Tople letnje noći, dobra ekipa prijatelja i malo uloženog truda su svi neophodni uslovi da žurka na otvorenom bude fantastična! 

Leto je pravo vreme da na određenoj lokaciji organizujete zabavu koju će svi pamtiti i dodeliti vam titulu najboljeg domaćina

Da li vam ples uz letnje hitove, ispijanje omiljenih pića i uživanje u ukusnim zalogajima pod otvorenim nebom zvuči dobro? 

Navedeni ugođaji samo su jedan od segmenata sjajne žurke na otvorenom, a čemu još možete da se posvetite kako biste isplanirali uzbudljivo letnje veče sa društvom, pročitajte u narednim redovima. 

Žurka pored bazena – uskočite u vodene avanture

Ako je u vašem dvorištu mesto našao ugradni bazen, ili pak imate prostora da montirate jedan nadzemni bazen – pravi ste srećnici. Predeo oko vaše kuće je idealna lokacija za nezaboravnu letnju žurku, a za ovaj ugođaj treba vam malo truda i nekoliko trikova da sve prođe u najboljem redu. 

Prilikom orgaizacije žurke na bazenu, trebalo bi da mislite o nekoliko stavki: dekoraciji prostora, muzici, hrani i piću za goste. 

Prostor oko bazena treba da bude adekvatno osvetljen i obezbeđen. Ako nemate intezivno dvorišno svetlo, opredelite se za dekorativnu rasvetu koju ćete razvući na bezbednoj udaljenosti od bazena i stvoriti atmosferu u kojoj će svi uživati. 

Dvorište upotpunite upravo pomenutom rasvetom, ali i raznobojnim balonima i drugim dekorativnim detaljima. Naš predlog je da za posluživanje postavite dva stola – slatki i slani.

Odaberite hranu koja nije prejaka i može se pojesti u svega nekoliko zalogaja, tako da gosti uz lagano đuskanje mogu poslužiti ukusnim slanim i slatkim specijalitetima

Poznato je da Slatkoteka tim uspešno ispunjava vaše želje od 2016. godine i predstavlja verni saveznik na svim važnim događajima. Upravo to smo uradili kada smo u našu ponudu uključili slani miks koji je rado viđen gost na zabavama svakog tipa

Ovaj jedinstveni miks sastoji se od 12 tradicionalnih bakinih krofni punjenih neodoljivim mesnim specijalitetima i drugim aromatičnim dodacima. Ova predivna kombinacija probudiće sva vaša čula. 

Pored slanog stola smestite i takozvani slatki sto koji će izuzev zadovoljavanja slatkih apetita gostiju biti i jedinstven dekorativni detalj. 

Slatko zadovoljstvo za sve goste – slatkiši koji se jedu “s nogu”

Kada je u pitanju letnja zabava kraj bazena, sigurni smo da zvanice neće sedeti za stolom i jesti, te su mala slatka zadovoljstva najbolji način da doprinesete maksimalnom užitku dragih ljudi. 

S obzirom na to da se žurka na otvorenom organizuje tokom najtopliih dana u godini, neka vaš izbor budu sveži letnji ukusi. U naš asortiman uključeno je nekoliko vrsta neodoljivih krofni sa dodatkom svežeg voća, što je pravi izbor za toplo letnje veče pored bazena. 

Predlažemo da za slatki sto birate veća pakovanja poslastica, kako bi svi gosti imali priliku da se zaslade. Baš za povode kao što su okupljanja prijatelja, kreirali smo raznovrsne kombinacije krofni koje će zadovoljiti apetite svih sladokusaca. 

U našem asortimanu nalazi se mnogima omiljen bakin miks u kome izuzev kremastih krofni sa pistać pastom i nugat kremom dobijate i sveže jagode u čokoladi.

Takođe, možete odabrati i klasični miks sa jagodom ili miks krofni sa džemom od malina. Na koju god kombinaciju da padne vaš izbor – sigurni smo da nećete pogrešiti!

Žurka u dvorištu – organizujte sjajan provod sa ekipom 

Žurka pored bazena nije jedini vid zabave tokom leta. Od vaše kreativnosti zavisi na koji tip žurke na otvorenom ćete se odlučiti. 

