Od kad smo rešili da se bavimo krofnama, cilj nam je bio da širimo radost i pozitivno razmišljanje svakim grizom, zbog čega naše krofne uvek asociraju na boje, slatko i pre svega ukusno, pa smo zato rešili da pobrojimo u kojim sve situacijama definitno možete osloniti na naše jedinstvene krofne.

Sladak poklon za prvi dejt

Treba da odvedeš dečka/devojku po prvi put na dejt a nemaš predstavu gde bi to moglo da bude i šta biste mogli da radite? Tu nastupa Slatkoteka! Sa naših preko 50 vrsta krofni, možda će biti teško da izabereš, ali pogrešiti nećeš sigurno. Bilo da poželiš neku od naših limited edition krfoni, gde se u ovoj situaciji posebno izdvaja Choco amore, ili možda ipak poželiš neku od naših krofni dana kao što su Kapri ili Kinder, kladimo se da će krofnati užitak biti vrhunski koju god da izbarete!

Krofne izvinjenja – uvek upale!

Svima nam se dešava da nekog povredimo, iznerviramo ili naljutimo, ali ako nam je osoba draga, onda to želimo da ispravimo i da se izvinimo na pravi način. Upravo naše krofne su te koje će vama dragoj osobi opet izmamiti osmeh na lice i učiniti da se sve prepirke zaborave. U zavisnosti od toga “koliko” je izvinjenje potrebno, uvek možeš izabrati jednu XX krofnu ili nekoliko najluđih Slatkotekinih krofni i time potpuno oboriti s nogu osobu kojoj duguješ izvinjenje! Takođe, Slatkoteka nudi opciju i custom made krofni sa natpisom, pri čemu možeš naručiti krofnu na kojoj ćeš dodati neku slatku poruku ili jednostavno “izvini” će biti dovoljno da razoruža svakoga.

Nakon toga ćeš uvek definitivno znati koji recept za pomirenje uvek pali.

Poklon pakovanje x6 za savršen rođendanski poklon

Dosadili su ti standardni slatkiši asocirani sa rođendanima, poput raznih torti, cup cake-ova, kolača, čokolada i tome slično, a pored toga, dosadili su ti svi standardni pokloni za rođendan i želiš zaista da budeš originalan i da se tvoj poklon izdvaja? Ništa lakše! U Slatkotekinom krofnastom carstvu možeš pronaći Jednoroga, Prasoroga ili neku drugu neobičnu krofnu, koja se osim izgledom kao iz stripa ili crtaća može pohvaliti i ukusnim  nadevom.

Naše pakovanje od x6 krofni možeš kreirati sam, pa ako je u pitanju manja rođendanska žurka, očekujemo da se sve lepo počastite, a pritom ćeš i gostima i slavljeniku ostaviti mogućnost izbora!

Predah na velikom odmoru!

Znamo osećaj kad više ne znaš šta bi jeo, a znaš da moraš jer ti treba energija da izdržiš duge sate u školi, pa zašto to onda ne bi bi bio neki od Slatkotekinih klasika sa euro kremom ili Nutelom? Naše krofne su čuvene po tome što idu uz sve moguće vrste pića, pa nije bitno da li želiš da se dodatno zasladiš čokoladnim mlekom ili ti ipak više prija sok ili Koka-kola, bilo koja naša krofna će ti obezbediti koncentraciju i energiju za nastavak školskog dana.

Posebno je idealna naša lokacija u Višnjićevoj pored osnovne škole, pa će ti čak neće biti ni daleko!

Obraduj kolege

Nekom od tvojih kolega na poslu je rođendan, ili je dobio neku važnu diplomu, obavio veliku kupovinu ili možda proširio porodicu? Pakovanje Slatkotekinih krofni će mu samo dodatno ulepšati dan! U zavisnosti od povoda, vaše kolege i vi se može dogovoriti i kreirati posebne krofne sa natpisom koji se nastavlja i time pokazati svoje poštovanje i sreću koju delite zajedno sa svojim kolegom! Verujte nam da takav gest nikad neće zaboraviti,a da ne pominjemo što vam nikakav team building neće biti potreban nakon što ste zajedno podelili Slatkotekine krofne!

Odobrovolji klijente / poslovne saradnike

Standardni kliše na poslovnim sastancima je da klijenti moraju biti usluženi nekim žestokim alkoholnim pićem ili ručkom u nekom fensi restoranu, pa zašto vi ne biste razbili normu i kao ketering naručili veliku kutiju Slatkotekinih krofni svih mogućih ukusa, i uz njih sklapali poslove? Garantujemo da je mnogo lepše i raditi i razgovarati uz slatki užitak, da ne pominjemo da šećer stimuliše moždane vijuge i poboljšava koncentraciju, pa vam možda sine neki genijalan predlog ili ideja baš dok budete jeli neku od Slatkotekinih krofni!

Krofne umesto svadbene torte!

Svadbene torte mogu biti različitih oblika i ukusa, međutim svadbena torta je upravo nešto što se na svadbi i očekuje, a mi vam garantujemo da baš niko neće očekivati krofne. Budite kreativni i jedinstveni baš kao i naše krofne, i naručite naših 100 krofni na postolju u obliku svadbene torte, koje će apsolutno zapanjiti vaše goste, ali istovremo i zaseniti svako drugo venčanje na kom su bili! Ko zna, verovatno će to nekome biti prvi put da proba neku od naših krofni, nakon čega će sasvim sigurno poželeti da proba još!

Verovatno postoji još bezbroj situacija koje možeš da smisliš i u kojim će Slatkoteka krofne biti savršeno dobrodošle, bilo da želiš tako da zaprosiš devojku ili samo sebi da zasladiš kraj radnog dana, ali kakva god da je situacija, Slatkoteka je uvek tu za tebe!