Pokloni za 8. mart

Pokloni za 8. mart iz Slatkoteka ponude su dokaz da šareno, lepo i raskošno ne dolazi samo u buketu cveća, već i u našim elegantnim slatkim aranžmanima. Spojili smo čokoladu i jagode, pripremili najsočnije krofne, pomešali ljubav i čokoladne mrvice, a rezultat je najlepše osmomartovsko iznenađenje za nežniji pol! Izaberite najlepši poklon za 8. mart da uz Slatkoteka poslastice iznenadite vašu damu i zasladite Dan žena!

8. mart pokloni –   slatki pokloni za Dan žena

Iznenaditi najbliže nekada nije tako jednostavno, pogotovo kada je reč o poklonu za mamu ili sestru ili iznenađenja za devojku. Pronašli smo način da iskombinujemo sve ono što dame vole sa najlepšim željama koje imate za njih i napravili smo ponudu posebnih, slatkih aranžmana za idealan poklon za 8. mart.

Bilo da želite da pokažete ljubav, bliskost, poštovanje ili divljenje, Slatkoteka je našla način da sve ove emocije pretoči u poslastice. Iz naše sjajne ponude originalnih poklona izdvajamo kreativne poklone za dame u vidu ukusnih jagoda u čokoladi, srca iznenađenja, najsočnije krofne i drugi originalni pokloni za 8. mart iskazaće vaša osećanja na najslađi način. 

Ponudu smo upotpunili i neodoljivim čokoladnim pralinama u raznoraznim oblicima, kao i ukusnim brauni poslasticama koje su sasvim sigurno sjajan dodatak za poklon za 8. mart.

Slatki pokloni za 8. mart u premium pakovanjima

Kakav je to poklon za 8. mart ukolko se pre svega ne odlikuje lepim pakovanjem i aranžmanom? Put do srca svih dama vodi preko ukusnih, ali i lepo aranžiranih poslastica, pa smo se pobrinuli da estetika naših slatkih osmosmartovskih iznenađenja bude na najvišem nivou. 

Osim što smo ih kreativno oblikovali mešajući najlepše ukuse, za ove poklone smo namenili sofisticirana, premium pakovanja u nijansama koje dame obožavaju: zlatnoj, mint i roze. Unikatni pokloni za 8. mart i originalne ideje za pakovanje su ono što Slatkoteka iznenađenje čine savršenim za ovu priliku. 

Ideje za poklon za osmi mart – kreativni predlozi u vidu Slatkoteka poslastica

Kada želite da neka posebna dama tako i oseća, kažite joj to u nekoliko snažnih reči. Ipak, ako želite da baš sve bude posebno, onda ih šapnite nama, a mi ćemo ih ispisati našim Slatkoteka čokoladnim rukopisom na poklonu koji za tu damu odaberete. 

Sočne i moćne Slatkoteka krofne su uvek siguran izbor

Stub Slatkoteka carstva su pre svega krofne u brojnim kombinacijama ukusa. Tako se možete odlučiti da kao poseban poklon za 8. mart poklonite kilogram kremastih sastojaka u vido čoko srca ili kao stvoren poklon za osmi mart u vidu Love bite kombinacije krofni i čokoladica.

Pored sjajnog ukusa, posebno ističemo i sam izgled koji osvaja na prvi pogled! Našu ponudu čini veliki broj jedinstvenih krofni prilagođenih za sve prilike!

Jedinstvene torte koje možete personalizovati baš za ovu priliku

Ponudu originalnih torti smo upotpunili brojnim ukusima pa tako pored kreativnih rođendanskih torti asortiman smo obogatili raznovrsnim čokoladnim i voćnim tortama za sve prilike. Sigurni smo da će vaša dama ostati bez daha uz fenomenalne Gift cake kombinacije poput čoko višnja, lešnik nutela ili malina pistać

Personalizovan poklon za 8. mart znači i unikatan poklon za vama dragu osobu, a lepa poruka, uz fuziju savršenih ukusa, pažljivo aranžiranih, učiniće da ovakvo iznenađenje ostane upamćeno. 

Poručite poklon za 8. mart i oduševite vašu damu na sjajan način

Pogledajte našu ponudu i izaberite svoju omiljenu kombinaciju ukusa koje smo pripremili specijalno za vaše najdraže dame! Sada kada smo iskombinovali sve što lepši pol voli, ostaje samo da se takav poklon uruči uz osmeh i topao zagrljaj!

Pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale, a naši originalni pokloni za Dan žena vam stoje na raspolaganju!