Praline

Mini praline 160g box pistać-malina

990,00 RSD

Mini praline – mini zalogaji od 10g u 4 ukusa u pakovanju od 16 pralina – pistać pasta, mlečni krem sa liofilizovanom malinom, nugat i badem pasta. Upakovano u premium zelenu, crvenu, plavu ili krem kutiju. Težina 160g. Za korporativne upite za 50 i više komada sa personalizovanom kutijom (izmenjen ili nov dizajn) kontaktirajte nas putem mail-a upit@slatkoteka.rs, rok izrade je od 3-15 dana u zavisnosti od poslatog zahteva.

Alergeni: Badem, lešnik, pistać
Kutija:
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Napomena: Sadržaj kutije se ne menja. Čuvati na hladnom mestu i temperaturi do 15 stepeni. Napomena: pre konzumiranja izvaditi iz frižidera i sačekati 10 min da odstoji na sobnoj temperaturi. 

kakao delovi 40%, kakao maslac, aroma vanile, sojin lecitin, obrano mleko u prahu, nugat krem sa min 8% lešnika, liofilizovana malina, pistać pasta min 16%, badem pasta min 50%