Čokoladne torte

Brownie mini gift torta sa jestivom čestitkom

2.690,00 RSD2.790,00 RSD

Jestiva čestitka na brauni torti sa kremom od bele i crne čokolade. Torta je upakovana u premium kutiju sa satenskom mašnom. Težina torte je 800g, prečnika 18x18cm i dovoljna je za 6-9 ljudi (u zavisnosti od veličine parčeta). Prilikom odabira dizajna:

  1. DIZAJN SA PERSONALIZACIJOM REČI + SLIKA (1, 4, 7, 8, 9, 10) – Na mail: slatkoteka@slatkoteka.rs pošaljite fotografiju koju želite. U polje INSTRUKCIJE napišite nam test za vašu čestitku, Molimo vas da prilikom odabira dizajna uzmete u obzir da je prostor za tekst ograničen i vodite se brojem reči koje se nalaze za svaki pojedinačni dizajn.
  2. DIZAJN SA PERSONALIZACIJOM REČI (2, 3, 5, 6, 11) –  U polje INSTRUKCIJE napišite nam test za vašu čestitku, Molimo vas da prilikom odabira dizajna uzmete u obzir da je prostor za tekst ograničen i vodite se brojem reči koje se nalaze za svaki pojedinačni dizajn.
  3. MOJ DIZAJN (samostalna priprema dizajna) –  Na mail: slatkoteka@slatkoteka.rs pošaljite pripremljeni fajl u .psd formatu (photoshop), dimenzija 18x18cm.

PAKOVANJE:

  1. Želim da SLIKA BUDE POSTAVLJENA – prilikom preuzimanja torte u lokalu ili neposredno pred dostavu tortu stavlja se šećerna slika na tortu. Konzumirati tortu 2-3 sata nakon preuzimanja zbog mogućeg otapanja šećernog papira. VAŽNO: Šećerni papir će ovlažiti, a dizajn će ostati potpuno nepromenjen i bez oštećenja. U ovom slučaju torta je potpuno upakovana u premium kutiju.
  2. Želim da SLIKU POSTAVIM SAMOSTALNO – prilikom preuzimanja torte (u lokalu ili putem dostave) torta će biti upakovana bez šećernog papira za štampu. Slika se jednostavno stavlja na tortu (kao papir) i najbolje je to uraditi pred sam događaj. Nakon toga, konzumirati tortu 2-3 sata nakon preuzimanja zbog mogućeg otapanja šećernog papira. VAŽNO: Šećerni papir će ovlažiti, a dizajn će ostati potpuno nepromenjen i bez oštećenja. U ovom slučaju, satensku mašnu i stiker stavljate samostalno.
Dizajn torte:
Želim da:
NAPIŠI INSTRUKCIJE
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.