Poklon za dečka

Izaberite najbolji poklon za dečka iz Slatkoteka carstva slatkiša! Pogledajte sve naše slatke ideje za poklon momku i napravite originalan, kreativan i romantičan izbor! Najlepše slatke ukuse smo spojili u raskošne aranžmane, koji obiluju pre svega jedinstvenim ukusima i sjajnim izgledom koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Pokloni za dečka u nedoljivim Slatkoteka ukusima

Ukoliko tražite kreativan rođendanski poklon za svog dečka, ili pak romantičan znak pažnje za godišnjicu, na pravom ste mestu. Pobrinuli smo se da svi slatki zalogaji iz naše ponude, pored najkvalitetnijih ukusa, sadrže i mnogo ljubavi za vama posebnu osobu. 

Najromantičniji izbor je uvek čokoladno srce iznenađenja sa mnogo ukusa ili čak poklonom po vašoj želji, do čijeg sadržaja se dolazi razbijanjem čokolade, specijalnim čekićem u zlatnoj boji. 

Ukoliko želite da probudite romantiku u vašoj vezi, kao idealni slatki pokloni za dečka izdvajaju se sjajne ljubavne praline i brauni poslastice. Radi se o malim neodoljivim poslasticama napravljenim od mnogobrojnih ukusa među kojima ćete sasvim sigurno pronaći odgovarajući za vašeg dečka. 

Šta pokloniti dečku – kreativne ideje za poklon za njega

Zaljubljeni kreativci će iskombinovati neke od čak 50 ukusa krofni sa najlepšim prelivima i čoko mrvicama, koje dolaze čak i u obliku brojeva ukoliko slavite godišnjicu ili dečkov rođendan.

Za ljubitelje kombinacija voćnih i čoko ukusa, tu su posebno aranžirane jagode u čokoladi, koje svaki romantični scenario obogaćuju na poseban način. Ipak, da bi iznenađenje bilo potpuno, ostavili smo posebno mesto i za vašu poruku, ispisanu na poseban način. 

Pored toga, upotpunili smo ponudu sa novim voćnim tortama koje su idealne za svaku priliku pa tako i kao poklon za dečka, dok naše čokoladne torte predstavljaju izbor sa kojim nema greška ukoliko je on pravi ljubitelj čoko ukusa.

Kreativni pokloni za dečka – poslastice u premium pakovanjima

Slatkoteka ponuda izlazi iz okvira klasičnog i već viđenog, pa na iznenađenju koje odaberete ispisujemo poruku u dve do tri reči po vašoj želji. Šapnite nam kako zvuči ljubav na vaš način, a mi ćemo to preneti na slatkiš koji odaberete najfinijim, čokoladnim rukopisom i kreirati originalni poklon za njega prema vašoj zamisli. 

A kao poseban originalni poklon predlažemo i izbor fenomenalnog šampanjca iznenađenja – kao kreativan i ukusan izbor. Pored vizuelnog izgleda koji obara sa nogu, dodatnu “foru” predstavlja čekić koji služi za razbijanje ovog šampanjca kao i rocher bombonjera i čestitka za vašu poruku!

Poklon za momka – originalni poklon za njega

Najbolji način da posebne muškarce u svom životu obradujete idealnim poklonom jeste da spojite originalno, ukusno i lepo upakovano iznenađenje. Slatkoteka smatra da za najbolji poklon za muškarca se postiže ukusnim slatkišima – ni manje ni više nego krofnama i drugim slatkim ukusima koji podsećaju na kuhinju mame ili bake. Garantujemo da niko neće odoleti kremastim delikatesima na kojima možemo ispisati personalizovane poruke za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi povod.

Poklonite momku slatki poklon sa posvetom

Znamo koliko je teško odabrati pravi poklon za momka, međutim u Slatkoteka ponudi ćete sigurno naći odgovarajuće iznenađenje za vašeg partnera shodno bogatom aranžmanu. 

Kako smo već uveliko postali poznati svim iskusnim slatkoljupcima, naša iznenađenja su bazirana na miksu ljubavni + slatki pokloni za dečka. Poručite mu mini choco cake – potpuno kremastu tortu sa ukusom nugata i personalizujte je tako da na njoj pišu ljubavne poruke poput “Volim te” i slično. 

Pored toga, ukoliko je vaš partner ljubitelj voćnih ukusa, imamo sjajnu kombinaciju jagoda i belog kindera u vidu Gift cake-a.

Kada govorimo o ljubavnim poklonima za dečka, možete pogledati našu ponudu poklona za dan zaljubljenih i pronaći inspiraciju i odabrati neku od ideja za poklon dečku među brojnim romantičnim, a slatkim poklonima za njega.

Iznenadite dečka originalnom poslasticom

Kada izaberete poklon za dečka i personalizujete ga posebnom čoko porukom, ostaje samo da iznenađenje upakujemo u posebna premium pakovanja. U ove premium kutije u više boja, po vašoj želji možemo da iskombinujemo različite poslastice: kapkejk, krofne, Slatkolade u dva ukusa, nesvakidašnja torta za dečka i mnoga druga iznenađenja. 

Našu kreativnu ponudu upotpunili smo ukusnim tortama za sve prilike u premium pakovanju, a posebno ističemo ukrasne rođendanske torte koje poseduju savršen balans estetike i ukusa sa posebnim svećicama i porukom koju vi odaberete.

Odaberite najbolji poklon za dečka/momka i poručite online

Novo vreme zahteva i inovativne poklone za dečka, pa osim klasičnih, ali vrlo maštovitih Slatkoteka pakovanja, možete se odlučiti i za specijalno kreirana premum pakovanja – za sve važne prilike! Smestićemo vaše slatko iznenađenje u elegantno pakovanje pastelnih nijansi, a celokupan poklon za dečka će dobiti i šarmantniju notu.

Pogledajte našu ponudu i izaberite najukusniji, romantični poklon za njega, a mi ćemo vam izaći u susret za sva vaša pitanja i porudžbine. Posetite nas u lokalima, pošaljite online upit ili nas pozovite – originalni pokloni se kriju u našem slatkom izlogu!