Poklon za drugaricu

Izaberite poklon za drugaricu koji će joj poručiti da najslađe zajedničke uspomene i avanture tek dolaze! Slatkoteka poslastice i iznenađenja oduševiće svaku devojku svojom estetikom i najfinijim ukusima. Pogledajte naše slatke ideje za poklon drugarici i priredite joj iznenađenje koje će sigurno pamtiti!

Šta poklon drugarici treba da poručuje?

Drugarica s kojom delite najslađe tajne zaslužuje da se njenom poklonu posveti posebna pažnja. Poklon drugarici poručuje koliko vam je ona važna, ali i to kako je vi vidite i koliko je dobro poznajete. 

Bilo da vam je potreban poklon za rođendan, poklon za diplomiranje, Novu godinu ili neki drugi važan događaj, vaš dar treba da govori da vam je proslava svakog važnog povoda još slađa kada ste zajedno. Postoji li bolji način da to poručite nego slovima pisanim na najfinijoj čokoladi?

Slatkoteka je tu da vam ponudi najslađe ideje za poklon drugarici, a na vama je da procenite šta bi joj se najviše dopalo i koja je poslastica iz naše ponude najbolje opisuje. Ne brinite, naša ponuda je prilagođena svim ukusima i nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Iznenađenje za drugaricu koje će zasladiti svaku proslavu

Slatkoteka zna da su originalni pokloni za drugaricu oni koji oslikavaju njen karakter, pa smo pripremili širok asortiman iznenađenja koja će zasladiti svaki povod i proslavu!

Dar za ljubitelje iznenađenja

Ako je vaša prijateljica navikla na to da je iznenađujete, najbolji poklon drugarici je Slatkoteka čokoladno srce koje dolazi sa čekićem u zlatnoj boji. Na srcu možete ispisati svoju poruku i najlepšu čestitku, kako bi vaš pokon ujedno bio i personalizovan.

Nakon što čekićem razbije srce, unutra će je sačekati pravo iznenađenje! Najukusnije čokoladice, sveže jagode i najfiniji krem su najbolji način da joj poželite ostvarenje najslađih snova!

Pokloni za večite devojčice

Da li vaša drugarica i dalje posmatra svet kroz ružičaste naočare i odbija da odraste? Ako je odgovor da, podržite je u toj nameri i obradujte je našim čokoladnim jednorog jajetom koje je ispunjeno najukusnijim kremom i njenim omiljenim čokoladicama!

Elegantni pokloni u stilu vaše drugarice

Ako za svoju prijateljicu mislite da je prava dama, pravi izbor poklona je elegantna premium kutija u mint, roze ili zlatnoj boji, ispunjena sočnim jagodama u čokoladi ili drugim čoko iznenađenjem. Ukoliko ovom poklonu dodate i buket cveća, ceo dar će biti još otmeniji i sigurno će je oboriti s nogu.

Poručite najslađi poklon za svoju drugaricu!

Ako su vam se svidele naše ideje za poklon drugarici, ne oklevajte da poručite idealni dar! To možete učiniti pozivom na broj telefona, slanjem upita online ili na licu mesta u našim lokalima.

Naš tim će vas upoznati sa svim detaljima porudžbine i vremenom izrade vašeg poklona. Zajedno ćemo se pobrinuti da vaš poklon za drugaricu bude najslađi do sada!