Ferdinand krofna je novi “član” ukusne armije Slatkoteka krofni. Dosada ste Ferdinanda gledali na bioskopskim platnima, a sada možete i da ga probate u njegovom najčokoladnijem izdanju!

Sve ovo ne bi bila velika novost, da se Ferdinand već nije našao na mnogim rođendanskim žurkama gde je osvojio srca svih prisutnih. Njegov izgled i bogato punjenje su ga učinili najpoželjnijim gostom na neformalnim proslavama, pa se Ferdinand u Slatkoteka lokalima poručuje više nego ikad. 

Ako se pitate gde živi Ferdinand Beograd vam nudi mogućnost da ga upoznate u čak dva lokala! Naravno, ne želimo ovim tekstom da zapostavimo druge krofne, ali smatramo da najnoviji čokoladni Slatkoteka izum zaslužuje nekoliko redova o svojim ukusnim sastojcima i tome kako je postao neizostavan deo maskenbala, rođendana, godišnjica i drugih lepih događaja.

Ko je ustvari Ferdinand i zašto smo ga zavoleli?

Ono što sa sigurnošću možemo da vam kažemo – Ferdinand je dečak. Dobro, ne baš dečak, možda pre dečak-bik koji koji je izašao iz crtanog filma, prošetao do Slatkoteka lokala i postao- krofna. Sećate se…ima plave oči i deluje pomalo zbunjeno, ali rekli bismo da je baš zbog toga postao jedan od omiljenih animiranih likova (i krofni) današnjice. 

Kada je na Slatkotekinim policama, videćete ga sa Cvetom, Prasorogom, Hippo krofnom i Dugom, a neretko su oko njega i Rocher, Bandži i Tviksolina, mada je tenzija u pogledu toga ko je više punjen čokoladom – i više nego očigledna. Ipak, veselo društvo savršeno nastupa na svim vrstama proslava, gde je predvodnik dobrih ukusa upravo neodoljivi Ferdinand!

Ferdinand čokoladno punjenje – svi čoko ukusi koje obožavamo

Ferdinand krofna je specifičan miks baš svih čokoladnih ukusa koji važe za najkvalitetnije. Na prvom mestu tu je Nutela, kao nezaobilazan kremni namaz koji u našoj ponudi stoji rame uz rame sa novim Slatkoladama. 

Primamljiv ukus lešnika je sjajna baza za najbolje krofne, ali ono što ga upotpunjava je i fenomenalna Crunch čokolada, a to znači – neodoljivo, hrskavo i preukusno. Za one koji pripadaju “timu belih čokoladnih ukusa”, Ferdinand smo obogatili i kvalitetnom belom čokoladom čiji šmek dolazi do izražaja pri svakom zalogaju. 

Ferdinand krofna ne bi bila ista ni bez mlečne čokolade kao basic sastojka ili neprevaziđene klasike u svetu slatkiša – kako to više volimo da kažemo. I naravno, ono u čemu je najveća tajna Slatkoteka poslastica – svi čoko ukusi dolaze u kombinaciji sa smesom za krofne čija se receptura razlikuje od svega što ste dosad probali kada su krofne u pitanju!

Kažete, sve čokolade koje volite su tu? 

Pa, potrudili smo se da ih sve okupimo u samo jednoj krofni, i prezentujemo posredstvom šarmantnog Ferdinanda koji je spreman da vam ukrade misli svaki put kada poželite nešto ukusno i slatko. 

Ferdinand govori sve jezike – evo kako je osvojio turiste

O da, Ferdinand je poliglota! To smo shvatili kada su u naše lokale počeli da pristižu turisti iz svih krajeva sveta, koji dolaze da upoznaju Beograd Ferdinand krofnu i naravno sve druge slatkiše koji Slatkoteku preporučuju kao najbolje mesto u gradu. 

Neki pitaju: a kako Ferdinand Beograd i Srbija? Pa, Ferdinand je Španac! 

Mi tvrdimo da on ima neke korene u Španiji, odlično se slaže sa Francuzima, lepo se druži sa Kinezima i sjajno zabavlja sa Rusima, ali samo u Srbiji se može pronaći u njegovom čokoladnom izdanju koje svi ovi turisti apsolutno obožavaju! Eto, baš tako su Španac Ferdinand Beograd i Slatkoteka neraskidivo povezani. 

Ferdinand krofna – omiljeni gost na dečijim rođendanima

Ferdinand krofnu vole sve generacije, ali animirani lik kojim je novitet na našim policama inspiran, ipak je najpoznatiji najmlađima. Svi koji su gledali crtani film Ferdinand, sada vole da ga vide i na svojim rođendanima, ali isključivo kao sočnu i čokladno punjenu krofnu. 

Tako je Ferdinand unapred “isplaniran” za sve važne datume, pa ćete ga sigurno sresti na zabavama koje predvode najmlađi. Ferdinand krofna se čak poručuje i u sklopu naše čuvene krofna torte, pa ako planirate svoju ili dečiju žurku uskoro, možda vam se baš njegov lik može smešiti sa ovog originalnog krofnastog aranžmana dok budete gasili svoje svećice. 

Ferdinand krofna unosi i novu tradiciju na rođendane, pa ugasi svećice i poželi želju menja novom porukom: probaj Ferdinand krofnu i zamisli svoju želju.

Nekoliko lepih reči o Ferdinandu ipak ne može da zameni pravi doživljaj ove krofne. Prema tome, ako vam se jede neka ukusna poslastica ili čak sam Ferdinand Beograd vam nudi dve mogućnosti da sebi udovoljite što pre.

Posetite nas na adresama Višnjićeva 5 i Bulevar kralja Aleksandra 52, gde imamo fenomenalnu ponudu kapkejkova, kronata, kremova i naravno, više od 50 ukusa krofni. Ako ne možete da izaberete jednu od ovih “slatkih” beogradskih lokacija Ferdinand krofna vas čeka na obe! Nos vemos en Slatkoteka!