Originalni pokloni - unikatna slatka iznenađenja

Slatkoteka originalni pokloni su tu da svaki važan povod zaslade kreativnim i ukusnim iznenađenjima koja prevazilaze sva očekivanja! Unikatni pokloni iz naše ponude kombinuju sve ono što čini savršeno iznenađenje: neobične oblike i aranžmane, najfinije slatke ukuse i elegantna premium pakovanja.

Izaberite proverene kombinacije ukusa u njihovim najkreativnijim izdanjima i priredite posebnoj osobi originalni poklon za pamćenje!

Kreativni i unikatni pokloni po meri slatkoljubaca

Posebne osobe zaslužuju posebne poklone, a Slatkoteka ih servira ispunjavajući sve standarde kvalitetnog, lepog i ukusnog. Osim što su pripremljeni od najfinijih čokolada i sočnih voćki, pokloni za rođendan i ostale povode iz naše ponude su vizuelno najlepši deo proslava i važnih događaja, zbog čega privlače i poglede i foto objektive!

Uz kreativne ideje za poklon dolaze i najlepše emocije, a naši pokloni ih sadrže u neograničenim količinama! U svako unikatno čoko iznenađenje dodajemo prstohvat lepih emocija i želja, a poklonima za vama posebne osobe i važne događaje možemo dodati i lični pečat.

Pored, već svima poznatih krofni, ponudu smo upotpunili i kreativnim tortama za iznenađenje sa stilom. Poseban doživljaj pruža prva smash cake torta kod nas – torta sa čekićem, a ono što je specifično kod nje jeste doživljaj razbijanja torte u kojoj se kriju brojna slatka iznenađenja! Sličan epitet možemo dodeliti i za naš šampanjac iznenađenja u premium pakovanju, a za rođendance imamo spremnu posebnu ponudu torti za rođendane.

Originalni pokloni sa ličnim pečatom

Kreativni pokloni ne bi bili to što jesu bez personalizovane poruke koju možete kreirati sami. 

Mi smo tu da slatke ukuse za vaše najbliže pretvorimo u najlepše čokoladne oblike i aranžmane, a na vama je da nam šapnete nekoliko magičnih reči koje ćemo na njih ispisati (ničim drugim nego čokoladom) i pretvoriti vaš poklon u pravu bajku!

Personalizovana iznenađenja mogu doći i u premium pakovanju mint, roze ili zlatne boje, koje odiše elegancijom i luksuzom.

Unikatni pokloni – poručite na vreme i oduševite svoje najdraže

Pozovite nas za porudžbine, pošaljite online upit ili posetite naše lokale, a Slatkoteka tim će u najkraćem roku prelistati knjigu svojih tajnih recepata i baciti čokoladnu magiju koja će izazvati oduševljenje! Inspiracije i poslastica imamo napretek – na vama je samo da nas kontaktirate i poručite ukusan i originalan poklon koji će vašu posebnu osobu oboriti s nogu!