Slatkoteka Originali

Xmas iznenađenje

3.990,00 RSD

LIMITED EDITION XMAS iznenađenje u obliku jelke sa kremastim punjenjem i čokoladicama. Punjenje sa belim kinder kremom i nugat kremom u kombinaciji sa hrskavim francuskim keksom i plazmom ukrašeno je hippo, kit-kat, kinder, kinder bueno, giotto i rocher čokoladicom uz dodatak teglice Slatkolada mini nocciola 30g. Težina je 1,5 kg, a nakon razbijanja jelke ne seče se na porcije, jer je unutrašnost ispunjena kremom. Upakovano je u premium novogodišnju kutiju crvene boje sa zlatnom satenskom mašnom. Još samo 15 komada po PROMO CENI – rezerviši odmah, ograničen broj paketa!

 

Alergeni: Lešnik
NAPIŠI INSTRUKCIJE
IZABERI ČESTITKU I MOTIV (+ 200 RSD)
NAPIŠI TEKST ZA ČESTITKU
Količina:

DETALJNIJE

Dostava za Beograd se realizuje u saradnji sa lokalnim kurirskim službama. Porudžbine primljene danas do 16h se mogu isporučiti najranije sutra. Porudžbine primljene posle 16h se mogu isporučiti najranije prekosutra. Na stranici za potvrdu porudžbine izaberite tačan datum i okvirno vreme za isporuku.

Ukoliko želite da izbacimo alegen, napišite nam koji u polje INSTRUKCIJE.

Napomena: Ne postoji mogućnost stavljanja poklona. Sadržaj proizvoda i kutije se ne menja.

crna čokolada, kinder fil, nugat fil, hrskavi keks, plazma, kinder čokoladica, kinder bueno čokoladica, Slatkolada nocciola mini, hippo čokoladica, ferero, giotto kuglica, jagode, lešnik, kit kat