Poklon za diplomiranje, master i maturu

Slatkoteka je obezbedila mnogo originalnih načina da diplomcu čestitate završetak školovanja! Obogatite poklon za diplomiranje i druge velike uspehe u obrazovanju ukusnim poslasticama koje svi vole, prepoznatljivim po unikatnim dekoracijama i zalogajima na koje niko nije ravnodušan.

Pogledajte našu ponudu i izaberite poklon za završen fakultet koji u potpunosti odgovara ovako posebnoj prilici!

Poklon za proslavu diplome koji će zasladiti priliku

Poklon za diplomiranje je jedan od najslađih načina da pokažete koliko ste zadovoljni i ponosni na svog diplomca. Obeležite ovaj poseban trenutak uz savršeni znak pažnje, i to uz nekoga ko je bio verni pratilac svakog studenta – uz Slatkoteku.

U ime svih položenih ispita i uspešnih semestara osmislili smo i najslađi završetak studija koje vredi obeležiti uz sočne krofne, čoko srca iznenađenja ili jagode u čokoladi, koje su posebno elegantan poklon za ovu priliku.

Odaberite najslađi poklon za diplomiranje uz koji će se vama draga osoba oprostiti od fakultetskih dana!

Proslavite diplomu uz brdo krofni i kapkejkova

Slatkoteka vernim ljubiteljima slatkiša  na raspolaganje stavlja i mogućnost naručivanja većeg broja krofni, unikatno dekorisanih i sa specijalnom porukom za vaše prijatelje diplomce. Uvek posebna iznenađenja su i kapkejkovi, koje Slatkoteka pravi po posebnoj recepturi.

Čoko srce iznenađenja – obradujte prijatelje slatkoljupce

Slatkoteka kao idealan poklon za diplomiranje predlaže specijalno čoko srce iznenađenja u koje možemo staviti i vaš poklon, a jednako zanimljiva opcija je i čoko jaje, ukrašeno sa puno finog krema i voća, sa unikatnom porukom za vama dragu osobu koja slavi važan događaj!

Originalni poklon za master diplomu

Napravili ste korak više u svom obrazovanju? Postoji li lepši poklon za master od omiljenih slatkiša iz najbolje poslastičarnice u gradu? Počastite svog prijatelja ili rođaka (ali i sebe) jedinstvenim ukusima najboljih krofni, kapkejkova ili kronata. Slatki ukusi su bili uz vas i na putu do diplome – neće vas ni sada izneveriti.

Prvi korak ka uspehu – Slatkoteka poklon za maturu

Ne smemo zaboraviti na prve korake koje smo pravili na putu da postanemo uspešni ljudi. Najbolji način da upotpunimo poklon za maturu jesu slatkiši uz koje smo se radovali i tugovali tokom osmogodišnjeg školovanja – fotogenični Slatkoteka zalogaji!

Napravite korak dalje i kao poklon za maturu drugaru ili članu porodice na nekom od omiljenih slatkiša poručite koliko ste ponosni na njega. Poželite mu srećan i uspešan nastavak školovanja uz najpopularnije, Slatkoteka dezerte od čokolade i voća!

Poručite Slatkoteka poklone za najslađi kraj školovanja

Kraj škole ili fakulteta zaslužuje proslavu zaslađenu najfinijim ukusima! Slatkoteka će vam pomoći da najukusnijih poslastica za svoje prijatelje i rođake dođete na jednostavan i brz način.

Na vama je samo da u odaberete najlepši slatkiš iz naše ponude i da nam pošaljete poruku. To možete učiniti online, putem telefona ili šetnjom do najbližeg Slatkoteka lokala. Zajedno ćemo kreirati najslađi poklon za vašeg diplomca!