Kako u vašim mislima izgleda idealna proslava rođenada? 

Da li zamišljate slavlje na otvorenom, u prelepom prirodnom ambijentu, ili je to proslava u luksuzno uređenom prostoru? 

Kako izgleda posluženje i koji muzički hitovi se puštaju tokom ovog važnog događaj? 

Mnogo je stavki na koje treba da obratite pažnju prilikom planiranja rođendanske zabave. Dobra vest je da su temeljna organizacija rođendana i planiranje budžeta na vreme odličan preduslov za slavlje kao iz mašte!

Pripremite olovku i papir, jer ćemo vam u narednim redovima predstaviti zanimljive ideje za proslavu rođendana, a pitanje – kako da rođendanska proslava bude nezaboravna, neće ostati bez odgovora!

Odaberite savršeno mesto za proslave rođendana

Nakon planiranja budžeta, a pre nego što se upustite u dublju organizaciju rođendana, vaš zadatak jeste da pronađete prostor u kom će se zvanice, a i vi sa njima, odlično zabaviti. 

Prilikom traženja idealne lokacije za zabavu trebalo bi da razmislite o nekoliko stavki: broju zvanica, očekivanim vremenskim uslovima, muzičkom programu i posluženju. 

Da li se pitate kako pomenuti faktori utiču na odabir prostora? 

Kada je reč o broju gostiju čini se da je odgovor odmah uočljiv, dok je sa preostalim stavkama nešto drugačija situacija. 

Naime, ukoliko želite da iznajmite prostor za proslavu rođendana, raspitajte se kakvo je ozvučenje, u kojim vremenskim okvirima je dozvoljena glasna muzika, da li možete samostalno angažovati muzičare, ili je pak sve u paketu. Isto tako, bilo bi sjajno kada biste imali mogućnost izbora posluženja, odnosno kada bi vam bila dostupna opcija da samostalno odaberete ketering. 

Uzmite u obzir pomenute faktore i ne zaboravite na vremenske uslove. Oni određuju da li će vaš izbor biti proslava rođendana na otvorenom ili pak u zatvorenom prostoru. 

Proslava rođendana na otvorenom – organizujte slavlje za pamćenje

Ako važan datum pada tokom toplog proleća ili vrelog leta – proslava rođendana na otvorenom je odlična opcija za vaše slavlje! Ukoliko se odlučite za ovu varijantu, možete iznajmiti otvoren prostor u okviru određenog ugostiteljskog objekta ili pak pronaći idealno mesto u prirodnom ambijentu i u sopstvenom aranžmanu osmisliti događaj koji će se dugo prepričavati. 

U Beogradu vam je na raspolaganju mnoštvo lokacija pogodnih za nezaboravno slavlje poput Savskog jezera, Košutnjaka, Zvezdarske šume, Šumica, itd. Isto tako, gotovo svaki manji grad poseduje uređenu šumu ili veći park prirode, lokacije na kojima se uz malo truda sa lakoćom može organizovati rođendanska proslava na otvorenom. 

Proslava rođendana u zatvorenom – nekoliko opcija za sjajno slavlje

Kada je reč o proslavi rođendana u zatvorenom, na raspolaganju vam je nekoliko opcija. Za slavlje ovog tipa mnogi se odlučuju da maksimalno iskoriste prostor svog doma, pa je u ovom slučaju organizacija rođendana u sopstvenom aranžmanu. 

Ako je vaš izbor ova opcija, potrebno je da znatno ranije osmislite detaljan plan zabave i na vreme obavestite komšije, kako ne bi došlo do eventualnih problema. 

Isto tako, ukoliko biste radije posao prepustili profesionalcima, na raspolaganju vam je iznajmljivanje prostora različitog tipa – preko praznih prostora gde prilikom organizacije možete pustiti mašti na volju, do luksuznih sala sa osmišljenim programom, dekorisanih po vašem ukusu.

Hrana – oduševite zvanice originalnim posluženjem

Stižemo do najukusnijeg dela organizacije rođendana

Tako je, reč je o slanom i slatkom posluženju za rođendan – omiljenom delu slavlja Slatkoteka tima. 

Već nekoliko godina predano radimo na osmišljavanju neodoljivih poslastica za vama važne događaje, te smo uvek spremni da vam iz našeg širokog asortimana, na željenu adresu dostavimo najukusnije slatkiše

Kako bismo odgovorili na sve vaše zahteve, u našu ponudu ukljičili smo i slani program, te smo sigurni da ćete uz nas uspeti da zadovoljite vaše slatke i slane apetite!

