Iznenađenja sa čekićem

Srce iznenađenja krem

3.790,00 RSD3.990,00 RSD

Srce iznenađenja napravljeno od crne mlečne čokolade sa ivicama od karamelizovanog kikirikija ispunjeno je kremastim sastojcima, kinder, kinder bueno, hippo čokoladica, ferero i giotto čokoladicama i sa teglicom Slatkolada mini nocciola 30g. Prečnik srca je 22cm, težina oko 2kg. Unutrašnjost srca nema koru i ne može se seci na porcije, jer se ispunjeno kremom. Upakovano je u premium papir u kutiji zlatne ili crvene boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje srca. Trenutno je dostupna samo CRVENA KUTIJA.

Alergeni: Jagode, kikiriki, lešnik
Boje:
Izaberi kutiju:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na srcu – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“.

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

crna čokolada, kinder fil, nugat fil, hrskavi keks, plazma, kinder čokoladica, kinder bueno čokoladica, mala nutela, hippo čokoladica, ferero, giotto kuglica, jagode, lešnik, mleveni kit-kat