Pokloni za Uskrs 2024.

Pokloni za Uskrs iz Slatkoteka ponude u potpunosti prate običaje najradosnijeg hrišćanskog praznika. Poklonite dragim osobama šarenilo, najfinije čokoladne ukuse i lepe emocije uz naša raskošna čokoladna jaja, simpatične Slatkozeke i posebne kombinacije uskršnjih slatkiša.

Zašto se daruju pokloni za Uskrs i koja je njihova simbolika?

Pokloni za Uskrs simbolizuju obnovu, ljubav i zajedništvo, odražavajući suštinu uskršnjih praznika. Tradicionalno, Uskrs je vreme kada ljudi poklanjaju uskršnja jaja koja simbolizuju novi život, ali moderna praksa uključuje i odabir raznovrsnih darova kada je u pitanju poklon za uskrs, poput slatkiša, cvetnih aranžmana, i personalizovanih predmeta, čime se izražava pažnja i privrženost prema porodici, deci, prijateljima i voljenima. Slatkoteka, sa svojom bogatom ponudom uskršnjih poklona, omogućava svakome da nađe idealan poklon koji će ove godine uneti radost i boje u domove najdražih, čineći Vaskrs još posebnijim i nezaboravnim praznikom za sve.

Ideje za vaskršnje poklone – obradujete najmilije za Uskrs

Nisu svuda toliko rasprostranjeni običaji poklanjanja za ovaj najradosniji praznik – međutim, bilo da se radi o najmlađima, ili malo starijima zasigurno se svi obraduju kada rešite da ih iznenadite nekim znakom pažnje.

Dobra ideja za poklon kojim ćete pokazati da mislite na najmilije, bilo da su u pitanju deca, familija, prijatelji ili lepše polovine jesu naši posebni slatkiši, zapakovani u premium pakovanja. Krofne su naš zaštitni znak, a ukoliko iskombinujete omiljene ukuse osobe koju želite da obradujete, zasigurno ćete je prijatno iznenaditi ovim poklonom za Uskrs.

Ukoliko više volite konkretne poklone, predlažemo nešto u duhu tradicije, stoga kao praznični poklon možete da odaberete unikatan, prikladan poklon za Vaskrs kao što je dekorativan držač za čuvarkuću.

Poklon ne mora da bude fizički – obradujte ih novim receptom za prazničnu trpezu koji ćete spremiti, a za dezert odaberite neki od naših neodoljivih slatkiša, upakovanih u posebno praznično pakovanje.

Pokloni za Uskrs za decu – čokoladna jaja i igre u duhu praznika

Ukoliko vam je potrebna ideja za poklon za Uskrs za decu,  svakako su slatki pokloni idealno rešenje, ali uz njih možete osmisliti i neku kreativnu igru u prirodi sa motivima Uskrsa uz koju će mališani naučiti najbitnija obeležnja najradosnijeg praznika, ili napraviti bojanku sa prazničnim motivima, poput uskršnjih zečića ili koka, a takođe možete organizovati pravljenje i bojenje ovih motiva od različitih materijala. Uživajte u prazničnom raspoloženju i smehu, a nakon toga se zasladite našim posebnim čokoladnim ukusima!

Poslednjih godina se posebno rasprostranio običaj sakrivanja i traženja uskršnjih jaja u travi, što je posebno zanimljivo mališanima, s obzirom da se neretko uz jaja u travi, sakriju i poneki pokloni. Upravo Slatkoteka čokoladna jaja za uskrs, čokoladne zeke i ostale poslastice mogu biti idealni pokloni za Vaskrs deci, kojima će se sigurno svi mališani obradovati i uživati u slatkim ukusima kada potraga bude završena.

Još jedna ideja za poklon za Uskrs jeste da kupite gajbice za devojčice i dečake, personalizujete ih, napunite uskršnjim jajima, ali i čokoladnim jajima, Slatkozekama ili drugim jedinstvenim poslasticama iz Slatkoteka carstva sa kojima ne možete pogrešiti. Ako dadate i neku malu igračku, koju znate da mališani vole, ovo će sigurno biti uskršnji poklon za decu sa kojim ćete ih oduševiti.

