Pokloni za Uskrs

Slatkoteka pokloni za Uskrs u potpunosti prate običaje najradosnijeg hrišćanskog praznika. Poklonite dragim osobama šarenilo, najfinije ukuse i lepe emocije uz naša raskošna čokoladna jaja, Slatkozeke i posebne kombinacije uskršnjih slatkiša.

Unikatni uskršnji slatkiši koji će ulepšati praznik

Slatkoteka posebnu pažnju posvećuje prazničnim iznenađenjima, pa smo se potrudili da i pokloni za Uskrs koje izaberete iz naše ponude budu najlepše iznenađenje koje možete prirediti dragim osobama za ovaj važan praznik.

Simboli Uskrsa – neodoljivi zeka i šarena jaja, osvojili su i naše izloge! Kombinacijom tradicije, pažljivo biranih sastojaka, šarenih boja i kreativnosti našeg tima, u Slatkoteka lokale uselili su se unikatni uskršnji pokloni na koje neće ostati imun nijedan ljubitelj slatkiša.

Čokoladna jaja za Uskrs – tradicionalna poslastica u modernom izdanju

Čokoladna uskršnja jaja su dugo deo praznične trpeze, pa se već mogu smatrati tradicijom kada su u pitanju poslastice i dekoracija za Uskrs. Kao i uvek, poželeli smo da vam ponudimo nešto novo, te smo kreirali svoju verziju čokoladnih uskršnjih jaja.

Slatkoteka čokoladna jaja napravljena su od fine, mlečne čokolade, a u sebi kriju još poslastica. Možete izabrati Čoko crunch jaje sa bademima prelivenim čokoladom u čak tri neodoljva ukusa: kokos-mlečna čokolada, bela čokolada i kakao-mlečna čokolada. 

Potrebni su vam pokloni za Uskrs za ljubitelje prefinjenih poslastica? Pravi izbor je naše Čoko gold jaje koje krije rošer čokoladne kuglice i jaja od bele mlečne čokolade, koja su uz to i punjena ukusnim nugat lešnik kremom. 

Ukoliko su vam potrebni neodoljivi uskršnji pokloni za najmlađe, predlažemo da izaberete Uskršnje pink ili mint jaje sa bombonicama. Razbijanjem jaja dolazite do šarenih šećernih bombona i kinder jajeta.

Kako sve naše proizvode pored neodoljivog ukusa odlikuje i jedinstvena ambalaža, ni uskršnja jaja od čokolade nisu izuzetak. Crunch i Gold jaje upakovani su u premum kutiju sa zlatnim detaljima, dok Pink i Mint jaja stižu u šarenoj ambalaži sa temom Uskrsa. Satenska traka je završni detalj na svakom pakovanju!

Slatkozeke – Čokoladni zeka u novom ruhu

Neodoljivi čokoladni zeka izmamiće osmeh svakom detetu, ali i onima koji čuvaju dete u sebi. Neka vaš uskršnji poklon budu 2 Slatkozeke u premium kutiji zlatne boje, sa čekićem sa razbijanje. 

Slatkozeke od bele i crne čokolade, sa ivicama od mlevene kit-kat čokoladice i plazme su dostupne u mint, plavoj, roze i lila nijansi. Jedan čokoladni zeka u pakovanju je punjen kremom i čokoladicama, dok se u drugom nalaze šarene skittles bombone. 

Uskršnji slatkiši u premium Uskršnjem box-u

Ne možete da odlučite da li vam se više dopadaju uskršnja jaja od čokolade ili čokoladni zeka? Ne morate da birate! Slatkoteka je pripremila premium Uskršnji box koji sadrži sve tradicionalne uskršnje slatkiše.

Premium kutija zlatne boje krije 8 ručno pravljenih jaja od bele mlečne čokolade sa 4 različita punjenja – u njima možete pronaći beli, nugat, ili lešnik krem, kao i šarene bombonice. Kako bi poklon za Uskrs bio iznenađenje kako za osobu koja dobija poklon, tako i za vas koji ste darodavac, dodali smo i zlatno jaje iznenađenja, čiji ćete sadržaj saznati tek kada ga otvorite. Poseban deo Uskršnjeg boxa čini čokoladni zeka koji je napravljen od dve vrste čokolade i ispunjen šarenim bombonama. 

Poručite poklone za Uskrs sa najlepšim prazničnim ukusima

Obradujte nekog za Uskrs na unikatan i topao način. Poručite slatko uskršnje iznenađenje iz naše ponude i izmamite osmeh članovima porodice, kao i drugim najbližim osobama sa kojima provodite praznik!

Pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale, a mi ćemo vam rado izaći u susret i pripremiti poklon za Uskrs koji će uneti radost u svaki dom!