Korporativni pokloni

Korporativni pokloni, pokloni za kolegu ili koleginicu sa posla iz Slatkoteka ponude izrađeni su u formi kreativnih poklon-poslastica koji dolaze u elegantnim, premium pakovanjima. Idealni su kao rođendanski poklon za direktora/šefa, za koleginicu ili kao poklon za poslovne partnere/saradnike. Odaberite autentičan i ukusni aranžman i obeležite bitne poslovne datume uz najfinije slatke aranžmane iz naše ponude!

Slatki poslovni pokloni za kolege, saradnike i klijente

Korporativni pokloni, pokloni za koleginicu ili kolegu, u vidu Slatkoteka premium poslastica su jedan od najlepših načina da iskažete poštovanje prema vašim saradnicima, obeležite važan datum u firmi ili proslavite uspešan početak saradnje. Iz naše ponude korporativnih poklona možete odabrati različite originalne poklone shodno svrsi. Korporativni pokloni za koje se možete odlučiti su:

  •   Poklon za kolegu;
  •   Poklon za koleginicu;
  •   Poklon za šefa/šeficu
  •   Poklon za direktora/direktorku
  •   Poklon za kolegu koji odlazi
  •   Poklon za koleginicu koja odlazi
  •   Poklon za poslovne partnere
  •   Poklon za dobrodošlicu u firmu/Tim

Pokloni za koleginicu ili kolegu – znak pažnje će uvek biti primećen

Upravo za ovakve prilike, Slatkoteka je pripremila sjajna iznenađenja u vidu premium pakovanja jagoda u čokoladi, koje su jedan od najlepših poklona za poslovne partnere. Odlični izbor za korporativni poklon mogu biti i jedinstvene Slatkoteka krofne koje imamo u više do 50 ukusa, zatim čoko jaja, kapkejk poslastice i druga slatka iznenađenja iz naše ponude. 

Pored toga, u ponudi imamo i najbolje gotove torte, kao i elegantne poklone poput neodoljivih pralina u premium pakovanjima, kao i slatke brauni poslastice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Osim korporativnih poklona, u zavisnosti od obima proslave, Slatkoteka za vas organizuje i ketering za proslavu firme, kao i druge poslovne prilike. Ukusne, prefinjene, personalizovano-brendirane poslastice oduševiće sve prisutne i doprineti dobrom utisku o firmi, dok će premium elegantni aranžman dodatno doprineti ekskluzivnoj estetici događaja. 

Pokloni za kolegu ili koleginicu s posla – poslasticama do lepe radne atmosfere

Poklon za kolegu s posla u vidu ukusnih slatkih paketa je divan način da učvrstite timski duh i oplemenite svakodnevnicu na poslu. Uvek je dobra prilika da kupite lepo aranžirane, kremaste poslastice za poklon za kolegu s posla, u kojima ceo kolektiv može da uživa zajedno. 

Bogate poklon-poslastice učiniće sasvim običan dan na poslu onim za pamćenje! Slatkoteka krofne, kapkejkovi ili torta sa čekićem izmamiće osmeh svakome, nezavisno od prilike, odlični su kao – pokloni za godišnjice na poslu, rođendanski poklon za koleginicu ili pak poklon za kolegu koji odlazi iz firme.

Pokloni za šefa/direktora u poslovnom ruhu i premium pakovanjima

Kada birate poklon, važno je da napravite izbor koji oslikava vaše iskrene želje i poštovanje prema njegovom primaocu. Pokloni za direktora, menadžera ili šefa u tom smislu moraju biti dovoljno ozbiljni, ali istovremeno i kreativno osmišljeni tako da pokažu da ste se potrudili oko njihovog izbora. Pokloni za direktora ili šefa iz Slatkoteka ponude su upravo takvi – jedinstveni i unikatni.

Ukoliko planirate da iznenadite direktora poklonom za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu na originalan način uputite rođendansku čestitku i lepe želje. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu rođendanske torte jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Poklon za direktora/direktorku u vidu personalizovane poruke – “Za uspešnu poslovnu godinu” 

Pokloni za šefa, direktora ili menadžera mogu biti upotpunjeni personalizovanom porukom. Ukoliko planirate da iznenadite direktora za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu na originalan način uputite čestitku i lepe želje. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Što se izbora aranžmana tiče, za ovu priliku preporučujemo odabir nekih od fenomenalnih voćnih torti ili čokoladnih torti jer one savršeno pogoduju za ispis personalizovanih poruka, a pogotovo imajući u vidu celokupan izgled same torte i premium pakovanje u kom dolazi.

Poručite Slatkoteka korporativne poklone online i priredite sjajno iznenađenje kolegama

Slatkoteka ima fenomenalnu ponudu za sve one koji se pitaju šta pokloniti šefu, a ukoliko i vi tražite poklon za direktora, kolege ili su vam potrebni pokloni za poslovne partnere  pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale. 

Tu samo za vaša pitanja i porudžbine, kao i za svu pomoć u osmišljavanju originalnih poklona za kolege u poslovnoj atmosferi koja će se sigurno još dugo pamtiti!