Korporativni pokloni

Korporativni pokloni idealan su način da iskažete poštovanje svojim poslovnim saradnicima, i ostavite dobar utisak i poboljšate vašu poslovnu saradnju. Pokloni za poslovne partnere iz Slatkoteka ponude izrađeni su u formi kreativnih poslastica koji dolaze u elegantnim, premium pakovanjima. Idealni su kao personalizovani poklon poslovnim partnerima i saradnicima, ali mogu biti sjajan izbor i kao rođendanski poklon za direktora/šefa ili kao poklon za kolegu i koleginicu. Odaberite autentičan i ukusni aranžman i obeležite bitne poslovne datume uz najfinije slatke aranžmane iz naše ponude!

Slatki poslovni pokloni za saradnike, klijente, ali i kolege

Korporativni pokloni, pokloni za koleginicu ili kolegu, u vidu Slatkoteka premium poslastica su jedan od najlepših načina da iskažete poštovanje prema vašim saradnicima, obeležite važan datum u firmi ili proslavite uspešan početak saradnje. Iz naše ponude korporativnih poklona možete odabrati različite originalne poklone shodno svrsi. Korporativni pokloni za koje se možete odlučiti su:

  •  Poklon za poslovne partnere
  •  Poklon za kolegu;
  •  Poklon za koleginicu;
  •  Poklon za šefa/šeficu
  •  Poklon za direktora/direktorku
  •  Poklon za kolegu koji odlazi
  •  Poklon za koleginicu koja odlazi
  •  Poklon za dobrodošlicu u firmu/tim

Brendirani korporativni pokloni – oduševite svoje saradnike

Organizujete korporativnu proslavu, konferenciju ili drugi važan događaj i želite da pokažite svoju originalnost – odaberite naše jedinstvene personalizovane korporativne poklone za sve učesnike. Slatkoteka vam nudi mogućnost izbora kvalitetnih slatkih poklona, koje možete brendirati, i dati im lični pečat kompanije. Ono što će ovaj znak pažnje dodatno učiniti nezaboravnim kod svih saradnika, klijenata, poslovnih partnera i zaposlenih jeste vrhunsko pakovanje.

Poklanjanje kao znak pažnje i ukazivanje pažnje poslovnim saradnicima zauzimaju značajno mesto u korporativnoj kulturi. Odaberite jedinstvene slatke poklone iz našeg asortimana, koje ćete upotpuniti svojim logoom, ili posebnom porukom – i budite sigurno da će sve biti u skladu sa vrednostima i kulturom vaše kompanije, kao i porukom koju želite da pošaljte svojim saradnicima.

Osim korporativnih poklona, u zavisnosti od obima proslave, Slatkoteka za vas organizuje i ketering za proslavu firme, kao i druge poslovne prilike. Ukusne, prefinjene, kvalitetne, personalizovano-brendirane poslastice oduševiće sve prisutne i doprineti dobrom utisku o firmi, dok će premium pakovanje i  elegantni aranžman dodatno doprineti ekskluzivnoj estetici događaja. Personalizovano-brendirane Slatkoteka poslastice postale su tradicija kada su poslovni događaji u pitanju.

Želite da ukažete poštovanje, ili obradujete poslovne saradnike, odaberite neki od naših poklon paketa slatkih poslastica u premium pakovanju, posebno brendiranih korporativnih poklona – i budite sigurni da ćete na sledećem sastanku izmamiti osmeh na lice svojim poslovnim partnerima i saradnicima ovim personalizovanim poslovnim poklonima. 

Poklon za šefa ili pokloni za koleginicu/kolegu sa posla

Upravo za ovakve prilike, Slatkoteka je pripremila sjajna iznenađenja u vidu premium pakovanja jagoda u čokoladi, koje su jedan od najlepših poklona za poslovne partnere. Odlični izbor za korporativni poklon mogu biti i jedinstvene Slatkoteka krofne koje imamo u više do 50 ukusa, zatim čoko jaja i druga slatka iznenađenja iz naše ponude.

Pored toga, u ponudi imamo i najbolje gotove torte, kao i elegantne poklone poput neodoljivih pralina u premium pakovanjima, kao i slatke brauni poslastice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Poklon za kolegu s posla u vidu ukusnih slatkih paketa je divan način da učvrstite timski duh i oplemenite svakodnevnicu na poslu. Uvek je dobra prilika da kupite lepo aranžirane, kremaste poslastice za kolegu s posla, u kojima ceo kolektiv može da uživa zajedno. 

Bogate poslastice učiniće sasvim običan dan na poslu onim za pamćenje! Slatkoteka krofne, kapkejkovi ili torta sa čekićem izmamiće osmeh svakome, nezavisno od prilike, odlični kao odabir poklona za godišnjice na poslu, rođendanski poklon za koleginicu ili pak poklon za kolegu koji odlazi iz firme.

Kada birate poklon, važno je da napravite izbor koji oslikava vaše iskrene želje i poštovanje prema njegovom primaocu. Poklon za direktora, menadžera ili šefa u tom smislu mora biti dovoljno ozbiljan, ali istovremeno i kreativno osmišljen tako da pokaže da ste se potrudili oko njegovog izbora. Pokloni za direktora ili šefa iz Slatkoteka ponude su upravo takvi – jedinstveni i unikatni.

Premium pakovanja naših slatkih proizvoda dodatno utiču na autentičnost vašeg poklona.

Ukoliko planirate da iznenadite direktora poklonom za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu originalno uputite rođendansku čestitku, ukažete poverenje, poštovanje i poželite lepe želje. 

Pokloni za šefa, direktora ili menadžera mogu biti upotpunjeni personalizovanom porukom, recimo „Za uspešnu poslovnu godinu“. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu rođendanske torte jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Što se izbora aranžmana tiče, za ovu priliku preporučujemo odabir nekih od fenomenalnih voćnih torti ili čokoladnih torti jer one savršeno pogoduju za ispis personalizovanih poruka, a pogotovo imajući u vidu celokupan izgled same torte i premium pakovanje u kom dolazi.

Poručite Slatkoteka korporativne poklone online i priredite sjajno iznenađenje poslovnim partnerima

Slatkoteka ima fenomenalnu ponudu za sve one koji se pitaju šta pokloniti klijentima i saradnicima, ili ukoliko tražite poklon za poslovne partnere, direktora, kolege  pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale. 

Tu smo za vaša pitanja i porudžbine, kao i za svu pomoć u osmišljavanju originalnih korporativnih poklona u poslovnoj atmosferi koja će se sigurno još dugo pamtiti!