Poklon za tatu

Unikatni aranžmani sa kremastim delikatesima i personalizovanim porukama predstavljaju idealan poklon za tatu, za svaki povod i svaki važan datum. Slatkoteka je pripremila širok asortiman poslastica i efektnih iznenađenja. Pogledajte našu ponudu najslađih ukusa i izaberite poklon tati koji će ga oboriti s nogu!

Slatki poklon za tatu sa ličnim pečatom

Poklon za oca treba da oslikava svu ljubav i pažnju koju nam oni pružaju od malih nogu. Tate su naši uzori od detinjstva, zbog čega zaslužuju da im se zahvalimo personalizovanim poklonima koji su iskaz ljubavi, poštovanja, ali i najslađih želja!

Iako je popularno mišljenje da postoji više opcija za poklone pripadnicama ženskog pola, pa da je zbog toga i lakše naći poklon za mamu, Slatkoteka ima proveren recept i za poklone za tate.

Slatkoteka pokloni za očeve kombinuju posvećenost naših poslastičara, najkvalitetnije sastojke, kreativne oblike poslastica i efekat iznenađenja. Budite sigurni da će vaš tata biti oduševljen darom koji ste mu pripremili.

Poseban efekat postiže i poruka koju možemo ispisati na vazdušastim krofnama ili čokoladnim iznenađenjima koje smo pripremili za vaše najdraže osobe.

Kremasti pokloni za svaki povod i priliku

Tražite poklon za tatin rođendan? Želite da obeležite njegov napredak na poslu? Ili da proslavite odlazak u penziju? Kremasti delikatesi i prstohvat luksuza kojim naši aranžmani plene su najbolji izbor iznenađenja!

Zanimljiv rođendanski poklon može biti kutija najluđih krofni, među kojima su i krofne brojevi – za najslađi susret sa godinama što dolaze. Ukoliko su vaše odrastanje obeležile šale kojima vas je baš on naučio, neka i poklon za tatu u vidu krofnastog iznenađenja bude obeležen šaljivim porukama.

Za ozbiljnije povode i važne prilike, tu su i naše luksuzne premium kutije sa različitim čokoladnim iznenađenjima. Iznenadite oca čoko srcem ispunjenim ukusnim kremom i njegovim omiljenim čokoladicama, ili čoko jajem uz koje će stajati i čokoladna pločica sa posvetom i vašom porukom.

Naravno, ne morate čekati samo bitne datume da biste obradovali svoje najdraže! Naše šarene krofne i sočni kapkejkovi, kao i ukusni kronati su vam na raspolaganju svakog dana u Slatkoteka carstvu. Možete nas posetiti bilo kada i izabrati omiljeni slatkiš vašeg tate i iznenaditi ga – bez povoda! Sigurni smo da će u tom slučaju poklon biti još slađi!

Poručite kreativni poklon i obradujte tatu!

Ukoliko su vam se dopale naše ideje, poručite pokon tati koji kombinuje raskošan izgled i najfinije ukuse. Kontaktirajte sa nama telefonom, pošaljite nam online upit ili posetite neki od naših lokala. Naše ljubazne radnice će rado odgovoriti sva vaša pitanja i uputiti vas u proces porudžbine.