Čokoladne torte

Kids torta iznenađenja

4.290,00 RSD

KIDS torta napravljeno od crne mlečne čokolade sa ivicama od mlevene kit-kat čokoladice ispunjeno je kremastim sastojcima, belim kinder kremom i nugat filom, a ukrašeno kinder, hippo i kit kat čokoladicama, kinder jajetom, gumenom kiselom bombonom. Ispod kremastih sastojaka nalazi se mekana plazma kora. Prečnik 20 cm, težina 1,5kg, moguće je iseći tortu nakon razbijanja na 5-7 porcija. Upakovano je u premium papir u kutiji zlatne boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje srca. 

Kutija:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na torti – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“ .

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

 

plazma, puter, sojino mleko, nugat krem, beli kinder krem, šarene bombone, kinder, hippo i kit kat čokoladica, kinder jaje, gumena kisela bombona