Slani užitak za zvanice – oduševite i najveće gurmane

Neka jedan sto na vašoj proslavi rođendana zauzmu upravo slani specijaliteti!

Klasični slani miks iz naše palete proizvoda sastoji se od 12 tradicionalnih krofni punjenih neodoljivim mesnim specijalitetima poput pršute i pečenice, sa dodatkom različitih namaza, sosova, sira i neizostavog miksa zelenih salata! 

Izuzev ukusa koji će aktivirati sva vaša čula, slani miks biće originalna dekoracija na vašem slanom stolu i sigurni smo da će zvanice biti oduševljene! 

Slatki sto koji će svi pamtiti – idealne poslastice za proslave rođendana 

Za dezerte koji će krasiti slatki sto, najbolje bi bilo da se odlučite u zavisnosti od prostora na kome organizujete proslavu i broja zvanica. Pobrinuli smo se da našu ponudu krofni obogatimo aromama koji će se dopasti svim sladokuscima i odgovoriti na njihove ukuse, a vama kao slavljeniku na najbolji način upotpuniti rođendansko slavlje

Kada je u pitanju organizacija rođendana, idealna opcija za slatki sto jesu miksevi sa 15 kremastih bakinih krofni kao što su klasični miks sa domaćim džemom od jagoda ili klasični miks sa džemom od malina. Za one koji su se odlučili za rođendan sa velikim brojem zvanica pripremili smo do sada najveće pakovanje krofni. 

Miks od 54 tradicinalne bakine krofne sa 6 različitih ukusa stiže na vašu proslavu rođendana spreman da oduševi sve prisutne i podigne vašu zabavu na viši nivo!

Ukoliko ste spremni za jedno potpuno novo iskustvo uživanja u dezertima, sigurni smo da ćete biti oduševljeni slatkim keteringom koji će zasladiti sve prisutne uz ogroman doprinos dekoraciji prostora!

Naravno, nemojte zaboraviti na piće koje u svakom trenutku treba da bude dostupno i rashlađeno tako da svi gosti ispijaju omiljene napitke sa uživanjem!

Dekoracija prostora – neka proslava rođendana bude oličenje vašeg stila

Da li ste znali da Slatkoteka poslastice ujedno mogu predstavljati izuzetan dekorativni momenat? 

U zavisnosti od toga koji prostor za rođendan birate, možete se odlučiti  za drveni zid za krofnama koji dolazi sa 42 krofne sa ili bez punjenja ili pak za tortu od krofni koju će gosti moći da jednu “ s nogu”! 

Tu je i drveni zid sa krofnama u sklopu pokretnog bara, koji je sjajna dekoracija i poslastica za proslave rođendana na otrvorenom. Za koju god opciju da se odlučite, ne zaboravite da napravite originalne fotografije koje će ovekovečiti važne momente sa dragim ljudima. 

Da biste upotpunili dekoraciju, dodajte ukrasne balone, cvetne aranžmane i druge detalje koji odgovaraju vašem ličnom stilu. Možete se odlučiti za luksuznu proslavu rođendana, tematsku proslavu ili drugu varijantu u skladu sa sopstvenim željama. 

Ovo je vaš dan, te nemojte sputavati svoje kreativne ideje za proslavu rođendana. 

Muzika je najbolji način da zabavu podignete na viši nivo 

Muzika ima moć da svaku zabavu podigne na viši nivo – niko ne može podići sve pozvane na noge kao što to mogu popularni muzički hitovi

Stoga, nemojte zaboraviti da vašoj listi organizacije rođendana dodate i ovu stavku. Ako ste se odlučili da samostalno osmislite muzički repertorar, pobrinite se da iznajmite ozvučenje, ili za slavlja manjeg obima, obezbedite kvalitetne zvučnike. Uz konsultacije sa prijateljima kreirajte repertoar u kratkim crtama i spremni uskočite u zabavu.

Isto tako, ukoliko ste rešili da nemate baš nikakvih briga tokom samog događaja, možete angažovati DJ-a koji će se pobrinuti da svi gosti budu dobrog raspoloženja.

Ako želite da najukusnijim slanim i slatkim specijalitetima doprinesete raspoloženju gostiju na proslavi bilo kog tipa, kao i njihovom gastronomskom užitku, kontaktirajte nas, kreirajte online porudžbinu ili nas posetite na dobro poznatim lokacijama

Spremni da damo doprinos vašoj proslavi rođendana, čekamo vas u Bulevaru kralja Aleksandra 52 i u Višnjićevoj 5 u Beogradu! 

Neka se vaša proslava rođendana prepričava.