Poklon za dečka - poklon za njega

Slatkoteka zna koliko je poklon za njega važan i zato je pripremila vrlo ukusan i bogat izbor za one koje traže savršen poklon za dečka. Najlepše slatke ukuse smo spojili u raskošne aranžmane, iz kojih posebno izdvajamo čoko srce ispunjeno najukusnijim iznenađenjima.

Pogledajte sve naše slatke ideje za poklon dečku i napravite originalan, kreativan i romantičan izbor!

Originalni pokloni za njega u svim Slatkoteka ukusima

Ukoliko tražite kreativan rođendanski poklon za svog dečka, ili pak romantičan znak pažnje za godišnjicu, na pravom ste mestu. Pobrinuli smo se da svi slatki zalogaji iz naše ponude, pored najkvalitetnijih ukusa, sadrže i mnogo ljubavi za vama posebnu osobu. 

Najromantičniji izbor je uvek čokoladno srce iznenađenja sa mnogo ukusa ili čak poklonom po vašoj želji, do čijeg sadržaja se dolazi razbijanjem čokolade, specijalnim čekićem u zlatnoj boji. 

Zaljubljeni kreativci će iskombinovati neke od čak 50 ukusa krofni sa najlepšim prelivima i čoko mrvicama, koje dolaze čak i u obliku brojeva ukoliko slavite godišnjicu ili dečkov rođendan. 

Za ljubitelje kombinacija voćnih i čoko ukusa, tu su posebno aranžirane jagode u čokoladi, koje svaki romantični scenario obogaćuju na poseban način. Ipak, da bi iznenađenje bilo potpuno, ostavili smo posebno mesto i za vašu poruku, ispisanu na poseban način. 

Personalizovani pokloni za dečka sa čokoladnom porukom

Slatkoteka ponuda izlazi iz okvira klasičnog i već viđenog, pa na iznenađenju koje odaberete ispisujemo poruku u dve do tri reči po vašoj želji. Šapnite nam kako zvuči ljubav na vaš način, a mi ćemo to preneti na slatkiš koji odaberete najfinijim, čokoladnim rukopisom.

Premium pakovanja za posebna iznenađenja za dečka

Kada izaberete poklon za dečka i personalizujete ga posebnom čoko porukom, ostaje samo da iznenađenje upakujemo u posebna premium pakovanja. U ove premium kutije u više boja, po vašoj želji možemo da iskombinujemo različite poslastice: kapkejk, krofne, Slatkolade u dva ukusa, nesvakidašnja torta za dečka i mnoga druga iznenađenja.

Poručite savršen poklon za dečka i oduševite ga kreativnošću

Pogledajte našu ponudu i izaberite najukusniji, romantični poklon za njega, a mi ćemo vam izaći u susret za sva vaša pitanja i porudžbine. Posetite nas u lokalima, pošaljite online upit ili nas pozovite – originalni pokloni za dečka se kriju u našem slatkom izlogu!