Korporativni pokloni - pokloni za poslovne partnere

Korporativni pokloni iz Slatkoteka ponude izrađeni su u formi sofisticiranih i bogatih poklon-poslastica koji dolaze u elegantnim, premium pakovanjima. Idealni su kao rođendanski poklon za šefa, poklon za koleginicu ili kao pokloni za poslovne partnere. Odaberite autentičan i ukusni aranžman i obeležite bitne poslovne datume uz najfinije slatke aranžmane iz naše ponude!

Korporativni pokloni za poslovne partnere – lep znak pažnje će uvek biti primećen

Korporativni pokloni za poslovne partnere u vidu Slatkoteka premium poklon-poslastica su jedan od najlepših načina da iskažete poštovanje prema vašim saradnicima, obeležite važan datum u firmi ili proslavite uspešan početak saradnje. 

Upravo za ovakve prilike, Slatkoteka je pripremila fenomenalna iznenađenja u vidu premium pakovanja jagoda u čokoladi, koje su jedan od najlepših poklona za saradnike. Odlični pokloni za poslovne partnere mogu biti i razne kombinacije krofni koje imamo u više do 50 ukusa, zatim čoko jaja, kapkejk poslastice i druga slatka iznenađenja iz naše ponude.

U zavisnosti od obima proslave, Slatkoteka za vas organizuje i ketering za proslavu firme, kao i druge poslovne prilike. Ukusne, prefinjene, personalizovano brendirane poslastice oduševiće sve prisutne i doprineti dobrom utisku o firmi, dok će premium elegantni aranžman dodatno doprineti ekskluzivnoj estetici događaja. 

Korporativni pokloni za poslovne partnere su važan deo korporativnog bontona i ne bi trebalo da umanjujete njihovu ulogu i značaj u očuvanju dobrih odnosa sa saradnicima i partnerima. Osigurajte dobar imidž i ostavite snažan utisak Slatkoteka premium poklon-poslasticama!

Pokloni za šefa u poslovnom ruhu i premium pakovanjima

Kada birate poklon, važno je da napravite izbor koji oslikava vaše iskrene želje i poštovanje prema njegovom primaocu. Pokloni za direktora, menadžera ili šefa u tom smislu moraju biti dovoljno ozbiljni, ali istovremeno i kreativno osmišljeni tako da pokažu da ste se potrudili oko njihovog izbora. Originalni pokloni iz Slatkoteka ponude su upravo takvi. 

Ukoliko planirate da iznenadite direktora za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu na originalan način uputite čestitku i lepe želje. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu rođendanske torte jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Pokloni za kolegu s posla – poslasticama do lepe radne atmosfere

Poklon za kolegu s posla u vidu ukusnih slatkih paketa je divan način da učvrstite timski duh i oplemenite svakodnevnicu na poslu. Uvek je dobra prilika da kupite lepo aranžirane, kremaste poslastice za poklon za kolegu s posla, u kojima ceo kolektiv može da uživa zajedno. 

Bogate poklon-poslastice učiniće sasvim običan dan na poslu onim za pamćenje! Slatkoteka krofne, kapkejkovi ili torta sa čekićem izmamiće osmeh svakome, nezavisno od prilike, odlični su kao – pokloni za godišnjice na poslu, rođendanski poklon za koleginicu ili pak poklon za kolegu koji odlazi iz firme.

Poklon za kolegu s posla je divan način da pokažete naklonost i zahvalnost dugogodišnjem saradniku, kao i da dodatno učvrstite snažan timski duh i oplemenite radnu atmosferu, a gest u vidu pažljivo upakovanih slatkih iznenađenja u kome će moći da uživaju svi u kancelariji je pravi način za to. 

Poručite Slatkoteka korporativne poklone i ulepšajte dan na poslu

Slatkoteka ima fenomenalnu ponudu za sve one koji se pitaju šta pokloniti šefu, a ukoliko i vi tražite poklon za direktora, kolege ili poslovne partnere  pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale. Ukoliko želite da lično preuzmete poručene torte Beograd je grad u kome se nalazi najveći broj naših lokala! 

Tu samo za vaša pitanja i porudžbine, kao i za svu pomoć u osmišljavanju originalanog poklona u poslovnoj atmosferi koji će se sigurno još dugo pamtiti!