Slatkoteka Originali

Cheesecake iznenađenja jagoda

4.290,00 RSD4.490,00 RSD

Cheesecake iznenađenja u obliku kruga od bele mlečne čokolade sa ivicama od lešnika ispunjeno je kremastim belim kinder filom, pistać pastom i mascarpone sirom, dzemom od jagoda, korom od plazme, a ukrašena svežim jagodama, blanširanim pečenim bademima, giotto kuglicama i macarons kolačićima sa ukusom lešnika i badema. Prečnik torte je 20cm, težina 1,5kg, a moguće je iseći tortu na 5-7 porcija nakon razbijanja torte. Upakovana je u premium papir u kutiji crvene boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje. VAŽNO: Ukoliko odaberete opciju NG ČESTITKA + JELKICA SA ISPISOM, ispis SREĆNI PRAZNICI se ne menja, a svoju poruku koja će se pronaći na novogodišnjoj čestitki možete  napisati u polje „INSTRUKCIJE“.

Alergeni: Badem, jagode, lešnik, pistać
Izaberi kutiju:
NG čestitka + ispis sa jelkicom:
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Moguća je i poruka na torti – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“ .

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

bela čokolada, pistać pasta, mascarpone sir, dzem od jagoda, beli kinder krem, jagode, giotto, lešnik, blanširani badem, lešnik i badem macarons, plazma, puter, sojino mleko, kit-kat, pistaći