Torte za rođendan

Slatkoteka torte za rođendan prevazilaze okvire klasičnih torti – autentičnost je ono na šta smo posebno ponosni, pa smo tako svu našu kreativnost pretočili u vrlo posebne rođendanske torte koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Istražite ponudu i poručite online rođendansku tortu po vašem ukusu!

Slatkoteka torta za 18. rođendan – pravi izbor za proslavu punoletstva

Samo se jednom postaje punoletan, a ovaj jubilarni dan treba proslaviti podjednako spektakularnom tortom!  

Kada se kupuju torte za 18. rođendan cene se obično računaju po kilogramu poslastice – baš kao i za ostale svečane poslastice. Kod nas, cenu torte određuje njena autentičnost, dopadljivost i idealan spoj kremastih tekstura, voća i čokolade kompaktno smeštene u vrlo poseban dizajn. 

Izuzetno vodimo računa o detaljima, jer znamo da kada birate gotove torte, rođendanske su one koje zahtevaju posebnu pažnju, dok je torta za 18. rođendan možda i najzahtevniji izbor. Za ljubitelje voćnih ukusa, spremili smo novu ponudu voćnih torti koje su pravi odabir za prolećni i letnji period. Pored njih, možete se odlučiti i za izbor čokoladne torte za koje garantovano tvrdimo da su najbolje gotove čoko torte u gradu.

Standardni pokloni za 18. rođendan su uvek dobar izbor, ali savetujemo da ih oplemenite i pogledate naše torte sa čekićem – personalizovana poruka, atraktivan izgled i originalan način uživanja u ovim tortama sigurno će oduševiti slavljenika. 

Mnogi veruju da za kupovinu rođendanske torte Beograd može biti veoma naporan jer je treba prevesti od jedne do druge lokacije, ali uz našu dostavu na bilo koju adresu u gradu i ovaj izazov je prevaziđen!

Ukrasne rođendanske torte za devojčice 

Retko šta će obradovati devojčice kao ukrasne torte za rođendan prepune efektnih ali i ukusnih detalja! Naše mini gotove rođendanske torte koje dolaze u dve kombinacije ukusa, sa posebnim svećicama i porukom koju vi odaberte mogu izmamiti osmeh jednoj tinejdžerki više nego bilo koji pokloni za rođendan

Rođendanske torte za devojčice treba da specifične i šarenolike, baš po ukusu slavljenice, a mi smo tu da vam ponudimo što veći izbor, kako čokoladnih torti, tako i voćnih. A kada imamo na umu spefičnost tu pre svega mislimo na brojne dodatke koje idu uz naše rođendanske torte poput čekića za razbijanje, personalizovanih poruka i natpisa na samoj torti itd.

Rođendanske torte za dečake – slatka i ukusna iznenađenja

Dečije rođendanske torte nam ne manjkaju, jer u našem svetu vedrih boja, originalnih dekoracija, šećerih ukusa i voćnih osveženja možete pronaći poslasticu za svakog mališana. 

Najbolje rođendanske torte za dečake su one koje podstiču njihovu aktivnost, pa tako možete odabrati tortu sa čekićem, čiju će čokoladnu opnu morati da polome kako bi došli do slatkog iznenađenja koje ih unutra očekuje. 

Takođe, možete kombinovati i torte za rođendane ukrašene različitim popularnim čokoladicama i poslasticama koje vaš mališan obožava!

Poručite online ukusne torte za rođendan po povoljnim cenama

Cena torti za rođendan iz Slatkoteke zavisi od toga koju poslasticu izaberete. Kada se kupuju naše rođendanske torte cena ne zavisi od gramaže, jer je svaka od njih već gotov proizvod, a vaše je samo da odaberte koja se najviše uklapa u vaš budžet, ali i koja vam deluje kao najbolji izbor. 

Kada poručujete Slatkoteka ukusne torte Beograd i gužva u njemu nas neće remetiti u dostavi vaše posebne poslastice – sve što treba jeste da odaberete poslasticu kojom ćete ulepšati nečiji važan dan, i da sačekate dostavu potpuno jedinstvene Slatkoteka rođendanske torte!