Torte sa čekićem

Torte sa čekićem predstavljaju jedinstveni spoj neodoljivog ukusa i estetike, zbog čega su provereni recept za nezaboravno iznenađenje! Torte sa čekićem su deo ponude Slatkoteka originala – pogledajte koje kombinacije ukusa smo osmislili i izaberite jedinstvenu tortu za iznenađenje drage osobe.

Slatkoteka torta sa čekićem – Prva smash cake kod nas

Slatkoteka pažljivo osluškuje svetske trendove i prilagođava ih vašim željama na unikatan način! Zbog toga smo odlučili da u ponudu Slatkoteka originala uvrstimo nešto što do sada nije viđeno kod nas – smash cake, odnosno tortu koja se razbije i u sebi krije posebna iznenađenja.

Smash cake u našoj režiji podrazumeva tortu izrađenu od najkvalitetnijih sastojaka, čiji gornji deo čini neodoljiva čokolada koju će osoba kojoj pripremate iznenađenje razbiti i otkriti najlepše ukuse i posebne poruke.

Priznajemo – možda će vam na trenutak biti žao da razbijete tortu! Kao i svi proizvodi iz naše ponude, i torta sa čekićem zadovoljava najviše kriterijume estetike. Zbog toga dolazi u elegantnom, premium pakovanju, sa podjednako atraktivnim čekićem zlatne boje.

U obliku srca, ili u obliku kruga, obložena belom ili crnom čokoladom – izaberite izgled torte po svom ukusu, ali i njeno slatko punjenje… 

Torta koja se razbija i krije najukusnije poslastice

Razbijanje torte je samo početak zabave! Sloj od čvrste čokolade krije najfinije kombinacije ukusa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Šta kažete na kremasti beli kinder fil? Ili biste radije klasiku i nugat fil? A možda i punjenje mascarpone sirom i dobro poznat ukus cheescake-a?

Birate li našu lešnik ili pistać pastu? Mekanu vanila ili čokoladnu koru, ili možda koru od plazme? Želite tortu punjenu sezonskim voćem? Ili biste želeli da vas ispod čokoladne kore očekuju najfinije giotto kuglice, rocher čokoladice, pa čak i macaronsi?

Kao što vidite, kod nas možete pronaći unikatnu tortu koja se razbija i krije poslastice po svačijem ukusu. Od cheescake-a sa ukusom maline i nugat varijante ovog poznatog dezerta, preko naših posebnih torti iznenađenja sa čekićem koje odgovaraju i ljubiteljima čokolade i onima koji preferiraju vanilu, pa sve do raw torte za one koji biraju posne poslastice bez glutena. Zaista smo mislili na sve!

Personalizovane torte sa čekićem

Naša torta na razbijanje nije obična smash torta – sa sobom nosi i posebnu poruku za vaše drage osobe. Hoćete da poželite “Srećan 8. mart” dragim ženama u vašem životu? Čestitate rođendan vašim prijateljima ili kolegama? Iskažete ljubav uz dobro poznate dve, najslađe reči? Nema problema! 

Na vama je da zamislite poruku za dragu osobu koja može da stane na gornji sloj torte, a mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku vašu zamisao!

Pogledajte našu ponudu smash torti sa čekićem i izaberite iznenađenje koje će svakog sladokusca oboriti s nogu!