Pokloni za 50. rođendan

Neka poklon za 50. rođendan obeleži ovaj važan jubilej na najslađi način! Slatkoteka je pripremila najfinije čokoladne i voćne ukuse u elegantnim pakovanjima, koji će oduševiti svakog slavljenika. Pogledajte našu kremastu ponudu i izaberite najslađi dar za početak pedesetih!

Jubilarni rođendani zaslužuju najlepša iznenađenja

Neke situacije u životu zahtevaju posebnu pažnju i poklone. Proslava 50. rođendana je defintivno jedna od tako važnih prilika. Iako je svaki “okrugli” rođendan bitan – jubilarni pedeseti ne sme proći bez najlepšeg iznenađenja za slavljenika.

Nije lako – ali Slatkoteka zna koji su pokloni za 50ti rođendan najbolji izbor!

Final touch vašem poklonu – krofne u obliku broja 50

Ukoliko znate da će vama bitna osoba uskoro proslaviti svoj 50. rođendan, kontaktirajte Slatkoteka carstvo i naručite svoje slatko iznenađenje na vreme.

Slatkoteka dezerti imaju moć da razvesele i najzahtevnije slatkoljupce! Ko bi odoleo vazušastom testu, savršeno ukomponovanom sa očaravajućim prelivima, dekoracijom koja na prvi pogled osvaja i to u modernom pakovanju?

Poručite Slatkoteka kutiju krofni sa dodatkom krofnica u obliku broja 50 i na taj način poručite koliko se divite svom slavljeniku. Uz punu kutiju slatkih ukusa, omogućićete i drugima da se posluže slavljeničkim, jestivim zadovoljstvom.

Pokloni za 50. rođendan upakovani u erupciju čokolade

Slatkoteka za svoje slatkoholičare pravi i unikatna iznenađenja: fuzije slatkih ukusa unutar čokoladnog aranžmana u obliku srca, koji dolazi sa čekićem u zlatnoj boji. Izaberi svoj Slatkoteka dezert i započni dan svojoj omiljenoj osobi osmehom, i to na njen pedeseti rođendan!

Pokloni za 50 rođendan uz Slatkoteka tim postaju nezaboravno iskustvo – a njega naši slavljenici zaslužuju! Na vama samo da zabeležite oduševljenje kada se hrskava čokolada izlomi pod čekićem i otkrije erupciju kvalitetnog, čokoladnog fila ukrašenog voćem i čokoladicama.

Upoznajte se sa najslađim idejama na sajtu ili nas posetite

Još se niste odlučili kojom ćete Slatkoteka magijom obradovati svoje slavljenike na njihov jubilarni rođendan? Možda vam naš tim iskusnih poslastičara i ljubaznih prodavaca može pomoći u misiji.

Posetite najbližu Slatkoteka prodavnicu, kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite online upit sa željama – rado ćemo sve vaše zamisli pretvoriti u slatku stvarnost.