Korporativni pokloni

Korporativni pokloni za poslovne partnere, kolege i koleginice iz Slatkoteka ponude izrađeni su u formi sofisticiranih i bogatih poklon-poslastica koji dolaze u elegantnim, premium pakovanjima. Idealni su kao rođendanski poklon za šefa, poklon za koleginicu ili kao pokloni za poslovne partnere. Odaberite autentičan i ukusni aranžman i obeležite bitne poslovne datume uz najfinije slatke aranžmane iz naše ponude!

Korporativni pokloni – slatki poslovni pokloni za kolege, saradnike i klijente

Korporativni pokloni za poslovne partnere u vidu Slatkoteka premium poklon-poslastica su jedan od najlepših načina da iskažete poštovanje prema vašim saradnicima, obeležite važan datum u firmi ili proslavite uspešan početak saradnje. Iz naše ponude korporativnih poklona možete odabrati različite poklone shodno svrsi, pa tako se možete odlučiti za:

  •  Poklon za kolegu;
  •  Poklon za koleginicu;
  •  Poklon za šefa/šeficu;
  •  Poklon za direktora/direktorku;
  •  Poklon za ispraćaj iz firme;
  •  Poklon za dobrodošlicu u firmu/tim;

Pokloni za kolegu/koleginicu – znak pažnje će uvek biti primećen

Upravo za ovakve prilike, Slatkoteka je pripremila fenomenalna iznenađenja u vidu premium pakovanja jagoda u čokoladi, koje su jedan od najlepših poklona za saradnike. Odlični pokloni za poslovne partnere mogu biti i razne kombinacije krofni koje imamo u više do 50 ukusa, zatim čoko jaja, kapkejk poslastice i druga slatka iznenađenja iz naše ponude. 

Pored toga, u ponudi imamo i elegantne poklone poput neodoljivih pralina u premium pakovanjima, kao i slatke brauni poslastice koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

U zavisnosti od obima proslave, Slatkoteka za vas organizuje i ketering za proslavu firme, kao i druge poslovne prilike. Ukusne, prefinjene, personalizovano brendirane poslastice oduševiće sve prisutne i doprineti dobrom utisku o firmi, dok će premium elegantni aranžman dodatno doprineti ekskluzivnoj estetici događaja. 

Pokloni za šefa/direktora u poslovnom ruhu i premium pakovanjima

Kada birate poklon, važno je da napravite izbor koji oslikava vaše iskrene želje i poštovanje prema njegovom primaocu. Pokloni za direktora, menadžera ili šefa u tom smislu moraju biti dovoljno ozbiljni, ali istovremeno i kreativno osmišljeni tako da pokažu da ste se potrudili oko njihovog izbora. Originalni pokloni iz Slatkoteka ponude su upravo takvi. 

Ukoliko planirate da iznenadite direktora za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu na originalan način uputite čestitku i lepe želje. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu rođendanske torte jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Poklon za direktora u vidu personalizovane poruke – “Za uspešnu poslovnu godinu” 

Ukoliko planirate da iznenadite direktora za rođendan, lično ili u ime čitavog kolektiva, pružamo vam mogućnost da mu na originalan način uputite čestitku i lepe želje. Kreirajte svoju poruku u nekoliko reči i mi ćemo je ispisati čokoladom na odabranom aranžmanu jer personalizovani pokloni uvek imaju posebnu težinu.

Što se izbora aranžmana tiče, za ovu priliku preporučujemo odabir nekih od fenomenalnih torti od voća ili čokoladnih torti jer one savršeno pogoduju za ispis personalizovanih poruka, a pogotovo imajući u vidu celokupan izgled same torte i premium pakovanje u kom dolazi.

Pokloni za kolegu ili koleginicu s posla – poslasticama do lepe radne atmosfere

Poklon za kolegu s posla u vidu ukusnih slatkih paketa je divan način da učvrstite timski duh i oplemenite svakodnevnicu na poslu. Uvek je dobra prilika da kupite lepo aranžirane, kremaste poslastice za poklon za kolegu s posla, u kojima ceo kolektiv može da uživa zajedno. 

Bogate poklon-poslastice učiniće sasvim običan dan na poslu onim za pamćenje! Slatkoteka krofne, kapkejkovi ili torta sa čekićem izmamiće osmeh svakome, nezavisno od prilike, odlični su kao – pokloni za godišnjice na poslu, rođendanski poklon za koleginicu ili pak poklon za kolegu koji odlazi iz firme.

Poručite Slatkoteka korporativne poklone online i priredite sjajno iznenađenje

Slatkoteka ima fenomenalnu ponudu za sve one koji se pitaju šta pokloniti šefu, a ukoliko i vi tražite poklon za direktora, kolege ili poslovne partnere  pozovite nas, pošaljite online upit ili posetite naše lokale. Ukoliko želite da lično preuzmete poručene torte Beograd je grad u kome se nalazi najveći broj naših lokala! 

Tu samo za vaša pitanja i porudžbine, kao i za svu pomoć u osmišljavanju originalanog poklona u poslovnoj atmosferi koji će se sigurno još dugo pamtiti!