Personalizovani pokloni - slatki dar sa ličnim pečatom

Slatki, personalizovani pokloni su najbolji način da pokažete koliko vam je stalo do nekoga i da unikatnom porukom na omiljenom dezertu ulepšate sve rođendane, prosidbe, rođenja, godišnjice pa i specijalne poslovne susrete.

Naša ponuda obuhvata ručno pravljene, slatke darove sa posvetom i različite ukuse sa unikatnom dekoracijom i nadevima, pravljene baš prema ukusu pravih slatkoljubaca.

Slatki personalizovani pokloni za sve prilike

Treba Vam kreativna ideja za poklon za rođendan, neku važnu godišnjicu ili ste ostali bez ideje šta pokloniti dragoj osobi za Novu godinu? Slatki pokloni su uvek na ceni jer ne postoji osoba koja se ne bi obradovala omiljenoj poslastici i to sa personalizovanom porukom samo za tu priliku.

Uvek siguran izbor jesu naše kreativne torte koje možete pokloniti dragoj osobi sa posvetom poput “Volim te”, “Srećan rođendan” ili bilo kojom drugom posvetom i na taj način poklonite tortu koja je daleko više od klasičnih torti na koje smo navikli. Bez obzira koja prilika je u pitanju, naše torte iznenađenja, kao i jedinstvene torte sa čekićem su pravi izbor!

Iskažite ljubav Slatkoteka krofnama sa posvetom

Pronašli smo rešenje za sve krofnoljubitelje koji se ne mogu odlučiti za najbolji personalizovan poklon za svoje najmilije. Jestiva Slatkoteka igraonica ima tendenciju da bude smazana u roku od 5 minuta – bilo da se radi o jednoj, četiri, šest ili 24 krofne. Bogata ponuda jedinstvenih krofni u Slakoteka carstvu sa kojima nema greške! 

Odaberite najlepši, pufnasti zalogaj Slatkoteka carstva, sa unikatnom dekoracijom i poručite nekome koliko ga volite, na kreativan način i sa puno ukusa.

Čoko jaje ili čoko srce – pitanje je sad

Svako ima svoju slatku tajnu, koju pažljivo neguje i čuva – ali tajne su lepše kada se podele!

Postoji li bolji personalizovani dar za istinskog sladokusca od 2 kilograma čokoladnog krema, ukrašenog slatkišima i omiljenim voćem? Ne? I mi tako mislimo.

Zato je Slatkoteka, osluškujući vaše želje, napravila specijalno srce iznenađenja koje čeka još samo vašu poruku za dragu osobu. Osim slatkog delikatesa koji će probuditi sva čula, vaš kreativni gest zauvek će ostati u najlepšem sećanju partneru, porodici ili prijateljima.

Personalizovani pokloni u Slatkoteka režiji – poručite u nekoliko klikova

Prošetajte do najbližeg Slatkoteka carstva ili se na našem sajtu uverite u to da najbolji darovi posvećeni dragim osobama nastaju baš kod nas, gde se svim kremastim delikatesima posvećuje mnogo pažnje i ljubavi, kako bi sve vaše poruke bile prenete na najslađi način.