Pokloni za diplomiranje

Poklon za diplomiranje iz Slatkoteka ponude je originalan način da diplomcu čestitate završetak školovanja! Obogatite poklon za diplomski, master, maturu i druge velike uspehe u obrazovanju ukusnim poslasticama koje svi vole, prepoznatljivim po unikatnim dekoracijama i zalogajima na koje niko nije ravnodušan. 

Istražite proizvode i izaberite najbolji poklon za diplomiranje koji u potpunosti odgovara ovako posebnoj prilici!

Poklon za diplomski koji će zasladiti važan trenutak 

Poklon za diplomiranje je jedan od najslađih načina da pokažete koliko ste zadovoljni i ponosni na svog diplomca. Obeležite ovaj poseban trenutak uz savršeni znak pažnje, i to uz nekoga ko je bio verni pratilac svakog studenta – uz Slatkoteku.

U ime svih položenih ispita i uspešnih semestara osmislili smo i najslađi završetak studija koje vredi obeležiti uz sočne krofne, čoko srca iznenađenja ili jagode u čokoladi, koje predstavljaju posebno elegantan poklon za diplomu.

Bilo da vam potreban poklon za diplomski za devojke ili muškarce, u Slatkoteka ponudi ćete pronaći ono što vam je potrebno. Odaberite najslađi poklon za diplomski uz koji će se vama draga osoba oprostiti od fakultetskih dana!

Ideje za originalan poklon za diplomiranje

Slatkoteka je uz vas za svaki važan događaj u životu, pa tako i za diplomiranje, master i maturu. Proizvodi iz naše ponude pravi su izbor ukoliko tražite ideje za originalan poklon za diplomiranje, a na vama je samo da izaberete pravi!

Najslađi poklon za diplomski – brdo krofni i kapkejkova

Slatkoteka vernim ljubiteljima slatkiša na raspolaganje stavlja i mogućnost naručivanja većeg broja krofni, unikatno dekorisanih i sa specijalnom porukom za vaše prijatelje diplomce. Uvek poseban poklon za diplomu su i kapkejkovi, koje Slatkoteka pravi po posebnoj recepturi. Pored njih, sigurni smo da će vam se dopasti i kombinacije poput klasik mix jagode ili slanog klasik mixa koje predstavljaju mix više krofni u jednom pakovanju spremljenih po tradicionalnom receptu za sve važne trenutke i iznenađenja poput poklona za diplomiranje,  poklona za rođendane ili poklona za godišnjice.

Odaberite najlepše i naslađe poklone za diplomiranje ili neki drugi važan trenutak u životu vaših dragih ljudi!

Čoko srce iznenađenja kao idealan poklon za diplomski ili doktorat – obradujte prijatelje slatkoljupce

Slatkoteka kao idealan poklon za diplomski za devojke predlaže specijalno čoko srce iznenađenja u koje možemo staviti i vaš poklon za diplomu, a jednako zanimljiva opcija je i čoko jaje kao poklon za diplomski muškarcu, ukrašeno sa puno finog krema i voća, sa unikatnom porukom za vama dragu osobu koja slavi važan događaj!

Odaberite poklon za diplomu sa stilom – poručite kreativne Slatkoteka torte

Iako smo poznati po sjajnoj ponudi krofni i drugih poslastica, ponudu smo proširili velikim izborom originalnih torti za sve važne prilike, pa i za diplomiranje. Kakvi bismo mi bili slatkoljupci ukoliko u asortimanu iznenađenja ne bismo imali raznovrsne torte u premium pakovanjima koje dodatno obogaćuju izgled i doprinose tome da poklon za diplomski izgleda nesvakidašnje.

Za proslavu rođendana imamo specijalnu ponudu rođendanskih torti koji takođe mogu poslužiti kao dobar izvor ideja za poklon za diplomiranje. Pored toga, naša preporuka za poklon za diplomu su svima omiljene, torte sa čekićem. Koju god da odaberete sigurni smo da nećete pogrešiti! Pored toga što dolaze u elegantnom pakovanju, u pitanju su torte koje se razbijaju čekićem i u kojima se kriju najukusnije poslastice. Od cheescake-a sa malinom i nugat cheesecake-a, preko Raw torte iznenađenja, uverićete se da smo mislili na sve!

Originalni poklon za master diplomu

Napravili ste korak više u svom obrazovanju? Postoji li lepši poklon za master od omiljenih slatkiša iz najbolje poslastičarnice u gradu? Počastite svog prijatelja ili rođaka (ali i sebe) jedinstvenim ukusima najboljih krofni, kapkejkova ili kronata. Slatki ukusi su bili uz vas i na putu do diplome – neće vas ni sada izneveriti.

Upotpunite diplomiranje uz slatki sto iz Slatkoteka carstva

Veliki događaj poput diplomiranja zahteva proslavu kako dolikuje. Neko više voli da obeleži u krugu porodice, dok neko voli da napravi pravu, veliku žurku za veći broj ljudi. Kako biste ispunili kriterijume svih zvanica odaberite slatki sto- slatki ketering iz Slatkoteka carstva koji će upotpuniti ambijent na originalna način. 

Naš orginalni krofnasti zid od 42 krofne ostaviće sve zvanice bez teksta, dok će ih jedinstveni ukusi oboriti sa nogu. Pored toga, predstavlja i sjajnu pozadinu za slikanje, što svakako nije zanemarljiva činjenica imajući u vidu da proslava diplomskog zahteva i sjajne fotke.

Slatkoteka poklon za maturu – prvi korak ka uspehu

Ne smemo zaboraviti na prve korake koje smo pravili na putu da postanemo uspešni ljudi. Najbolji način da upotpunimo poklon za maturu jesu slatkiši uz koje smo se radovali i tugovali tokom osmogodišnjeg školovanja – fotogenični Slatkoteka zalogaji!

Napravite korak dalje i kao poklon za maturu drugaru ili članu porodice na nekom od omiljenih slatkiša poručite koliko ste ponosni na njega. Poželite mu srećan i uspešan nastavak školovanja uz najpopularnije, Slatkoteka dezerte od čokolade i voća!

Poručite Slatkoteka poklone za najslađi kraj školovanja

Kraj škole ili fakulteta zaslužuje proslavu zaslađenu najfinijim ukusima! Slatkoteka će vam pomoći da na jednostavan i brz način pronađete odlične poklone i najukusnije poslastice za svoje prijatelje i rođake.

Na vama je samo da u odaberete najlepši slatkiš u vidu poklona iz naše ponude poklona za diplomu i da nam pošaljete poruku. To možete učiniti online, putem telefona ili šetnjom do najbližeg Slatkoteka lokala. Zajedno ćemo kreirati najslađi poklon za diplomiranje!