Slatkoteka ketering Beograd – slatki sto ideje

Slatki ketering iz naše ponude je provereno najslađi ketering u Beogradu! Kombinacije mekanog testa, slatkih kremova, svežeg voća i najfinije čokolade oduševiće svakog gosta vašeg događaja i zasladiti važne datume za vas, vaše prijatelje i porodicu ili vašu kompaniju.

Pored neodoljivih ukusa, naš zaštitni znak je i unikatni izgled poslastica. Pored velikog broja šarenih i originalnih krofni iz naše ponude, možete se odlučiti i za personalizovane slatkiše koje će da krase vaš slatki sto.

Da li će to biti krofne sa vašim imenom ili krofne na kojima je ispisana tema proslave ili važna poruka? Da li ste možda za pravu rapsodiju ukusa uz sjajan party mix – kombinaciju od 54 tradicionalnih bakinih krofni u 6 ukusa? Ili ukoliko se radi o nešto manjoj proslavi sigurni smo da će klasik mix jagoda i klasik mix malina ispuniti i najzahtevnije goste. 

Za sve važne proslave poput rodjendana, imamo spremnu bogatu ponudu super kreativnih torti za svačiji ukus, od kojih posebno izdvajamo rođendanske torte koje prevazilaze okvire klasičnih torti sa svećicama na koje smo već navikli.

Izbor je na vama, a mi smo tu da ispunimo svaku vašu želju, kako bi proslava vaše posebne prilike izgledala baš onako kako ste vi zamislili uz naš originalni slatki sto.

Slatki sto ili zid – upotpunite ambijent na originalan način

Slatkoteka ketering Beograd je provereni recept za ukusno posluženje, ali i autentičan ambijent. Dobro je poznato da najbolje fotografije nastaju baš u kombinaciji sa vašim idejama i našim slatkišima, a kada se tome još doda i pažljivo birani stajling za važan događaj – nema greške! Sigurni smo da će pored sjajnih ukusa, naš slatki sto zadovoljiti sve standarde i za odlične fotografije sa vaše proslave.

Slatki ketering ispunjen najsočnijim krofnama privući će pažnju svakog gosta, a prostoriju u kojoj se nalazi učiniti još šarenijom ili elegantnijom – izbor je na vama.

Ukoliko se odlučite da vaš slatki sto krase raznobojne krofne, one će biti u skladu sa veselim enterijerom i atmosferom. Ako je prilika elegantnija, izaberite krofne pastelnih nijansi i jednobojne glazure. Ne brinite, njihov svedeni izgled nikako ne znači i manje intenzivan ukus!

Slatki sto je najčešća opcija na proslavama, a ukoliko želite jedinstveni enterijer budite odvažni i izaberite naš slatki zid od krofni.

Naš krofnasti zid će oboriti s nogu sve vaše zvanice – kako svojim izgledom, tako i ukusima koje krije. Takođe predstavlja sjajnu pozadinu za slikanje, pa nakon što zabeležite lepu uspomenu sa proslave, posegnite za najslađim zalogajem.

Slatki ketering Beogradu – odaberite slatki sto shodno proslavi koju organizujete

Želite da proslavite rođendan uz najukusnije krofne u gradu? Bilo da je u pitanju proslava vašeg, ili rođendana vašeg deteta – Slatkoteka priprema sočne čokoladne poslastice za vas. Da vaš slatki sto u potpunosti opravda to ime!

Oduševite rodbinu odabirom autentičnog keteringa za venčanje o kome će se dugo pričati, a koji ćete takođe i s osmehom gledati na najdražim fotografijama mnogo, mnogo godina.

Uz naš ketering za proslave firmi možete zasladiti i svaku poslovnu proslavu, bilo da je u pitanju obeležavanje jubileja ili važnog poslovnog uspeha, obeležite ga uz najslađi slatki sto!

Slatki sto cene – poručite po veoma povoljnim cenama u nekoliko klikova

Nakon što ste se upoznali sa širokom ponudom i odabrali slatki sto za vašu priliku, isti možete poručiti na veoma jednostavan način. Ispod svake slike proizvoda možete pogledati cenu i poručiti proizvod klikom na dugme “Poruči”. Pored toga, na samoj stranici, nešto iznad, postoji opcija da ostavite vaše kontakt podatke, kao i poruku, nakon ćega će vas naš tim kontaktirati u najkraćem roku. Naša ketering služba je tu za vas na usluzi i sigurni smo da ćete odabirom naših proizvoda za vaš slatki sto upotpuniti ugođaj na pravi način i obradovati sve goste. 

Slatkoteka je uvek tu za vas i vaše najslađe uspomene!