Svaki otvoreni prostor idealna je lokacija za provod sa društvom. Bilo da se odaberete dnevnu ili noćnu žurku u dvorištu – nekoliko rashlađenih pića, ukusna hrana i muzički hitovi biće dovoljni da se relaksirate i uživate sa dragim ljudima. 

Ako je vaš izbor dnevna žurka u dvorištu, pobrinite se da obezbedite suncobrane i kreirate hladovinu u kojoj će gosti želeti da borave. Naravno, kako svaki domaćin želi da priredi jedinstveni užitak za zvanice, vaš zadatak je da doprinesete žurci na originalan način

Oduševite prijatelje posluženjem i dekoracijom – neka vaše dvorište zablista

Bilo da se odlučite za glamuroznu zabavu ili vaš izbor padne na tematsku proslavu u dvorištu, potreban vam je samo jedan detalj koji će sve prisutne oboriti sa nogu!

Takav efekat će sasvim sigurno izazvati naš zid sa krofnama

Jedan deo dvorišta ukrasite upravo ovim zidom na kome se nalaze čak 42 krofne koje u zavisnosti od vaših želja mogu biti prazne i prelivene čokoladom, ali i punjene voćnim ili čokoladnim prelivom.

Izuzev užitka koji će neodoljive krofne pružiti vašim nepcima, ovaj drveni zid biće upečatljiv detalj na žurci u dvorištu. Pozovite sve prisutne da pored njega naprave originalne fotografije i uživaju u kremastim aromama!

Dnevna žurka u prirodi – letnja zabava pod otvorenim nebom  

Verujemo da žurka na otvorenom ne treba da bude privilegija, već da pod otvorenim nebom treba da uživaju svi, te je za sve entuzijaste naš predlog zabava u prirodi. Neka vaš izbor bude obližnji veći park ili šuma. 

Za planiranje i organizaciju ove vrste zabave biće vam neophodno nešto više vremena i truda, ali kada čujete prve zvuke muzike na otvorenom – sve brige će sasvim sigurno nestati. 

Predlažemo vam da ovaj vid zabave organizujete kao dnevnu varijantu, budući da tokom noći nećete moći da obezbedite najbolje uslove za provod. Na odabrano mesto dođite nešto ranije od zvanica i ponesite hranu, piće, jednokratne tanjire i čaše, uređaj sa koga ćete puštati muziku, zvučnike i druge sitnice koje će vam biti neophodne. Za efikasniju organizaciju, napravite spisak i uključite bliske prijatelje u organizaciju.

Ne zaboravite da spakujete slatke i slane zalogaje za užitak u prirodi

Poznato je da u prirodi mnogo brže ogladnimo, a kada je vreme provedeno među zelenilom ispunjeno igranjem, glad nastupa još brže. Zato za ekipu treba spakovati slatke i slane zalogaje koji će upotpuniti već zabavan dan. 

Za posluženje će vam dobro doći stolovi na rasklapanje koje ćete popuniti u stilu švedskog stola, a oni koji uživaju u kulinarskim majstorijama mogu raspaliti i roštilj. Kako je cilj ovog boravka u prirodi dobar provod, fokus na pripremu hrane može vam odaljiti od njega.

Ovde Slatkoteka pristiže u pomoć i podiže vašu žurku na viši nivo!

Predlažemo vam da žurku na otvorenom začinite pokretnim barom sa drvenim zidom sa krofnama.

Izuzev slatkog užitka i isprobavanja luksuznih pića, ovaj pokretni bar biće sjajna stanica za kreiranje originalnih fotografija i oduševiće sve fotografske entuzijaste. Za manje žurke u prirodi odaberite neke od omiljenih krofni iz naše široke palete proizvoda. 

Žurke na otvorenom predstavljaju sjajan način da se zabavite sa dragim ljudima, a naš tim je spreman da upotpuni svaku letnju žurku ili drugu svečanost. Kontaktirajte nas, svratite do dobro poznatih lokacija ili odaberite online porudžbinu neodoljivih slatkiša. 

Zasladite žurku na otvorenom na originalan način!