Uskršnje zeke u šarenim bojama – idealni uskršnji poklon za decu

Slatkoteka zaštitni znak su originalni i zanimljivi proizvodi, pa smo vam i ovog Uskrsa pripremili posebna iznenađenja. Uskršnje Slatkozeke u mint ili pink boji, punjeni šarenim bombonicama, šećernim bombonicama ili badem dražama ispuniće sva vaša slatka očekivanja. Za sve one koji se raduju Uskrsu i svim posebnim poslasticama koje on donosi.

Unikatni pokloni za Uskrs partneru ili lepšoj polovini koji će ulepšati praznik

Ukoliko niste sigurni šta pokloniti za Uskrs vašim najmilijima imamo rešenje za vas. Slatkoteka posebnu pažnju posvećuje prazničnim iznenađenjima, pa smo se potrudili da i pokloni za Uskrs koje izaberete iz naše ponude budu najlepše iznenađenje koje možete prirediti dragim osobama za ovaj važan praznik.

Simboli Uskrsa – neodoljivi zeka i šarena jaja, osvojili su vaša srca i naše izloge! Kombinacijom tradicije, pažljivo biranih sastojaka, šarenih boja i kreativnosti našeg tima, u Slatkoteka lokale uselili su se unikatni uskršnji pokloni na koje neće ostati imun nijedan ljubitelj slatkiša. Upakovani u elegantno pakovanje, našim uskršnjim poklonima sigurno ćete obradovati i zasladiti vašu drugu polovinu.

Čokoladna jaja za Uskrs – tradicionalni poklon za Uskrs u modernom izdanju za sve članove porodice

Čokoladna uskršnja jaja su dugo deo praznične trpeze, pa se već mogu smatrati tradicijom kada su u pitanju poslastice i dekoracija za Uskrs. Kao i uvek, poželeli smo da vam ponudimo nešto novo, te smo kreirali svoju verziju čokoladnih uskršnjih jaja, koji su idealni poklon za Vaskrs za vaše drage osobe, mamu, tatu, bake, deke, ali i sve članove porodice. Nakon porodičnog Uskršnjeg ručka, obradujte sve članove porodice ovim savršenim kremastim poslasticama, i sigurno ćete odneti pobedu za najbolji poklon za Uskrs. 

Uskrs je najradosniji praznik i često se postavlja pitanje da li i zašto se daruju pokloni za Uskrs, ovo nije pravilo, ali svi želimo da obradujemo svoje najmilije tako za Uskrs možete birati tematski povezane sitnice, zanimljive slatkiše koji su upravo deo Slatkoteka ponude, porodičan stalak za jaja na srediti stola koji okuplja sve članove je mali znak pažnje, ali nešto sa čim ne možete pogrešiti kada darujete vaskršnji poklon.

Slatkoteka čokoladna jaja napravljena su od fine, mlečne čokolade, a u sebi kriju još poslastica. Ukoliko želite pravo čokoladno zadovoljstvo, možete izabrati Čoko crunch jaje sa bademima prelivenim čokoladom u čak tri neodoljva ukusa: kokos-mlečna čokolada, bela čokolada i kakao-mlečna čokolada. Na jednostavan način otvorite jaje i uživajte u slatkim zalogajima koje ćete pronaći unutar njega. Poklon za Usrks kojim ćete obradovati najdraže, i sa kojim ne možete da pogrešite.

Sitnice koje simbolizuju Uskrs i neodoljive poslastice – najbolji pokloni za Uskrs za prijatelje

Potreban vam je najbolji poklon za Uskrs za ljubitelje prefinjenih poslastica? Pravi izbor je naše Čoko gold jaje u kome se kriju rošer čokoladne kuglice i mini jaja od bele mlečne čokolade, koja su uz to i punjena ukusnim nugat lešnik kremom. Upakovano u premium kutiju sa zlatnim detajima i ukrašeno 23-karatnim zlatom, Čoko gold jaje je pravi poklon i za one najzahtevnije sa istačnim ukusom.

Ukoliko su vam potrebni neodoljivi uskršnji pokloni za prijatelje, predlažemo da izaberete neodoljivo pakovanje sa temom Uskrsa, dizajnirano je sa posebnom pažnjom, kako bi svima Vaskrs učinilo čarobnim. Slatka vaskršnja korpa, koja če pored jaja, sadržati uskršnje slatkiše, neku posebnu čestitku, sigurno će obradovati važe najdraže. Dobra ideja za uskršnji poklon je i stalak za čuvarkuću, koji može biti personalizovan, koji će tokom cele godine podsećati prijatelje na vas.

