Voćne torte

Torta iznenađenja 2

3.990,00 RSD

Torta iznenađenja u obliku srca od bele mlečne čokolade sa ivicama lešnika ispunjeno je kremastim belim kinder filom sa liofilizovanim malinama, lešnik pastom, giotto kuglicama, rocher čokoladicom i mešavinom sezonskog voća. Ispod krema se nalazi mekana vanila kora. Prečnik srca je 22cm, težina oko 2kg, a moguće je iseći tortu na 5-7 porcija nakon razbijanja srca. Upakovana je u premium papir u kutiji zlatne boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje.

Alergeni: Lešnik
Izaberi kutiju:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na srcu – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“ .

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

bela čokolada, lešnik pasta, beli kinder krem, liofilizovane maline, vanila kora, sezonsko voće, giotto, rocher čokoladica