Poklon za dečka - poklon za njega

Slatkoteka zna koliko je poklon za njega važan i zato je pripremila vrlo ukusan i bogat izbor za one koje traže savršen poklon za dečka. Najlepše slatke ukuse smo spojili u raskošne aranžmane, iz kojih posebno izdvajamo čoko srce ispunjeno najukusnijim iznenađenjima.

Pogledajte sve naše slatke ideje za poklon dečku i napravite originalan, kreativan i romantičan izbor!

Originalni pokloni za njega u svim Slatkoteka ukusima

Ukoliko tražite kreativan rođendanski poklon za svog dečka, ili pak romantičan znak pažnje za godišnjicu, na pravom ste mestu. Pobrinuli smo se da svi slatki zalogaji iz naše ponude, pored najkvalitetnijih ukusa, sadrže i mnogo ljubavi za vama posebnu osobu. 

Najromantičniji izbor je uvek čokoladno srce iznenađenja sa mnogo ukusa ili čak poklonom po vašoj želji, do čijeg sadržaja se dolazi razbijanjem čokolade, specijalnim čekićem u zlatnoj boji. 

Ideje za poklon dečku

Zaljubljeni kreativci će iskombinovati neke od čak 50 ukusa krofni sa najlepšim prelivima i čoko mrvicama, koje dolaze čak i u obliku brojeva ukoliko slavite godišnjicu ili dečkov rođendan. 

Za ljubitelje kombinacija voćnih i čoko ukusa, tu su posebno aranžirane jagode u čokoladi, koje svaki romantični scenario obogaćuju na poseban način. Ipak, da bi iznenađenje bilo potpuno, ostavili smo posebno mesto i za vašu poruku, ispisanu na poseban način. 

Kreativni poklon za dečka – slatki poklon za muškarca sa ličnim pečatom

Slatkoteka ponuda izlazi iz okvira klasičnog i već viđenog, pa na iznenađenju koje odaberete ispisujemo poruku u dve do tri reči po vašoj želji. Šapnite nam kako zvuči ljubav na vaš način, a mi ćemo to preneti na slatkiš koji odaberete najfinijim, čokoladnim rukopisom.

A kao poseban poklon za dečka predlažemo i izbor fenomenalnog šampanjca iznenađenja – kao kreativan i ukusan izbor. Pored vizuelnog izgleda koji obara sa nogu, dodatnu “foru” predstavlja čekić koji služi za razbijanje ovog šampanjca kao i rocher bombonjera i čestitka za vašu poruku!

Najbolji način da posebne muškarce u svom životu obradujete poklonom jeste da spojite originalno, ukusno i lepo upakovano iznenađenje. Slatkoteka smatra da za najbolji poklon za muškarca se postiže ukusnim slatkišima – ni manje ni više nego krofnama i drugim slatkim ukusima koji podsećaju na kuhinju mame ili bake. Garantujemo da niko neće odoleti kremastim delikatesima na kojima možemo ispisati personalizovane poruke za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi povod.

Najbolji poklon za dečka u premium pakovanju za posebna iznenađenje

Kada izaberete poklon za dečka i personalizujete ga posebnom čoko porukom, ostaje samo da iznenađenje upakujemo u posebna premium pakovanja. U ove premium kutije u više boja, po vašoj želji možemo da iskombinujemo različite poslastice: kapkejk, krofne, Slatkolade u dva ukusa, nesvakidašnja torta za dečka i mnoga druga iznenađenja.

Našu kreativnu ponudu upotpunili smo ukusnim tortama za sve prilike u premium pakovanju, a posebno ističemo ukrasne rođendanske torte koje poseduju savršen balans estetike i ukusa sa posebnim svećicama i porukom koju vi odaberete.

Poručite savršen poklon za dečka i oduševite ga kreativnošću

Novo vreme zahteva i inovativne poklone, pa osim klasičnih, ali vrlo maštovitih Slatkoteka pakovanja, možete se odlučiti i za specijalno kreirana premum pakovanja – za sve važne prilike! Smestićemo vaše slatko iznenađenje u elegantno pakovanje pastelnih nijansi, a celokupan poklon će dobiti i šarmantniju notu.

Pogledajte našu ponudu i izaberite najukusniji, romantični poklon za njega, a mi ćemo vam izaći u susret za sva vaša pitanja i porudžbine. Posetite nas u lokalima, pošaljite online upit ili nas pozovite – originalni pokloni za dečka se kriju u našem slatkom izlogu!