Praline

Kraljevske mini praline 160g – limited edition

990,00 RSD

Kraljevske ini praline – mini zalogaji od 10g u 4 ukusa u pakovanju od 16 pralina – hrskavi čoko krem sa kakao delovima, beli kinder sa liofilizovanom malinom, nugat krem i lešnik krem. Upakovano u premium zelenu, crvenu, plavu ili krem kutiju. Težina 160g. Za korporativne upite za 50 i više komada sa personalizovanom kutijom (izmenjen ili nov dizajn) kontaktirajte nas putem mail-a upit@slatkoteka.rs, rok izrade je od 3-15 dana u zavisnosti od poslatog zahteva.

Alergeni: Lešnik
Kutija:
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Napomena: Sadržaj kutije se ne menja. Čuvati na hladnom mestu i temperaturi do 15 stepeni. Napomena: pre konzumiranja izvaditi iz frižidera i sačekati 10 min da odstoji na sobnoj temperaturi. 

kakao delovi 40%, kakao maslac, aroma vanile, sojin lecitin, obrano mleko u prahu, nugat krem sa min 8% lešnika, lešnik pasta min 15%, liofilizovana malina, kakao krem sa 33% kakao mase