Poklon za muškarca

Slatkoteka je čula da put do muškog srca vodi preko stomaka. Stoga vam savetujemo da kao najbolji poklon za muškarca odaberete kreativne i originalne slatke zalogaje iz našeg asortimana.

Pogledajte našu ponudu sočnih poslastica i odaberite onu koja će izmamiti osmeh i ulepšati dan “jačem polu”.

Slatki pokloni za muškarce sa ličnim pečatom

Da li ste ikada primetili koliko je teško izabrati poklon za muškarca, bilo da je reč o vašem dečku, suprugu, ocu ili drugaru? Razlog se krije u tome što muškarci obično znaju šta žele, i sve što žele – nabave sami.

Ali koja je vaša uloga u tome? Najbolji način da posebne muškarce u svom životu obradujete poklonom jeste da spojite originalno, ukusno i lepo upakovano iznenađenje. Slatkoteka smatra da se to najbolje postiže ukusnim slatkišima – ni manje ni više nego krofnama i drugim slatkim ukusima koji podsećaju na kuhinju mame ili bake.

Pošaljite dečku, bratu ili ocu najdivniji oblik pažnje i napravite im iznenađenje za pamćenje! Garantujemo da niko neće odoleti kremastim delikatesima na kojima možemo ispisati personalizovane poruke za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi povod.

Kreativni pokloni za mušakrce u premium pakovanjima

Novo vreme zahteva i inovativne poklone, pa osim klasičnih, ali vrlo maštovitih Slatkoteka pakovanja, možete se odlučiti i za specijalno kreirana premum pakovanja – za sve važne prilike! Smestićemo vaše slatko iznenađenje u elegantno pakovanje pastelnih nijansi, a celokupan poklon će dobiti i šarmantniju notu.

Luksuznu kutiju možete ispuniti i našim specijalnim iznenađenjima poput čoko jaja ili srca, kao i prefinjenim jagodama u čokoladi.Poručite najukusnije poklone za posebne muškarce

Poručite najukusnije poklone za posebne muškarce

Posetite Slatkoteka lokale i poručite poklon za muškarca kojim ćete mu ulepšati dan ili neku posebnu priliku. Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite online upit, a naš tim će izaći u susret svim vašim željama i pitanjima, kako bi iznenađenje bilo nezaboravno!