Pokloni za druga i drugaricu

Pokloni za druga i drugaricu moraju da budu kreativni, što nas je inspirisalo da specijalno za najbolje prijatelje osmislimo slatke aranžmane koje možemo personalizovati! Slatkoteka je pripremila najukusnije i najmaštovitije ideje koje će zasladiti svaki povod za slavlje! 

Upoznajte se sa našom ponudom i izaberite najbolje iznenađenje za svog prijatelja!

Kreativni pokloni za druga – slatke ideje i iznenađenja

Pokloni za druga nam često zadaju glavobolje, jer se čini da postoji mnogo više opcija za pripadnice ženskog pola i da je mnogo lakše pronaći poklon za drugaricu. Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su jedina stvar na koju niko nije ravnodušan, bez obzira na pol i godine – slatkiši!

Potreban vam je kreativan rođendanski poklon, poklon za diplomiranje, ili se zaposlio? Poklonite mu kutiju naših vazdušastih krofni koje su prelivene glazurom od najfinije čokolade.

Iskombinujte najluđe krofne iz naše ponude, a ukoliko je povod rođendan možete dodati i simpatične krofne brojeve. Ne zaboravite da mu ostavite i neku poruku, koju će naši poslastičari ispisati po krofnama i tako personalizovati vaš poklon.

Ukoliko je vaš drug veliki ljubitelj čokolade, iznenadite ga našim čoko jajetom koje je ispunjeno najukusnijim kremom, različitim čokoladicama i svežim jagodama. Postoji li bolje iznenađenje od onog zbog kojeg će on biti sit i nasmejan?

Ako je u planu provod do zore, idealan poklon za druga može biti flaša omiljenog pića koju ćete ukombinovati sa našom elegantnom premium kutijom sa čoko iznenađenjem po vašem izboru. Nudimo veliki izbor kreativnih i slatkih kombinacija – na vama je samo da izaberete onu koja će oduševiti vašeg druga!

Originalni pokloni za drugaricu – iznenađenje za drugaricu koje će zasladiti svaku proslavu

Slatkoteka zna da su originalni pokloni za drugaricu oni koji oslikavaju njen karakter, pa smo pripremili širok asortiman iznenađenja koja će zasladiti svaki povod i proslavu! Pripremili smo najslađe odgovore na pitanje šta kupiti za rođendan drugarici.

Iznenađenje za večite devojčice

Da li vaša drugarica i dalje posmatra svet kroz ružičaste naočare i odbija da odraste? Ako je odgovor da, podržite je u toj nameri i obradujte je našim čokoladnim jednorog jajetom koje je ispunjeno najukusnijim kremom i njenim omiljenim čokoladicama!

Elegantni pokloni za drugaricu u njenom stilu

Ako za svoju prijateljicu mislite da je prava dama, pravi izbor poklona je elegantna premium kutija u mint, roze ili zlatnoj boji, ispunjena sočnim jagodama u čokoladi ili drugim čoko iznenađenjem. Ukoliko ovom poklonu dodate i buket cveća, ceo dar će biti još otmeniji i sigurno će je oboriti s nogu. Ovaj predlog može biti odličan rođendanski poklon za drugaricu od stila! A kada smo već kod rođendana, ne možemo da ne spomenemo sjajne Slatkoteka torte, koje smo upotpunili ukusnim rođendanskim tortama.

Kao jedno od elegantnih poklona za vašu najbolju drugaricu predlažemo neodoljive brauni poslastice, kao i praline u premium pakovanjima. Težak izbor, ali jedno je sigurno – šta god da odaberete nećete pogrešiti.

Pokloni za prijatelje – poručite online slatka iznenađenja vama dragim osobama

Ukoliko vam se dopadaju naše ideje za poklon drugu, ili imate neke svoje koje bi želeli da realizujemo, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona, slanjem online upita ili ličnim dolaskom u neki od naših lokala. Zajedno ćemo osmisliti najslađi i najluđi poklon za prijatelje i njihove važne datume!