasti zid će oboriti s nogu sve vaše zvanice – kako svojim izgledom, tako i ukusima koje krije. Takođe predstavlja sjajnu pozadinu za slikanje, pa nakon što zabeležite lepu uspomenu sa proslave, posegnite za najslađim zalogajem.

Slatki ketering u Beogradu za sve važne povode

Želite da proslavite rođendan uz najukusnije krofne u gradu? Bilo da je u pitanju proslava vašeg, ili rođendana vašeg deteta – Slatkoteka priprema sočne čokoladne poslastice za vas.

Oduševite rodbinu odabirom autentičnog keteringa za venčanje o kome će se dugo pričati, a koji ćete takođe i s osmehom gledati na najdražim fotografijama mnogo, mnogo godina.

Uz naš ketering za proslave firmi možete zasladiti i svaku poslovnu proslavu, bilo da je u pitanju obeležavanje jubileja ili važnog poslovnog uspeha!

Slatkoteka je uvek tu za vas i vaše najslađe uspomene!