Poklon za krštenje

Poklon za krštenje iz Slatkoteka ponude pružiće ovom posebnom događaju elegantnu i svečanu notu! Pažljivo birani slatki zalogaji, u različitim aranžmanima i specijalnim pakovanjima, idealni su za radosne prilike kao što je krštenje.

Pogledajte naše originalne ideje za poklon za krštenje i izaberite slatko iznenađenje sa personalizovanom porukom!

Unikatne poslastice kao savršen poklon za dan krštenja

Slatkoteka predlaže da kao poklon za krštenje odaberete specijalno aranžirane poslastice, koje će oduševiti i najzahtevnije sladokusce!

Sa više od 50 ukusa krofni koje možete izabrati, svako krštenje izgledaće lepše i slađe, a bogata, premium pakovanja u pastelnim nijansama pružiće poklonu sofisticiranu notu. Kako posebne prilike zahtevaju i posebna iznenađenja, naša ponuda uključuje i raznovrsne kremaste užitke koji kombinuju najfinije ukuse.

Elegantna čoko srca napravljena su od čvrste čokolade čiju unutašnjost možemo ispuniti neodoljivim, čoko kremom, čokoladicama ili jagodama, a uvek lepa opcija su i sveže jagode u čokoladi. Najfiniji zalogaji dolaze u mnogo kreativnih oblika, a navama je da izaberete savršen za posebnu priliku kao što je krštenje!

Elegantni pokloni za krštenje u premium pakovanju

Za tako važnu priliku kao što je krštenje, potrebno je izabrati i elegantan poklon. Naše poslastice sa sobom nose i dozu sofisticranosti kada se nalaze u premium kutiji. Luksuzno pakovanje može biti roze, mint ili zlatne boje, pa ćete lako izabrati poklon koji će sve zvanice ostaviti bez daha.

Ukoliko želite da poklonu za krštenje date lični pečat, po vašoj želji ispisujemo i poruku iznenađenja, kao i čestitke od srca. Poklonite unikatne darove dragim osobama i zasladite njihove važne datume.

Poručite unikatno Slatkoteka iznenađenje i ulepšajte krštenje

Pogledajte našu ponudu iznenađenja za krštenje i odaberite poklon koji će uveličati priliku na najslađi način. Posetite naše lokale, pozovite nas ili pošalji online upit za porudžbine, a mi smo tu da ispunimo vaše želje i učinimo poklon za krštenje originalnim i nezaboravnim!