Pokloni za druga

Pokloni za druga moraju da budu kreativni, što nas je inspirisalo da specijalno za najbolje prijatelje osmislimo slatke aranžmane koje možemo personalizovati! Slatkoteka je pripremila najukusnije i najmaštovitije ideje koje će zasladiti svaki povod za slavlje!

Upoznajte se sa našom ponudom i izaberite najbolje iznenađenje za svog prijatelja!

Slatke ideje za poklon drugu – iznenađenje za sve povode

Pokloni za druga nam često zadaju glavobolje, jer se čini da postoji mnogo više opcija za pripadnice ženskog pola i da je mnogo lakše pronaći poklon za drugaricu. Sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su jedina stvar na koju niko nije ravnodušan, bez obzira na pol i godine – slatkiši!

Potreban vam je kreativan rođendanski poklon, poklon za druga koji je diplomirao, ili se zaposlio? Poklonite mu kutiju naših vazdušastih krofni koje su prelivene glazurom od najfinije čokolade.

Iskombinujte najluđe krofne iz naše ponude, a ukoliko je povod rođendan možete dodati i simpatične krofne brojeve. Ne zaboravite da mu ostavite i neku poruku, koju će naši poslastičari ispisati po krofnama i tako personalizovati vaš poklon.

Ukoliko je vaš drug veliki ljubitelj čokolade, iznenadite ga našim čoko jajetom koje je ispunjeno najukusnijim kremom, različitim čokoladicama i svežim jagodama. Postoji li bolji poklon za prijatelje od onih zbog kojih će biti siti i nasmejani?

Ako je u planu provod do zore, idealan poklon za vašeg prijatelja može biti flaša omiljenog pića koju ćete ukombinovati sa našom elegantnom premium kutijom sa čoko iznenađenjem po vašem izboru. Nudimo veliki izbor kreativnih i slatkih kombinacija – na vama je samo da izaberete onu koja će oduševiti vašeg druga!

Poručite slatko iznenađenje za svog prijatelja!

Ukoliko vam se dopadaju naše ideje za poklon drugu, ili imate neke svoje koje bi želeli da realizujemo, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona, slanjem online upita ili ličnim dolaskom u neki od naših lokala. Zajedno ćemo osmisliti najslađi i najluđi poklon za prijatelje i njihove važne datume!