Torte za rođendan

Slatkoteka torte za rođendan prevazilaze okvire klasičnih torti – autentičnost je ono na šta smo posebno ponosni, pa smo tako svu našu kreativnost pretočili u vrlo posebne rođendanske torte koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Istražite ponudu torti za rođendan i poručite online rođendansku tortu po vašem ukusu!

Slatkoteka torte za 18. rođendan – pravi izbor za proslavu punoletstva

Samo se jednom postaje punoletan, a ovaj jubilarni dan treba proslaviti podjednako spektakularnom rođendanskom tortom!  

Kada se kupuju torte za 18. rođendan cene se obično računaju po kilogramu poslastice – baš kao i za ostale svečane poslastice. Kod nas, cenu rođendanske torte određuje njena autentičnost, dopadljivost i idealan spoj kremastih tekstura, voća i čokolade kompaktno smeštene u vrlo poseban dizajn. 

Vodimo računa o detaljima, jer znamo da kada birate gotove torte –  rođendanske torte su one koje zahtevaju posebnu pažnju, dok je torta za 18. rođendan možda i najzahtevniji izbor. Za ljubitelje voćnih ukusa, spremili smo novu ponudu voćnih torti koje su pravi odabir za prolećni i letnji period. Pored njih, možete se odlučiti i za izbor čokoladne torte za koje garantovano tvrdimo da su najbolje torte za rođendan u gradu.

Standardni pokloni za 18. rođendan su uvek dobar izbor, ali savetujemo da ih oplemenite i pogledate naše torte sa čekićem – personalizovana poruka, atraktivan izgled i originalan način uživanja u ovim rođendanskim tortama sigurno će oduševiti slavljenika. 

Rođendanske torte za dečake i devojčice – slatka i ukusna iznenađenja

Dečije rođendanske torte nam ne manjkaju, jer u našem svetu vedrih boja, originalnih dekoracija, šećerih ukusa i voćnih osveženja možete pronaći poslasticu za svakog mališana. 

Retko šta će obradovati rođendance kao ukrasne torte za rođendan prepune efektnih ali i ukusnih detalja! Naše mini gotove rođendanske torte koje dolaze u dve kombinacije ukusa, sa posebnim svećicama i porukom koju vi odaberte mogu izmamiti osmeh jednoj tinejdžerki više nego bilo koji pokloni za rođendan.

Najbolje rođendanske torte za dečake i devojčice su one koje podstiču njihovu aktivnost, pa tako možete odabrati tortu sa čekićem, čiju će čokoladnu opnu morati da polome kako bi došli do slatkog iznenađenja koje ih unutra očekuje. Dečije torte iznenađenja kriju omiljene slatkiše mališana.

Takođe, možete kombinovati i torte za rođendane ukrašene različitim popularnim čokoladicama i poslasticama koje vaš mališan obožava!

Poručite online torte za rođendan po povoljnim cenama

Cena torti za rođendan iz Slatkoteke zavisi od toga koju poslasticu izaberete. Kada se kupuju naše rođendanske torte cena ne zavisi od gramaže, jer je svaka od njih već gotov proizvod, a vaše je samo da odaberte koja se najviše uklapa u vaš budžet, ali i koja vam deluje kao najbolji izbor. 

Kada poručujete Slatkoteka torte Beograd i gužva u njemu nas neće remetiti u dostavi vaše posebne rođendanske poslastice – sve što treba jeste da odaberete poslasticu kojom ćete ulepšati nečiji važan dan, i da sačekate dostavu potpuno jedinstvene Slatkoteka rođendanske torte!