Kako sve naše proizvode pored neodoljivog ukusa odlikuje i jedinstvena ambalaža, ni uskršnja jaja od čokolade nisu izuzetak. Crunch i Gold jaje upakovani su u premum kutiju sa zlatnim detaljima, dok Pink i Mint jaja stižu u šarenoj ambalaži sa temom Uskrsa. Satenska traka je završni detalj na svakom pakovanju!

Originalne poslastice kao kreativan poklon za Uskrs za sve uzraste

Slatkozeke – Čokoladni zeka u novom ruhu

Pokloni za Uskrs su ono čemu se svako dete raduje. Neodoljivi čokoladni zeka izmamiće osmeh svakom detetu, ali i onima koji čuvaju dete u sebi. Neka vaš uskršnji poklon budu 2 Slatkozeke u premium kutiji zlatne boje, sa čekićem za razbijanje u istoj boji.

Slatkozeke od bele i crne čokolade, sa ivicama od mlevene kit-kat čokoladice i plazme su dostupne u uskršnjim pastelnim nijansama. Možete odabrati zeke u mint, plavoj, roze i lila boji. Kako bi u potpunosti uživali u najrazličitijim ukusima, jedan čokoladni zeka u pakovanju je punjen kremom i čokoladicama, dok se u drugom nalaze šarene skittles bombone. 

Uskršnji slatkiši u premium Uskršnjem box-u

Ne možete da odlučite da li vam se više dopadaju uskršnje čokoladne poslastice u obliku jaja ili zeka? Ne morate da birate! Slatkoteka je pripremila premium Uskršnji box koji sadrži sve tradicionalne uskršnje slatkiše.

Premium kutija zlatne boje krije 8 ručno pravljenih jaja od bele mlečne čokolade sa 4 različita punjenja – u njima možete pronaći beli, nugat, ili lešnik krem, kao i šarene bombonice. Kako bi poklon za Uskrs bio iznenađenje kako za osobu koja dobija poklon, tako i za vas koji ste darodavac, dodali smo i zlatno jaje iznenađenja, sa posebnom porukom čiji ćete sadržaj saznati tek kada ga otvorite.

Poseban deo Uskršnjeg boxa čini čokoladni zeka koji je napravljen od dve vrste čokolade. Razbijanjem čokoladnog zeke zlatnim čekićem koji ćete pronaći u pakovanju, doći ćete do pravog slatkog iznenađenja! Uskršnji zeka u sebi krije šarene bombonice koje će vas zasladiti i učiniti ovaj Uskrs još posebnijim.

Uskršnja korpa sa jajima – svi uskršnji slatkiši na jednom mestu

Ljubitelji čokolade, zašto bi se odlučili samo za jedno čokoladno jaje, kada možete odabrati više čokoladnih jaja? Specijalna Slatkoteka uskršnja korpa posebnog izgleda, napravljena je od čokolade i u sebi krije komadiće braunija i nugat i vanila krem. Čokoladna korpa u kojoj se nalazi čak 5 jaja, donosi vam sve vaše omiljene ukuse na jednom mestu.

Svako jaje je različitog ukusa, dok smo vam u jednom jajetu pripremili i posebno iznenađenje. Samo oni najsrećniji od vas, u svojoj uskršnjoj korpi pronaći će i papirić sa nagradom, koja se može preuzeti u nekoj od naših Slatkoteka prodavnica.

Sa nejestivom drškom u zlatnoj boji i premium pakovanju sa satenskom mašnom po vašem izboru, Slatkoteka korpa sa jajima je pravi poklon za Uskrs vašim najmilijima. 

Poručite poklone za Uskrs sa najlepšim prazničnim ukusima

Obradujte nekog za Uskrs na unikatan i topao način. Poručite slatko uskršnje iznenađenje iz naše ponude originalnih poklona i izmamite osmeh članovima porodice, kao i drugim najbližim osobama sa kojima provodite praznik!

Pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale, a mi ćemo vam rado izaći u susret i pomoći u pripremi poklona za Uskrs koji će uneti radost u svaki dom!