Slatkoteka Originali

Uskršnji box

3.390,00 RSD

Uskršnji box sa čokoladnim jajima i čoko zekom sadrži 8 jaja ručno napravljenih od fine, bele mlečne čokolade u 4 ukusa: roze – beli krem, mint – šarene bombonice, plava – nugat krem, žuta – lešnik krem + zlatno jaje iznenađenja (najsrećniji dobijaju i nagradnu porukicu). Jaja se lako razbijaju, dovoljno je stisnuti sredinu jaja, ne razbijati čekićem zbog krema koji se nalazi unutar njih.  Zeka je napravljen od dve vrste čokolada i punjen šarenim bombonicama. Pakuje se u premium kutiju zlatne boje i sa čekićem zlatne boje za razbijanje čokoladog zeca. Težina 800g.

Alergeni: Lešnik
NAPIŠI INSTRUKCIJE
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Nije moguće ispisivanje poruka i posveta na jajetu, zecu ili kutiji. Možete izabrati neku od čestitki i na njoj ispisati posvetu. Ako želite da mi ispišemo tekst, napišite nam ga u polje INSTRUKCIJE.