Personalizovani pokloni

Personalizovani pokloni su najbolji način da pokažete koliko vam je stalo do nekoga i da unikatnom porukom na omiljenom dezertu ulepšate sve rođendane, prosidbe, rođenja, godišnjice pa i specijalne poslovne susrete.

Naša ponuda obuhvata ručno pravljene, slatke darove sa posvetom i različite ukuse sa unikatnom dekoracijom i nadevima, pravljene baš prema ukusu pravih slatkoljubaca.

Slatki personalizovani pokloni za sve prilike

Slatki originalni pokloni sa posvetom su uvek na ceni jer ne postoji osoba koja se ne bi obradovala omiljenoj poslastici i to sa personalizovanom porukom samo za tu priliku.

Treba Vam kreativna ideja za poklon za rođendan, ideja za poklon za Dan zaljubljenih, neku važnu godišnjicu, poklon za dan zaljubljenih ili ste ostali bez ideje šta pokloniti dragoj osobi za Novu godinu

Ne brinite, Slatkoteka je uz vas za svaki važan povod – u našoj ponudi pronaći ćete savršen personalizovan poklon za dragu osobu!

Uvek siguran izbor jesu naše kreativne torte koje možete pokloniti dragoj osobi sa posvetom poput “Volim te”, “Srećan rođendan” ili bilo kojom drugom posvetom i na taj način poklonite tortu koja je daleko više od klasičnih torti na koje smo navikli. Bez obzira koja prilika je u pitanju, naše torte iznenađenja, kao i jedinstvene torte sa čekićem su pravi izbor!

Pokloni sa posvetom – iskažite ljubav Slatkoteka krofnama

Pronašli smo rešenje za sve krofnoljubitelje koji se ne mogu odlučiti za najbolji personalizovan poklon za svoje najmilije. Jestiva Slatkoteka igraonica ima tendenciju da bude smazana u roku od 5 minuta – bilo da se radi o jednoj, četiri, šest ili 24 krofne. Bogata ponuda jedinstvenih krofni u Slakoteka carstvu sa kojima nema greške! 

Odaberite najlepši, pufnasti zalogaj Slatkoteka carstva, sa unikatnom dekoracijom i poručite nekome koliko ga volite, na kreativan način i sa puno ukusa.

Šta je to što dodatno Slatkoteka personalizovane poklone čini tako drugačijim? Naše premium pakovanje je ono što će vašu dragu osobu prvo oduševiti, naše nesvakidašnje kutije biće čuvane dugi niz godina, i mogu poslužiti i dodatno kao posebno mesto za čuvanje uspomena, kutija za najdraže sitnice, i taj momenat iznenađenja trajaće mnogo duže, sa svakim otvaranjem kutije vaši najdraži setiće se vas i ovih momenata uživanja u unikatnom slatkom poklonu.

Kremasti personalizovani pokloni za decu i najmilije

Svako ima svoju slatku tajnu, koju pažljivo neguje i čuva – ali tajne su lepše kada se podele!

Čoko jaje ili čoko srce? Postoje li bolji personalizovani pokloni za istinske sladokusce od 2 kilograma čokoladnog krema, ukrašenog slatkišima i omiljenim voćem? Ne? I mi tako mislimo.

Zato je Slatkoteka, osluškujući vaše želje, napravila specijalno srce iznenađenja koje čeka još samo vašu poruku za dragu osobu. Osim slatkog delikatesa koji će probuditi sva čula, vaš kreativni gest zauvek će ostati u najlepšem sećanju partneru, porodici ili prijateljima.

Naše personalizovane trote za čekićem su posebno zanimljive mališanima, a znamo da je najteže obradovati i izabrati poklon za decu.

Svi imamo jednu osobu u porodici koju je teško iznenaditi ili joj “ništa ne treba” – Slatkoteka ima rešenja i za to. Obradujte mamu, izaberite poklon za tatu, ili vama drage ljude, slatki zalogaji u kombinaciji sa personalizovanom porukom, sigurno će im izmamiti osmeh na lice.

Ono što je posebno kod Slatkoteka personalizovanih poklona jeste što je naše pakovanje tako dizajnirana da ga i nakon što pojedete sve slatkiše možete dugo koristiti i može biti idealno kao “kutija uspomena”, što je posebno zanimljivo ukoliko su u pitanju pokloni za decu, jer mame uvek žele da sačuvaju sve slatke uspomene svojih mališana od zaborava.

Personalizovani pokloni u Slatkoteka režiji – poručite u nekoliko klikova

Zašto da se odlučite za personalizovane poklone?

Personalizovani pokloni su savršeni izbor za drage osobe bilo da je u pitanju neki poseban povod, rođendan, diplomiranje, godišnjica, bilo da samo želite da iznenadite nekim poklonom sebi dragu osobu.

Pokloni sa posvetom ostavljaju snažan utisak jer pokazuju da ste se zaista potrudili oko izbora poklona.

Vaša draga osoba će se sigurno osetiti važnom i voljenom kada vidi koliko ste se potrudili da joj poklonite nešto unikatno i jedinstveno.

Možete ih personalizovati na različite načine, bilo da želite da napišete ime osobe kojoj poklanjate, ili neku posebnu poruku, samo nam javite i Slatkoteka tim će sigurno naći najbolje rešenje.

Saveti za kupovinu personalizovanih poklona?

Kupovina personalizovanih poklona može biti i pravi izazov ako se unapred ne pripremite i ne istražite interesovanja osobe kojoj želite da poklonite nešto unikatno i personalizovano.

Istražujte – šta vole, da li jedu slatkiše, da li su više tip čokolada ili voće, samo ako zaista dobro poznajete osobu možete da pogodite personalizovan poklon.

Budite kreativni i zabavite se – ukoliko vam nije najvažnije da poklon bude praktičan i nešto što je osobi potrebno, već da je iznenadite poklonite nešto što će pamtiti, pre svega u smislu vašeg zajedničkog momenta, onda su naši pokloni idealni. Uživajte u biranju, kreiranju poruke i najlepših uspomena.

Kombinujte više vrsta poklona – napravite kombinaciju slatkog personalizovanog poklona iz Slatkoteka asortimana sa nekim poklonom kom se osoba raduje da dobije, koji će biti praktičan. Sa ovakvom kombinacijom teško možete da pogrešite kada su najdraži ljudi u pitanju.

Prošetajte do najbližeg Slatkoteka carstva ili se na našem sajtu uverite u to da najbolji pokloni sa posvetom dragim osobama nastaju baš kod nas, gde se svim kremastim delikatesima posvećuje mnogo pažnje i ljubavi, kako bi sve vaše poruke bile prenete na najslađi način.