Torte za rođendan

Slatkoteka torte za rođendan prevazilaze okvire klasičnih torti – autentičnost je ono na šta smo posebno ponosni, pa smo tako svu našu kreativnost pretočili u vrlo posebne rođendanske torte koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pronađite idealne torte za rođendan za mušakrce, za žene, dečije torte, torte za punoletsvo, za sve uzraste i prilike. Istražite ponudu torti za rođendan i poručite online rođendansku tortu po vašem ukusu!

Slatkoteka torte za 18. rođendan – pravi izbor rođendanske torte za punoletstvo

Samo se jednom postaje punoletan, pa vam je za proslavu ovog jubilarnog dana potrebna podjednako spektakularna rođendanska torta!

Torte za 18. rođendan trebaju se izdvajati od ostalih torti i da budu autentične, kreativne i posebne – a baš takve r torte za punoletstvo pronaći ćete u Slatkoteci!  

Kada se kupuju torte za 18. rođendan cene se obično računaju po kilogramu poslastice – baš kao i za ostale svečane poslastice. Međutim, Slatkoteka rođendanske torte su posebne! Kod nas, cena rođendanske torte za punoletstvo zavisi od toga koju tortu izabereš. Nju određuje njena autentičnost, dopadljivost i idealan spoj kremastih tekstura, voća i čokolade kompaktno smeštene u vrlo poseban dizajn. 

Vodimo računa o detaljima, jer znamo da kada birate gotove torte –  rođendanske torte su one koje zahtevaju posebnu pažnju, dok su torte za punoletstvo možda i najzahtevniji izbor.

Osim posebnog izgleda, rođendanska torta treba da bude i posebnog ukusa koji će zadovoljiti sve vaše slatke kriterijume. Za ljubitelje voćnih ukusa, spremili smo novu ponudu voćnih torti koje su pravi odabir za prolećni i letnji period. Pored njih, možete se odlučiti i za izbor čokoladne torte za koje garantovano tvrdimo da su najbolje torte za rođendan u gradu.

Standardni pokloni za 18. rođendan su uvek dobar izbor, ali ukoliko želite nešto drugačije, torte za 18. Rođendan za muškarce mogu biti sjajan izbor, predlažemo da posebno oplemenite poklon i pogledate naše torte sa čekićem – personalizovana poruka, atraktivan izgled i originalan način uživanja u ovim rođendanskim tortama sigurno će oduševiti slavljenika. Muškarcima je često teško izabrati poklon, a torta za rođendan može biti sjajna alternativa kojoj će se obradovati.

Dečije torte – Rođendanske torte za dečake i devojčice 

Dečije torte za rođendan nam ne manjkaju, jer u našem svetu vedrih boja, originalnih dekoracija, šećerih ukusa i voćnih osveženja možete pronaći poslasticu za svakog mališana. Svi volimo momenat duvanja svećica na rođendanskoj torti, ali se dečije torte uvek biraju sa posebnom radošću.

Retko šta će obradovati rođendance kao ukrasne torte prepune efektnih ali i ukusnih detalja! Naše mini gotove rođendanske torte koje dolaze u dve kombinacije ukusa, sa posebnim svećicama i porukom koju vi odaberte mogu izmamiti osmeh jednoj tinejdžerki više nego bilo koji pokloni za rođendan.

Najbolje rođendanske torte za devojčice i dečake su one koje podstiču njihovu aktivnost, pa tako vaš izbor mogu biti torte sa čekićem, čiju će čokoladnu opnu morati da polome kako bi došli do slatkog iznenađenja koje ih unutra očekuje. Dečije rođendanske torte iznenađenja kriju omiljene slatkiše mališana.

Naše torte mogu biti i sjajan poklon za dečiji rođendan za mlađe drugare. Mališani često dobijaju puno igračaka, na koje brzo zaborave, a ukoliko im priredite iznenađenje sa nekom od naših nesvakidašnjih torti za rođendan sa čekićem, pretvorićete svoj poklon u doživljaj za pamćenje. Jednorog je omiljeni, pa će tako naše Unicorn srce iznenađenje biti idealna torta za devojčice, dok je Kids iznenađenje idealna dečija torta i za devojčice i za dečake.

Sa posebnom pažnjom se biraju torte za 1. rođendan, i torte za krštenje. Ovo su prvi veliki događaji u životu mališana kada se biraju posebne svečane torte, a naše mini romantične torte upotpuniće vaše slavlje, ali i fotografije kojima ćete se često vraćati. Naša mala gift Kapri torta, na kojoj možete ispisati poruku po želji, može biti idealan predlog torte za 1. rođendan.

Mališanima je često omiljeno da izaberu lik svog omiljenog junaka, koji će krasiti dečije torte za rođendan. Iskombinujte naše fenomelane ukuse, sa omiljenim junakom, ili čestitkom po želji, koja se nalazi na vrhu brauni čokoladne torte, a ono što je čini potpuno posebnom – jestiva je.

Takođe, možete kombinovati i dečije torte za rođendan ukrašene različitim popularnim čokoladicama, poslasticama i kolačima koje vaš mališan obožava!

Torta za rođendan – poručite rođendanske torte online po povoljnim cenama

Cena torti za rođendan iz Slatkoteke zavisi od toga koju poslasticu izaberete. Kada se kupuju naše rođendanske torte cena ne zavisi od gramaže, jer je svaka od njih već gotov proizvod, a vaše je samo da odaberete koja se najviše uklapa u vaš budžet, ali i koja vam deluje kao najbolji izbor. 

Kada poručujete Slatkoteka torte Beograd i gužva u njemu nas neće remetiti u dostavi vaše posebne rođendanske poslastice – sve što treba jeste da odaberete koja će torta ulepšati nečiji važan dan, i da sačekate dostavu potpuno jedinstvene Slatkoteka rođendanske torte!