Pokloni za devojku sa kojima ne možete pogrešiti

Poklon za devojku mora biti naročito romantičan i pažljiv, bilo da se radi o devojci sa kojom ste proveli najslađe godine, ili o novoj simpatiji. Ako tražite idealan poklon za devojku , za rođendan, specijalnu priliku ili jednostavno želite da je iznenadite, Slatkoteka nudi najbolje, slatke i romantične poklone za nju, a sa kojima je efekat iznenađenja zagarantovan!

Pokloni za devojku neodoljivog izgleda i ukusa

Ona je savladala i najhrabrije. Zaludela najupornije. Da li ste spremni da budete jedan od njih i suočite se sa krofnom koja je osvojila hiljade srca?
Želite da pronađete idealan poklon za devojku?

LOVE BITE(S)

Savršeni ljubavni zalogaji oličeni su u paru delikatesnih pufnica koje idu ruku pod ruku sa najfinijim prelivima i jestivom dekoracijom. Slatkotekini slatkiši su najbolji dokaz da pokloni za nju nemaju “pravo vreme” i da su aktuelni i poželjni uvek kada tražite originalan poklon za simpatiju ili devojku. U našoj ponudi pronaćićete kreativne poklone za dečka i devojku, ideje za poklon za dan zaljubljenih ili godišnjice, koji sasvim sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnom!

Prisetite se kojim to ukusima ne može da odoli i kakva će je dekoracija oboriti s nogu, pa najbolju poslasticu ukrasite i porukom po želji. Slatkoteka izrađuje najukusnije poslastice i u obliku brojeva, ukoliko želiš da je iznenadiš za rođendan, godišnjicu ili dan zaljubljenih.

Da li si često u dilemi koji poklon za nju odabrati? Nekada je teško odabrati samo jednu, a još teže je ne podeliti svoju krofnu sa nekim koga volite. Kad bi samo postojalo rešenje? Da li ste možda razmišljali o slatkišima poput brauni kolača u obliku srca ili šarenih čokoladnih pralina? Kako vam zvuči da za poklon za nju odaberete baš najbolje krofne u gradu?

Za prave sladokusce, Slatkoteka je pripremila ugođaj u vidu pune kutije krofni, u premium kutijama sa slatkišima ili posebno kreativnoj, standardnoj Slatkoteka kutiji iz bajke. Nema dame koju ovakav poklon neće oboriti sa nogu! 

Pokloni za devojku – Ideje za kreativne poklone za nju

Neprevaziđen predlog poklona za devojku su svakako slatkiši, pogotovo kada su personalizovani i nesvakidašnji kao što su u pravo u Slatkoteka ponudi. Ali evo nekoliko originalnih ideja kojima bi se devojke sigurno oduševile.

#1 Foto album sa uspomenama

Sećanja su nešto što vremenom bledi, a fotografije su tu da nas uvek podsete na lepe trenutke. Zato je super pokloniti foto-album ili personalizovane fotografije. Zamisli samo kako bi bilo zabavno prelistavati album sa svim onim smešnim, čudnim i dragocenim trenucima koje ste proveli zajedno.

#2 Šminka ili kozmetika za SPA ugođaj

Kome ne prija malo opuštanja posle napornog dana? Set visokokvalitetne šminke koju dugo želi sebi da kupi ili aromatične kupke i bombe za kadu mogu biti pravi pogodak. Ne samo da će se osećati lepše i negovanije, već će i imati svoj mini spa tretman kod kuće svaki put kad ih koristi.

#3 Naočare, sat, nakit i slični aksesoari

Aksesoari su ne samo korisni za svaku modnu kombinaciju, već predstavljaju i sjajan način da se izrazi lični stil. Baš zato sat ili neki komad nakita mogu biti odličan poklon za devojku. 

#4 Romantično putovanje ili vikend beg

Svima nam je potrebna mala promena okoline s vremena na vreme. Vikend putovanje ili kraći odmor može biti baš ono što joj treba. Bilo da je to poseta obližnjem jezeru, planinarenje ili jednostavno lenčarenje u nekom udobnom smeštaju, promena pejzaža može čuda napraviti za raspoloženje, još ako idete zajedno, nema bolje poklona.

#5 Vaučer za edukaciju

Učenje i usvajanje novih veština je uvek zabavno. Pokloniti vaučer za neki kurs može biti baš ono što joj treba da doda malo uzbuđenja u svakodnevicu. Bilo da je to kurs kuvanja, plesa, ili bilo koja druga veština, novi hobi koji želi da savlada, garantovano će joj doneti puno radosti.

Slatki i romantični pokloni za devojku – poklonite devojci najukusnije poslastice

Oh, slatke li muke! Kako reći šta osećam prema tebi, kada reči dobre za to ne postoje? Zato su naši poslastičari pronašli idealno rešenje za sve slatkoljubiteljke i njihove slatkodavce. 

Aktuelni pokloni za nju se menjaju iz godine u godinu, ali ono na šta nijedna devojka ne ostaje imuna jeste savršeno dekorisan, pa još i kremast dezert – 2 kilograma kremastog dezerta u srcolikom aranžmanu sa unikatnom porukom po vašoj želji!

Slatkoteka pokloni za devojku su sjajan izbor ukoliko želite da napravite iznenađenje i dodate nešto personalizovano i nesvakidašnje uz poklon koji ste joj pripremili. Ukoliko ste se opredelili za klasičan poklon, poput tašne, garderobe, elegantan poput nakita, ili možda nešto neobično poput putovanja iznenađenja, ili albuma sa vašim fotografijama i uspomenama, ako uz to izaberete naše kremaste, originalno ukrašene poslastice ugođaj će biti potpun.

Za ljubitelje torti spremili smo bogatu ponudu šarenolikih ukusa koju čine Slatkoteka torte za rođendane i jedinstveni smash cake – torte sa čekićem.

Poručite najbolji poklon za devojku i oborite je s nogu

Najbolji pokloni za devojku nadhovat ruke – pogledajte originalne poklone i poručite veoma jednostavno. Razmotrite ponudu, odaberite poklon za devojku – dezert po svom ukusu, a onda brzo i lako, poručite najbolji poklon za devojku u svega nekoliko klikova.

Jedna od opcija je i da prošetate do svog omiljenog Slatkoteka lokala i obradujte devojku kremastim delikatesima sa unikatnim i personalizovanim porukama.