Torte

BTS – back to school iznenađenje

2.990,00 RSD

Povratak u školske klupe uz BTS (back to school iznenađenje) sa kremastim sastojcima (nugat i beli kinder krem) i čokoladicama, na razbijanje sa čekićem zlatne boje! Prvog septembra će se mnogi školarci ponovo sresti sa drugarima iz razreda, Markom iz klupe, simpatijom iz drugog odeljenja, plavim čuperkom i ponovo će se upustiti u đačko doba! Personalizacija (u tom slučaju ne iscrtavamo elemente sa slike, već samo pišemo vašu poruku). Najslađi je poklon i uz LEKSIKON za školarce (izaberite ga u sekciji gift shop po ceni od 1190 RSD ali – TRENUTNO RASPRODAT).

PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na torti – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI(u tom slučaju ne iscrtavamo elemente sa slike, već samo pišemo vašu poruku). , koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“ .

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

 

 

nugat krem, beli kinder krem, šarene bombone, kinder, hippo i kit kat čokoladica, kinder jaje, gumena kisela bombona