Ketering za rođendane koji će oduševiti sve zvanice

Kombinacija mašte i najslađih ukusa je recept po kome pravimo najlepše poslastice za vas i vaše zvanice. Ukoliko želite posluženje za rođendan o kome će se pričati i dugo nakon proslave, Slatkoteka je pravi izbor za vas. Ketering za rođendane u našoj režiji oduševiće sve zvanice na slavlju, a budite sigurnii da će ostati zabeležen na mnogim fotografijama.

Najlepši ukusi za rođendansko posluženje

Vazdušasto i mekano testo, glazure od najfinije čokolade, bogato voćno punjenje, omiljeni slatkiši i čokoladice… Treba li da nabrajamo još slatkih razloga da se odlučite za naše poslastice?

Pripremili smo više od 50 najlepših ukusa, kako bi se svaki vaš gost osetio posebno i našao slatkiš koji će ga oduševiti. Vi najbolje znate koji ukusi mame osmeh vašim najbližima, pa izberite najzanimljivije kombinacije iz naše ponude. Ne zaboravite da uključite i svoju omiljenu poslastcu i tako zasladite svoj važan dan!

Izaberite atraktivan ketering za rođendan

Najveći adut naših poslastica je svakako neodoljiv ukus, ali ništa manje pažnje ne zaslužuje ni njihov izgled. Krofne najrazličitijih oblika i natpisa su idealan izbor za rođendanski ketering, jer predstavljaju neočekivani spoj ukusa i vizuelnog efekta, na koji niko ne ostaje ravnodušan. 

Izaberite poslastice u svojim omiljenim bojama i uklopite ih u ovogodišnju temu rođendana, ili se odlučite za personalizovane krofne zbog kojih ćete se osetiti posebno. Neka to budu krofne na kojima je ispisan broj godina koje punite, vaše ime, ili nešto drugo po vašoj želji.

Ketering za proslave – slatko posluženje za svaki važan dan

Svesni toga da je povoda za slavlje mnogo, tu smo i ako vam je potreban jedinstven ketering za proslave drugog karaktera. Planirate proslavu diplomskog ili master rada i želite da zasladite svoj uspeh? Nezaboravno devojačko veče koje će se pamtiti po ludim fotografijama? Baby shower, jer slađi povod ne postoji? Ne oklevajte da nas kontaktirate!

Slatkoteka će rado biti deo svake vaše slatke proslave i obezbediti unikatni ketering koji će biti lep za oko, a još lepši za nepce!

Izaberite najslađi ketering za posebne prilike

Nismo sveznalice, ali garantujemo vam da znamo tajnu vrhunskih zabava. Dozvolite nam da se postaramo za vaš ketering za proslave i videćete da će vaš važan datum sve zvanice sigurno upamtiti. 

Kontaktirajte nas i podelite sa nama svoje ideje. Koja god da je proslava u pitanju, ne brinite, mi znamo kako da prilagodimo našu slatku ponudu za svaki povod slavlja.