Iznenađenja sa čekićem

Srce iznenađenja jagode

3.490,00 RSD3.690,00 RSD

Srce iznenađenja napravljeno od crne mlečne čokolade sa ivicama od lešnika. Ispunjeno je svežim jagodama u čokoladi različitih ukusa i rocher čokoladicama. Težina srca je 1kg. Upakovano je u premium papir u kutiju zlatne ili crvene boje u kojoj se nalazi i čekić zlatne boje za razbijanje srca.  

Alergeni: Jagode, kikiriki, kokos, lešnik
Boje:
Izaberi kutiju:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
PERSONALIZACIJA:
PORUKA PO ŽELJI
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Postoji mogućnost da se stavi mali poklon dimenzija: širina do 7cm i visina do 5 cm. U tom slučaju neophodno je kontaktirati lokal za dogovor oko preuzimanja poklona nakon izvršene porudžbine.

Moguća je i poruka na srcu – dve ili tri reči koju nam možete napisati u polje PORUKA PO ŽELJI, koje će se otvoriti klikom na polje PERSONALIZACIJA „DA“.

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

crna čokolada, bela čokolada, jagode, ferero, plazma, lešnik, karamelizovani kikiriki, bele čokoladne mrvice, kokos, zlatne perlice